Θα προσπαθήσω να τα πιάσω όλα και να σε καλύψω, μιας και είχα παρόμοια Sticky Points με εσένα παλιότερα.
Ας βουτήξουμε λοιπόν…
wroteΕ=Είσαι πολύ όμορφη ή σε είδα και ήρθα να σε γνωρίσω
Direct Opener: High Risk —> High Reward. Right???
Άμα ανοίγεις με Compliment “Είσαι πολύ όμορφη”, μέσα σε General Statement τις περισσότερες φορές θα λαμβάνεις ανάλογα Responses:
wroteΗΒ-Σε ευχαριστώ πολύ ή χαμόγελο
Είναι αυτό που λέω: Polite, But NOT Interested Into YOU (Το εξηγώ εκτενέστερα παρακάτω). Next time χρησιμοποίησε άλλου τύπου Direct κατά προτίμηση χωρίς Compliment μέσα σε General Statement. Μπορείς να της πεις “Γεια σου 🙂 Είμαι ο … Σε είδα καθώς περπατούσες και έπρεπε οπωσδήποτε να έρθω να σε γνωρίσω” ή “Σε είδα και μου άρεσες”. Δεν ξέρω άμα καταλαβαίνεις τη διαφορά με το “Είσαι πολύ όμορφη”…
Μια γενική αλήθεια που λέμε και ξαναλέμε είναι πως δεν θα τις γαμήσεις όλες… κάποιες δεν σε θέλουν, κάποιες έχουν αγόρι και δεν θέλουν να το απατήσουν (Ναι 🙂 λέω κάποιες), κάποιες πέθανε η γιαγιά/μαμά/γάτα/σκυλάκι τους και κάποιες απλά δεν είναι έτοιμες να επενδύσουν Emotionally σε κάποιον. Empathy. Empathy. Empathy! Να μπορείς να ξεχωρίζεις σε ποιες απ’ αυτές αξίζει να επενδύσεις.
wroteΠροσπαθούσα να βρω κάτι διαφορετικό να πω ώστε να ξεχωρίσω
Ξαναδιάβασέ το. Άλλη μία φορά. 🙂 Get it? Αυτό είναι και το λάθος πολλές φορές. Προσπαθείς να βρεις και να πεις κάτι ή να κάνεις κάτι, που αυτό θα σε ξεχωρίσει αυτόματα από το πλήθος. Δεν είσαι παρόν στο Interaction, δεν ακούς τι σου λέει και τι σου δείχνει, δεν υπάρχει καθόλου Empathy. Ψάχνεις για κάτι External δηλαδή. Λείπει το Core Confidence και το Mindset του τύπου “Δεν χρειάζεται να πω κάτι, γιατί αυτό που είμαι βγαίνει σε Sub-communication. If she thinks that she can handle this shit, who I am, she will stay around. If not, no harm no foul.”
wroteΔεν είχα τι να πω και την τρέλανα στα κομπλιμέντα για το μακιγιάζ της.
General Statements ξανά, πράγματα που η ίδια ξέρει, +Validation ότι είναι γαμάτη και καλύτερη από όλες τις άλλες που δεν ξέρουν να βάφονται εκεί έξω.
wroteΗ κοπέλα πάντως ήταν πολύ δεκτική και την έκανα να γελάσει κάνοντας λίγο χιούμορ πράγμα που σημαίνει ότι τα πήγα κάπως καλά(Έτσι αισθάνθηκα εγώ τουλάχιστον).Ζήτησα τηλ και δεν το έδωσε ισχυριζόμενη ότι δεν μπορεί να το δώσει δεξιά και αριστερά χωρίς να ξέρει κάποιον
Φυσικά και θα είναι δεκτική. Και θα σου εξηγήσω γιατί.
Φαντάσου όμως λίγο κάτι τώρα:
Τον george!!! σε 2 χρόνια από τώρα. Επιτυχημένος επαγγελματικά και οικονομικά ανεξάρτητος, με μια γεμάτη ζωή, με τα χόμπι του, με 3 πολύ καλά και ποιοτικά Fuck Buddies (το ένα εκ τον οποίων μοντέλο), με φίλους που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται και να βρίσκονται δίπλα του. Αυτός λοιπόν ο george!!! βγαίνει ένα σαββατόβραδο και τον προσεγγίζει μια κοπέλα καθώς τρώει και του λέει “Μπλα μπλα μπλα, είσαι πολύ γαμάτος, μου αρέσει το ντύσιμο και το σώμα σου, θα πρέπει να καις καρδιές εσύ σίγουρα.”
