Καλησπερα,λεγομαι Αλεξανδρος..θα αρχισω μια μικρη ιστορια και θα ηταν χαρα μου αν με βοηθαγατε..λυνοντας μ τις αποριες και μη..!ειμαι νεο μελος αλλα οποτε τους ακριβης προσδιορισμους δεν τους ξερω..αλλα στο θεμα πεσιματος η γκομενας τα παω σχετικα καλα..λοιπον ειμαι 19 χρονων απο μικρος την στο θεμα θεμα πεσιματος το ειχα.μαθαινοντας σιγα σιγα μεγαλωνοντας απο λαθοι και λοιπα για το πως πρεπει να μιλας ,να διωχνεις τις ανασφαλιες να προσελκυσεις και λοιπα..ημουν παντα τυπος που δεν ηταν σταθερος και αυτο γιατι δεν ηξερα πως σταληθεια επρεπε να φερομαι στην σχεση μου γιατι αυτο με φοβιζε και γενικα δεν ημουν πιστος και χωριζα εγω πρωτος..μου ετυχε 1-2 φορες που εκανα <σοβαρη σχεση > να κολουσα και να μην ημουν ο εαυτος μου και να ηθελα συνεχως επιβεβαιωση..αυτο απο οτι καταλαβαινετε οδηγουσε στο να η ειμαι υπερβολικος η να μην κανω σωστο παιχνιδι ωστε να κολλησει η κοπελα και τελος παντων εβγαινα εγω ο χαμενος…λοιπον αυτον τον καιρο εχω μια σχεση με μια κοπελα..στην αρχη δεν μαρεσε και ειχα το πανω χερι..ηξερα τι και πως πρεπει να αντιδρασω και λοιπα..στην συνεχεια ειπα απο μεσα μου..θα οριμασω να κανω μια σοβαρη σχεση χωρις βλακειες και λοιπα..ετσι σταματησα να μιλαω με αλλες και επικεντροθηκα μονο στην κοπελα μου…ελα που ομως σκευτομουν εγω για την σχεση μας..ετσι ενιωθα πως εχανα επικοινονια με τον ευατο μου.πως δεν ειμαι εγω,δεν εκανα σωστα πραγματα , ηθελα επιβεβαιωση….και ολα αυτα γιατι ετιχε να της την φερω και να δω μυνηματα..και οταν βλεπεις μυνηματα για προην τρελενεσαι..δεν το πηρα χαλαρα..αρχισα απο μεσα μου να σκευτομαι διαφορα..και δεν ηξερα πως να το σταματησω ,να ειμαι δηλαδη οπως στην αρχη που δεν με ενιαζε τοσο..ετσι θα τις τα εφερνα τα πραγματα ετσι οπως ηθελα εγω για να κανω σωστο παιχνιδι και να κολλησει..τυχενε να τσακονομαστε συνεχεια..η τυπισσα ειναι γενικα της λεπτομεριας…ετυχε να παρω το tumblr της και τι να δω την ιστορια της ζωης της για τον πρωην της…εε και οπως καταλαβαινετε παλιι δεν μ εβγεναι να ειμαι χαλαρος να κανω παιχνιδι και ολο ποιο πολυ δεν ημουν ο εαυτος μου…τελος παντων λεω πρεπει να μιλησω με αλλες να ξελαμπικαρω..μιλησα με μια κοπελα που εκοβε φλεβα για παρτι μου. την γαμισα..και υσηχασα λιγο..εχω αρχισει να μιλαω με κοπελες..αλλα δεν μ ειναι αρκετο αν θελω να ειμαι εντελος free και να μην με νοιαζει τιποτα πρεπει να παιξω παιχνιδι με αυτες για να ξεχαστω λιγο..την κοπελα την θελω..απο τι εχω καταλαβει με θελει και αυτη αλλα λογο αυτων που σας ειπα παντα καπως τα σκατωνα…και τωρα δεν ξερω τι να κανω..πιστευετε οτι το να μιλαω με αλλες ειναι σωστο?πιστευετε οτι με την πρωτη μαλακια που θα μου λεει πρεπει να την ξενερωνω?δεν ξερω αν εβλεπα ποιο καθαρα τοτε δεν θα εγραφα ολα αυτα..με αλλες κοπελες ειναι εντελος αλλιως ,τις κανω οτι θελετε…αν μπορειτε καπως να βοηθησετε θα μου ηταν πολυ ευχαριστο. καπως κατι να κανω για να της αυξησω το μυστιριο …. να θελει ποιο πολυ..να ξελαμπικαρω και εγω…μετα τα τελευταια καταλαβα οτι οι ερωτες ειναι για αυτους που δεν γαμανε..λιγο αργα..αλλα..