Misfit wrote
τεσπα την προηγουμενη βδομαδα ημουν στη δουλεια και με πηρε και μου ειπε να παω σπιτι της ηταν με μια φιλη της, δεν ψηνομουν και της ειπα αστο για σημερα αν ειναι αυριο θα παρω κ ρουχα να ρθω σε σενα να κανω μπανιο κ ολα οκ.. την επομενη μερα δε μιλησαμε καθολου και με πηρε το βραδυ κατα τις 2 κ μ λεγε οτι ειναι παλι με την φιλη της κ ενα φιλο της.. ολα οκ μεχρι εδω λεω δν παιζει θα το ξεχασε.. μετα απο δυο μερες παλι κανονιζουμε και πανω κατω παλι το ιδιο σκηνικο
Καταρχήν δεν βλέπω εδώ να γράφεις ότι έχετε κανονίσει κάτι συγκεκριμένο. Δεν βλέπω, εκτός και αν το έχεις πει και δεν το έγραψες, να τις είπες ότι θέλεις να είστε οι δυό σας ή κάτι σχετικό. Το ‘’θα περάσω από το σπίτι σου αύριο βράδυ’’ έχει τεράστια διαφορά από το ‘’θα περάσω από το σπίτι σου αύριο βράδυ και θέλω να φοράς εκείνα τα εσώρουχα που ξέρεις ότι μου αρέσουν’’ ή ‘’θα περάσω σπίτι σου αύριο βράδυ και σε σκέφτομαι ήδη να μου ανοίγεις γυμνή την πόρτα’’. Εάν είχατε κανονίσει να είστε οι δυό σας μόνοι σας και τις 2 φορές και κανόνισε να είναι και άλλοι σημαίνει α) ότι δεν σε σέβεται ή β) θέλει σιγά σιγά να σου περάσει το frame του ltr ή γ) ας βάλω μέσα και την εκδοχή της παρτούζας για να μην πω ότι δεν την έβαλα. Μια πολλή απλή αντιμετώπιση του παρακάτω είναι η εξής και προέρχεται από Franco. Όταν λοιπόν έχεις κανονίσει να πας από το σπίτι της και είναι σαφές ότι θα είστε οι δύο σας και ξαφνικά σκάσει και η φίλη της ή είναι εκεί η φίλη της (χωρίς να σε έχει ενημερώσει προκαταβολικά και να σε ρωτήσει αν είσαι εντάξει με αυτό) πες της ‘’Ξέρεις είχαμε κανονίσει να είμαστε οι δυό μας. Οπότε πες της φίλης σου να πάει σπίτι της και μετά έλα να τα πούμε.’’ Πάντως αυτό που μου μένει σαν αίσθηση είναι ότι ισχύει ή το ά ή το β.
Misfit wrote
στραβωσα ασχημα γιατι σκεφτηκα πως ουτε σοβαρα τα παιρνει αυτα που λεμε για να ξεχναει ειτε οτι απλα περναει την ωρα της.. απτην αλλη ομως σκεφτομαι πως τοσο καιρο που μιλαμε αυτη με παιρνει συνεχεια τηλ κι εγω ποτε εκτος μια φορα την προηγουμενη βδομαδα που βρηκα αναπαντητη τα ξημερωματα.. τεσπα ηταν η δευτερη φορα που της δινω ακυρο και της λεω να μη με ξαναπαρει.. την πρωτη με πηρε κ εκλαιγε και μια φορα που δε της μιλουσα για 2 μερες καθολου μετα απο κατι παρομοιο με ξαναπηρε αυτη.. τωρα ομως θυμωσα περισσοτερο γιατι παρασκευη βραδυ ηταν κεντρο κ γω μολις ειχα γυρισει απο δουλεια.. με πηρε τηλ και μου λεει τι θα κανεις.. της λεω δν εχω κανονισει τπτ ακομα τι προτεινεις?? μου λεει σε παιρνω σε 5 (καλα τωρα 5 λεπτα για τι?? να ρωτησει την φιλη της αν με δεχεται στην παρεα τους? 😛) τεσπα με πηρε μετα απο κανα 50λεπτο και της ειπα οτι εχω κανονισει να παω με δυο φιλους καπου στα βορεια προαστεια για ποτο γιατι θελουν να δουν δυο γκομενες.. μου λεει εσυ θα δεις τπτ?? της λεω αμα γνωρισω κατι σοβαρο, γιατι οχι? μου λεει τωρα αυτο ηταν σποντα κ της λεω οχι ηταν ευθεως.. μ κανε μετα παλι τα ξημερωματα αναπαντητη αλλα την εγραψα.. κ απο τοτε τπτ
Αυτό που βλέπω από ότι γράφεις είναι ότι η γκόμενα γουστάρει. Σε πάιρνει συνέχεια αυτή τηλέφωνο, άρα και κάνει δυσανάλογο invest στην επικοινωνία σας σε σχέση με εσένα, σου λέει συνέχεια να συναντηθείτε ενώ εσύ την γειώνεις γενικώς. Της λες να μη σε ξαναπάρει. Και της λες και το παρακάτω στο τέλος
Misfit wrote
μου λεει εσυ θα δεις τπτ?? της λεω αμα γνωρισω κατι σοβαρο, γιατι οχι? μου λεει τωρα αυτο ηταν σποντα κ της λεω οχι ηταν ευθεως..
