1) Γεια σας! Με λενε Πετρο και μενω Πειραια!
Ειμαι 23 χρονων ! Νομιζω οτι δεν βρεθηκα τυχαια εδω , οι προσπαθειες
μου και οι αναζητησεις μου για την εξελιξη μου γενικα σαν ανθρωπος
αλλα και για τις γυναικες με εφεραν εδω. Εχω υπομονη , επιμονη και σαν ανθρωπος
ειμαι σοβαρος. Ειμαι 1,84 70 κιλα γυμνασμενος και ειμαι μαγειρας!
2) Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα καποια σχεση μεχρι τωρα στη ζωη μου.
Γενικα ειμαι κοινωνικος ανθρωπος και μου αρεσει να γνωριζω κοσμο οποτε
δεν εχω πολυ μεγαλο προβλημα στο να μιλησω σε αγνωστες γυναικες! Πιστευω οτι θελω δουλεια και βοηθεια
για αυτο αλλοστε γραφτηκα εδω, πιστευοντας οτι με την θεληση και τις προσπαθειες που κανω με καποιες συμβουλες
και (πειραματα) 🙂 θα γινω καλυτερος. εχω παει μονο με 4 κοπελες και οι υπολοιπες ειναι με κοπελες σε στουντιο οικους ανοχης κλπ..
3)Το πρωτο μου game το εκανα σημερα με καπιους που ηδη ειναι στο παιχνιδι και θελησαν να με βοηθησουν να ξεψαρωσω και αλλο.
το μονο που εκανα για πρωτη ημερα ηταν οτι μπηκα σε μια παρεα με 4 κοπελες τις γνωρισα με τους φλους μου , ολα πηγαν ωραια, απλως δεν βγηκε καπου
λεγοντας μου πως ολες ειχαν σχεση. αλλες δυο κοπελες που σταματησαμε στο δρομο και φλερταραμε οπου η μια απο τις δυο ηταν ζεστη αλλα η αλλη ξενερωτη
οποτε δεν εγινε παλι κατι , μπηκαμε σε αλλες 4 παλι που ηταν παρεα γνωριστηκαμε τα ειπαμε και στην μια εδωσα το φειςμπουκ μου, ο θεος και η ψυχη του για
το τι προκειται να συμβει!
4)Μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα οταν γνωρισα τα αλλα παιδια που ειχαν περισοτερο καιρο στο greek pua και οταν μου εδειξαν ντοκουμεντα
των αποτελεσματων τους, και μου ειπαν μετα απο συζητηση οτι ειμαι σε καλο δρομο σε σχεση με παλια οποτε κατι τετιο θα με βοηθουσε αρκετα!
Επισης μου αρεσε να μιλαω με αγνωστες γυναικες γνωριζοντας απο κοντα ειναι αλλιως να τις βλεπεις να σου χαμογελανε! Ο λογος που θελω να ασχοληθω με αυτο
ειναι οτι θελω να ζησω πραγματα στη ζωη μου που εχω χασει ως τωρα λογο αγνοιας και λαθη που εκανα στο παρελθον με τις γυναικες. Κυριως τον τελευταιο χρονο εχω αλλαξει σκεπτικο τακτικη χαρακτηρα και πολλα αλλα πραγματα επανω μου ως προς το καλυτερο! Πιστευω οτι μου αξιζει να συναναστρεφομαι με ομορφες γυναικες! Αν και ξερω οτι αυτο θα ειναι δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο!
5)Το site σας μου τι ειπαν τα παιδια τα οποια γνωρισα αλλα δεν ξερω τα ονοματα τους στην ιστοσελιδα σας ομως πολυ συντομα αν θελετε θα τους ρωτησω να σας τα πω!