Καταρχάς συγχαρητήρια που με το που γράφτηκες στο φόρουμ άρχισες να ανοίγεις infield, απλά συνέχισε και θα δεις αποτελέσματα.
1ο σετ:
συνεχιζω την συζήτηση προσπαθώντας να κάνω χιουμορ με όλες. τελικά κατέληξα να μιλάω πιο πολύ με το ΗΒ 8,5 και ένα απο τα ΗΒ 8. με έμφαση στο ΗΒ 8,5 γιατί ήταν και πιο ωραίο και ενδιαφερόταν πιο πολύ.
Σε κάθε σετ πρέπει να επιλέγεις target και να της της δείχνεις τις προθέσεις σου κάποια στιγμή, δεν το κάνεις πολύ ξεκάθαρο ότι πας για κάποιο ΗΒ
και φαίνεται απλά ότι είσαι κοινωνικός.
όλες ήταν δεκτικές και χαμογελαστες. σε κάποια φάση σκέφτομαι οτι είμαι ήδη πολύ ωρα εκει. οπότε λέω πάω πίσω στην παρέα μου , καλή συνέχεια
να έχετε στην θέση μας.
Αφού ήταν δεκτικές έπρεπε να κάτσεις και άλλο.
Είναι πολύ συνηθισμένο λάθος όταν είσαι στην αρχή να φεύγεις από το σετ χωρίς λόγο, προσπάθησε να πιέζεις σιγά σιγά τον εαυτό σου και να κάθεσαι
παραπάνω στα σετ.
σκέφτηκα να πάω και να ζητήσω τηλέφωνο απο το ΗΒ 8,5 με την πρόφαση την επόμενη φορά που θα έρθουνε να με ενημερώσουν οτι θα κάτσουν στην θέση μας μην πάω τσάμπα. τελίκα δε το κανα. τα ΗΒ φύγανε. χαιρετίσαν και φύγανε 🙁
Κακώς δεν πήγες για το #close εκεί, επίσης μπορούσες να το ζητήσεις όταν σε χαιρέτησαν.
Το συγκεκριμένο μάλλον δεν θα πήγαινε κάπου αφού δεν επέλεξες target και δεν μιλήσατε πολύ, αλλά έπρεπε να το προσπαθήσεις για να αποκτήσεις άνεση
να ζητάς αριθμό.
2ο σετ:
ΗΒ 6 (γελάει) μα καλά περνάμε.
το ΗΒ 6,5 να με κοιτάει με ένα βλεμμα σαν να μου λέει τι τρέχει ρε μόρτη? ντάξει εκεί ξενέρωσα και λέω την κάνω πριν της ρίξω κανα άπερκατ που μου έχει και ύφος.
Μ. η φίλη σου χαμογελάει ποτέ ή πάντα έτσι άγρια είναι?
ΗΒ 6. χαμογελάει μωρέ απλά είναι κουρασμένη.
Μ οκ τότε αφου σας αφήνω να περάσετε καλα΄( και έφυγα τρέχοντας)
Δεν θα έπρεπε να επηρεάζεσαι τόσο πολύ από την αντίδραση ενός ΗΒ, βεβαία αυτό εύκολα το λες, είναι κάτι που θα αποκτήσεις κυρίως με την infield εμπειρία.
Από εκεί και πέρα πιστεύω έπρεπε να κάτσεις και να μιλήσεις παραπάνω με το ΗΒ6 που ήταν και δεκτική, και να μην έδινες σημασία στο ΗΒ6,5,
πιθανότατα απλά είχε κακή μέρα.
3ο σετ:
Μ (μετά απο κανα 5λεπτο) οκ πρέπει να πάω στον φίλο μου τον έχω αφήσει μόνο.
Πριν φύγεις έπρεπε να προσπαθήσεις για #close.
μετά απο 10 λεπτά πάει το ΗΒ 8 τουαλέτα και πάω στο ΗΒ 7
Μ ήρθα να σου κάνω παρέα μέχρι να έρθει η φίλη σου, μην έρθει και σε ενοχλήσει κανένας μαντράχαλος.
Ξεκίνησες δείχνοντας ενδιαφέρον στο ΗΒ8, για μένα καλά έκανες που πήγες στο ΗΒ7 μετά (πήρες μια εμπειρία παραπάνω), αλλά το σωστό είναι να δείχνεις
περισσότερο ενδιαφέρον σε ένα ΗΒ από κάθε παρέα (δηλαδή να επιλέγεις target), αλλιώς δείχνεις ότι δεν ξέρεις τι θέλεις.
θέλω την βοήθεια σας στο αν τα openers μου ήταν οκ.
Καταλαβαίνω ότι σου φαίνεται σημαντικό το opener επειδή είσαι στην αρχή, αλλά όπως θα καταλάβεις στην πορεία,
η πρώτη κουβέντα που θα πεις δεν έχει τόσο σημασία.
Για αρκετούς μήνες, το opener μου σε σχεδόν όλα τα σετ ήταν “τι κάνεις; gaspard” και δούλευε σχεδόν πάντα.
και κάνω λάθος που φευγω γιατι νιώθω οτι είμαι ήδη εκεί αρκετη ώρα και μπορεί να ενοχλώ?
Ναι κάνεις λάθος, αλλά μην αγχώνεσαι είναι πολύ φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό.
Δεν είναι ακόμα στο comfort zone σου το να πιάνεις κουβέντα με μια άγνωστη και νιώθεις λίγο άβολα όταν δεν έχεις τι να πεις.
Όσο περισσότερα σετ ανοίγεις τόσο θα μειώνεται αυτό.
Επίσης θες λίγο δουλεία στα belief σου, δηλαδή θες να πιστεύεις ότι το να μιλάς σε μια άγνωστη κοπέλα που σου αρέσει είναι καλό και ότι
είμαι τόσο γαμάτος που οι κοπέλες θέλουν να μου μιλάνε.
κατι άλλο που πρέπει να ρωτήσω είναι οτι έχω μπλέξει τα μπούτια μου με τις διαφορετικές μεθόδους. ο ένα λέει πήγαινε direct, ο άλλος όχι. o ένας λέει μη κάνει κοπλιμέντα ο άλλος λέει κάνε. ο ένας λέει μη συστήνεσαι ασε να σε ρωτήσει αυτη ο άλλος λέει συστήσου.
Κάνε μια αναζήτηση στο forum για “natural game” και “mystery method” για να σχηματίσεις άποψη και να αποφασίσεις με τι θα ασχοληθείς,
αν θες ανοίγεις και ένα thread στο forum να σε συμβουλέψουν και άλλα μέλη πως να ξεκινήσεις.
Εγώ παίζω natural direct και θα το συνιστούσα και σε κάποιον αρχάριο αλλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με mystery method,
οπότε δεν μπορώ να σου πω τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε μεθόδου.