Πως θα ένιωθε ο george!!! και πιο σημαντικά ΠΟΙΟ θα ήταν το Response του προς την κοπέλα??? Ανάλογο με το Response της κοπέλας παραπάνω. Και ας κάνω και τον συνήγορο του διαβόλου. Ποιος μας λέει ρε Lordnick ότι η παραπάνω κοπέλα έχει όλα αυτά στη ζωή της??? Και απαντώ: μπορεί να μην τα έχει, αλλά όταν σε μεγαλώνουν στα πούπουλα όλη σου την ζωή και σου συμπεριφέρονται όλοι με τα “Αχ, κορίτσι μου όμορφο”, “Και πόσο όμορφη είσαι, μοντέλο μου” και σου κάνουν χάρες και εξυπηρετήσεις, είναι λογικό να σχηματίσεις μια οπτική του πως ο έξω κόσμος είναι και του πως πρέπει να σου φέρονται. Και όταν πολύ απλά θα συναντήσεις κάποιον που δεν τηρεί το παραπάνω Pattern αρχικά θα σου τραβήξει την προσοχή, στη συνέχεια θα παγώσεις και μπορεί να νευριάσεις κιόλας… το σίγουρο όμως είναι ότι στο τέλος θα νιώσεις έλξη.
wroteΈχω κάνει με φίλες και γυναίκες γενικά άπειρες συζητήσεις…
Συζητήσεις κάνε, αλλά μην παίρνεις στα σοβαρά τις απαντήσεις που δίνουν και μην τις εφαρμόζεις.
Άμα όλοι εδώ μέσα εφαρμόζαμε τα περισσότερα που ακούγαμε απ’ αυτές, θα πρέπει να μετονομαζόμασταν από GreekPUA.com σε GreekOrbiters.com ή GreekProviders.com :lol:
wroteΌμως όταν κάνω ένα cold πρέπει να πω κάτι ενδιαφέρον να το κρατήσω για το χουκάρισμα…Εκεί σε τέτοιες περιπτώσεις τι είναι καλό να λέω?Δεν ζητάω να μου πει κανείς έτοιμες ατάκες…Αν ήταν έτσι δεν θα ήμουν direct αλλά θα ασχολούμουν με ρουτίνες.Απλώς μερικές ιδέες για το πως να το πηγαίνω…Τι θέματα να συζητάω και πότε να πετάξω sexual verbal!Διάβασα λίγο τα άρθρα που έχουν να κάνουν με vibing και callibration.Τι άλλο θα μπορούσα να διαβάσω που να έχει να κάνει με την κατεύθυνση μια συζήτησης?
Να πεις κάτι ενδιαφέρον χωρίς να μας ζητάς έτοιμες ατάκες? Σαν Conflict μου ακούγεται εμένα αυτό.
Εγώ θεωρώ πως άμα είσαι ενδιαφέρον σαν άτομο, βγαίνει προς τα έξω από μόνο του. Προσοχή! Αυτό δεν σημαίνει πως δεν τρως Rejection και όποια ανοίγεις θα γίνει οπωσδήποτε Lay. Το έχουμε ξαναπεί: το Pickup είναι παιχνίδι αριθμών, τύχης και πιθανοτήτων (και όταν λέω τύχης δεν εννοώ “τυχερός” και “άτυχος”).
Για να είναι μια κουβέντα επιτυχημένη πρέπει να ακούς τον άλλον. Ναι, μπορεί να λες εγώ ακούω, άλλα άμα είσαι μέσα στο σετ και σκέφτεσαι το Vibing ή το πως να πετάξω Calibraρισμένο Sexual… ήδη σου έχει πει ότι “βγήκε για να πάρει ένα δώρο επετείου στην κολλητή της την Μαρία που κλείνει έναν χρόνο με τον Τάσο και την πήγε για 3μερο στην Πράγα” που και και δεν το άκουσες γιατί σκεφτόσουν όλα τα παραπάνω.
Ξαναδιάβασε τα Vibings και κάνε ότι έκανα και εγώ όταν είχα θέμα με το Flowing. Βγες έξω για μια βδομάδα και απλά ΜΙΛΑ με ΟΛΟΥΣ. Ναι, και με γιαγιάδες 🙂 Μίλα, μην παίρνεις τηλέφωνα, μην κλείνεις, μην κάνεις τίποτα. Μετά θα δεις πόσο φυσικό θα σου βγαίνει και θα μπορείς να μιλάς για ώρες ατελείωτες…
Τώρα πότε να πετάξεις Sexual? Δεν υπάρχει κατάλληλη στιγμή. Πέταξέ το και με το opener άμα θες, αλλά με Calibration.
+You can be half a gangster = Δεν μπορείς να την ανοίξεις με το “Εμείς οι δυο πρέπει να γαμηθούμε οπωσδήποτε” :evil: και μετά να της πεις “Ααα και για πες, τι σπουδάζεις?” 🙂
Conclusion:
- Ένα πράγμα που διαχωρίζει τους καλούς απ’ τους καλύτερους είναι το πως αντιμετωπίζουν το Rejection. Embrace it γιατί είναι αναποφευκτο! Βγες έξω και σε κάθε Rejection ξεκίνα να γελάς σαν να είναι το πιο γαμάτο αστείο που έχεις ακούσει ποτέ.
- Δεν είδα Qualification. Δεν ξέρω άμα έκανες και απλά δεν μας το έγραψες. Είναι πολύ σημαντικό η άλλη να τηρεί τις προϋποθέσεις σου. Δεν είσαι μύλος και δεν τα αλέθεις όλα.
- Empathy! + Time Management. Ξεχώριζε τα σετ που αξίζουν τον χρόνο σου και επένδυσε σ’ αυτά.
- More KINO, less Talking! Ορίστε και ο τρόπος για να εισάγεις επιτυχώς Sexual κάθε φορά.
- Make her Chase YOU! Use Push-pull. Παίξε μαζί της. Θα το λατρέψει 😉