Θα σου πω ένα παλιότερο CM μου για να καταλάβεις πως περίπου πάει. Προϋπόθεση: Θετικό Vibe, Social και άνετη BL.
Shooter: Καλησπέρα φίλε, μια γρήγορη γνώμη.. (Άνοιγμα σε AMOG μέσα στο proximity μου). Ποιος είναι καλύτερος; Ο Cristiano Ronaldo ή ο Messi; (Double Hook Therory - Hook ό,τι και αν απαντήσει. Έχεις ΕΣΥ την επιλογή να διαφωνήσεις μαζί του ή όχι ή και το ανάστροφο.).
AMOG: Χμμ Νομίζω ότι είναι ο Messi… (απάντηση αντίθετη με τη δική σου)
Shooter: Όχι και εσύ ρε φίλε! Όχι αυτός ο Messi.. Για ποιο λόγο το λες; (Πάντα με θετική προδιάθεση και ένα “ενοχλημένο” χαμόγελο. Εδώ ταιριάζει και ένα μικρό τίναγμα των χεριών σου που φανερώνουν απελπισία ή μια απάντηση που δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία σου. Δοκίμασε και Body Rocking..)
AMOG: Μπλα μπλα μπλα..
Shooter: Να φανταστώ ότι είσαι και Barcelona εε; (Stack σε ομάδες κλπ)
Πάμε λίγο πίσω.. (απάντηση σύμφωνη με τη δική σου)
AMOG: Ο Cristiano Ronaldo!
Shooter: Έλαα ρε παίχτη! Ωραίος! Επιτέλους! Να και ένας που υποστηρίζει τον Ronaldo! (Give five)
AMOG: Μπλα μπλα μπλα
Shooter: Να φανταστώ Realara? (Stack σε ομάδες)
Μπορείς να κρατήσεις τη κουβέντα και να τη πας μακριά, stuckarontas σε αρκετά θέματα ενώ παράλληλα χτίζεις άνεση και αρχίζεις να ηγείσαι… Όσο κερδίζεις το σεβασμό του AMOG τόσο πιο πολύ τραβάς και τη προσοχή των κοριτσιών(target) της παρέας!
Δεν πρέπει να σε νοιάζει τι σκέφτεται ο AMOG και ο κάθε AMOG.. Μη σε νοιάζει τι πιστεύει και τι λέει από μέσα του! Θυμήσου ότι όσο πιο γρήγορα τραβήξεις τη προσοχή τους τόσο λιγότερο χρόνο τους δίνεις να σκεφτούν τι θέλεις στη παρέα τους!
..και αν έχεις απορία του τι γίνεται αν σε ρωτήσει “Γιατί ρωτάς;” τότε όλα αυτά λύνονται απλά με το “έχω βάλει στοίχημα με το κολλητό μου ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα υποστηρίζουν.. Ronaldo! Αν κερδίσω κερνάει τη μπύρα μου..”
Δοκίμασε κάτι αντίστοιχο infield και πες μας results.. Ελπίζω να πήρες μια μικρή ιδέα! 😉