1.Ειμαι απο Θεσσαλονικη, 20 ετων φοιτητης. Ειμαι ολιγον φυτουκλας, ντροπαλος και βαριεμαι ευκολα.
2.Οι εμπειριες μου με κοπελες ειναι ελαχιστες. Μιλαω σε κοπελες γενικα και εχω φιλες,παντα ομως οταν μου αρεσε καποια κοπελα κολλουσα, εκανα υπερβολικη αναλυση, παθαινα μπλακ αουτ και τα θαλασσωνα.
Αυτα με ωθησαν να ασχοληθω με τις κοινωνικες δυναμικες.
3.Εχω κανει γυρω στις 15 ψυχρες προσεγγισεις στο δρομο οχι αποτελεσματικες, αλλα ειχαν πολυ πλακα.
Εχω δει τα blueprint decoded, transformations, flawless natural,manifesta του todd και julien, εχω διαβασει David X και εχω δει και ελαχιστα πραματα για τη γλωσσα του σωματος καθως και πολλα βιντεο στο youtube απο τους real social dynamics. Με ενδιαφερει πολυ το meditaion και οι θεωριες του Eckhart Tolle.
4.Οι κυριοι λογοι που ασχολουμαι με το παιχνιδι ειναι οτι μου δινει τη δυνατοτητα να επιλεξω απο μια ευρεια γκαμα, συν οτι αν παιζεις με καλη παρεα και ατομα με τα οποια μπορεις να επικοινωνησεις περνας πολυ ωραια.
Στο σχολειο δεν διαλεξα τις συμμαθητριες μου, στη σχολη δεν διαλεξα τις συμφοιτητριες μου κλπ και πιστεψτε με ημουν ατυχος σε αυτο.
Επισης ποτε δεν μου αρεσε να στηριζομαι σε αλλα ατομα του κοινωνικου μου κυκλου για να μου γνωριζουν κοπελες, προτιμω να το κανω μονος.
Πιστευω οτι εκει εξω υπαρχουν πολυ ενδιαφερουσες κοπελες και εμφανισιακα και σαν χαρακτηρες και ειναι στο χερι μου να τις γνωρισω.
Τελος, βασικο στοιχειο του πλαισιου σκεψης μεσα απο το οποιο ερχομαι στο παιχνιδι ειναι οτι η Θεσσαλονικη ειναι αρκετα μεγαλη για να κανεις καλο παιχνιδι και στο δρομο και σε μαγαζια πανεπιστημια κλπ αλλα αρκετα μικρη ωστε να την καψεις.
5.Για το παιχνιδι εμαθα απο ενα φιλο φυσικο παικτη ο οποιος το απογειωσε εφαρμοζοντας κοινωνικες δυναμικες.