Γεια σας παιδιά , είμαι ο Γιώργος 32 χρονών , δύσκολο πράγμα το να συστήνεσαι και να μιλάς για σένα έτσι στην ψύχρα , τεσπα . Για PUA έμαθα ’όταν τυχαία διάβασα λίγο το βιβλίο THE GAME του straus, αλλά πριν πάμε σε αυτό λίγα βασικά για εμένα. Στο θέμα σαν πιτσιρικάς και μέχρι εκεί στα 23 δεν είχα θέμα στο να πλησιάσω και να μιλήσω σε γυναίκες αν και συχνά κολλούσα και η όλη φάση γινόταν χάλια, κάπου εκεί κάτι έγινε και έπαθα μπλακ ουτ δε μπορούσα να πλησιάσω άγνωστες να αρχίσω συζήτηση και ένα παραπάνω όταν κάποια μου άρεσε αρκετά ,το απολυτό κενό μέσα στο κεφάλι μου , σε κοπέλες που ήξερα ( φίλες ή μέσα στην παρέα) ήμουν άνετος, μετά από λίγο καιρό ακόμα και μέσα στην παρέα κολλούσα κ δε μπορούσα να κάνω κανονική συζήτηση , τη περίοδο αυτή μειώθηκαν και οι εμπειρίες και άλλαξε προς το κακό η εξωτερική μου εμφάνιση . Καλή περίοδος ήταν όταν ήμουν στο εξωτερικό για 1 χρόνο οπότε και πάλι έβρισκα τον παλιό μου εαυτό, χιούμορ αυτοπεποίθηση κλπ. οπότε υπήρχε παιχνίδι και κίνηση ,εδώ και 3 χρόνια που είμαι Ελλάδα πάλι τα ίδια δε μπορώ με τίποτα να πλησιάσω κοπέλες, ακόμα και κορίτσια μέσα από την παρέα που υπήρχε ένα μικρό παιχνίδι σταματούσε άδοξα και κάπου εδώ διάβασα το THE GAME και άρχισα να το ψάχνω . Απο το PUA τι περιμένω; να βρω τον παλιό μου εαυτό να γίνω καλύτερος σαν άνθρωπος να γίνω πάλι κοινωνικός και τέλος να υπάρχει παιχνίδι με γυναίκες.