Ξέρεις τι ακούει?
Άμα γνωρίσω κάτι σοβαρό γιατί εσένα σε έχω για πλάκα.
Και ξέρεις γιατί το ακούει? Γιατί σε ρωτάει ‘’ τωρα αυτο ηταν σποντα’’
Σε παίρνει τηλέφωνο ξημερώματα, δεν απαντάς και δεν την παίρνεις πίσω. Και μετά δεν σε ξαναπαίρνει. Ασχέτως πόσο καλό game παίζεις και πόσα frame περνάς ή όχι, υπάρχει και ένα όριο διαφορετικό για τον κάθε άνθρωπο όπου όταν δεν βλέπει ανταπόκριση από την άλλη μεριά θα βαρεθεί, θα κουραστεί και θα σταματήσει να ασχολείται. Και η συγκεκριμένη πιθανότατα εφτασε σε αυτό το όριο. Δεν είναι εξάλλου ότι δεν έχει άλλες επιλογές, όλες οι γυναίκες έχουν.
Misfit wrote
το θεμα ειναι πως μου αρεσει η γκομενα και περναμε πολυ ωραια μαζι.. εχει γενικα πολλα καλα η υποθεση.. αλλα δεν μπορω να νιωθω πως αυτα ειναι τεστακια για να δει την αντιδραση μου η δεν ξερω κ εγω τι αλλο… εγω ενα frame το κραταω εξ αρχης που δεν γινομαι αυτος που θα την παρει τηλ κτλ..
Συμφωνώ με το να έχεις ένα frame όταν θέλεις να έχεις μια γυναίκα με συγκεκριμένο τρόπο στη ζωή σου. Όταν έχεις ένα συγκεκριμένο frame πρέπει να έχεις αποφασίσει προκαταβολικά ποιες θα είναι οι συμπεριφορές που θα έχεις εσύ. Αν λοιπόν έχεις αποφασίσει ότι εσύ δεν θα την παίρνεις τηλέφωνο, δεν θα προτείνεις να βγείτε κτλ. (αυτό καταλαβαίνω από αυτά που διαβάζω) τότε επί της ουσίας αφήνεις την γυναίκα να κανονίζει το πότε θα συναντηθείτε, πότε θα μιλήσετε και αυτό τι συνεπάγεται? Δεν leadαρεις. Nαι καλά διαβάζεις. Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. Θες να συναντηθείτε? Ωραιότατα, είτε σε πάρει είτε την πάρεις, ‘’αύριο θα έρθω μετά τη δουλειά από το σπίτι σου. Θέλω να φοράς κάτι άνετο το οποίο θα κρατιέμαι με δυσκολία να μην στο σκίσω’’. Αν μπορείτε και οι 2 έχει καλώς. Εάν δεν μπορείτε, κάντο μεθαύριο. Μην τα βλέπεις όλα ανταγωνιστικά γιατί αυτό σε βάθος χρόνου δεν θα σε βοηθήσει.
ΟΚ την θες για fb? Τέλεια. Αυτό όμως σημαίνει συγκεκριμένα πράγματα στο πότε και πόσο την βλέπεις. Αλλά εντελώς φιλικά αυτό που επίσης βλέπω είναι ότι μάλλον δεν την θες μόνο για fb. Και θα σου εξηγήσω ποια είναι τα στοιχεία αυτά που με κάνουν και το λέω
Πρώτον
Misfit wrote
στραβωσα ασχημα γιατι σκεφτηκα πως ουτε σοβαρα τα παιρνει αυτα που λεμε για να ξεχναει ειτε οτι απλα περναει την ωρα της..
Δεύτερον
Misfit wrote
το θεμα ειναι πως μου αρεσει η γκομενα και περναμε πολυ ωραια μαζι.. εχει γενικα πολλα καλα η υποθεση..
Και να ρωτήσω εδώ. Πως περιμένεις τελικά να σε αντιμετωπίσει μια γυναίκα όταν η συμπεριφορά σου είναι να την γειώνεις με κάθε ευκαιρία αλλά να μην παίρνεις ουσιαστικά και πρωτοβουλίες? Ότι αισθάνεσαι αισθάνεται και όταν κάποιον γενικώς τον γειώνεις στο τέλος το καταλαβαίνει και θα σε γειώσει και αυτός. Ακόμα και fb να είναι η άλλη αυτό δεν σημαίνει ότι η επικοινωνία που έχεις πρέπει να μην είναι ποιοτική. Άλλο πόσο χρόνο δίνεις σε μια γυναίκα και άλλο πόσο ποιοτική είναι η επικοινωνία σας. Μπορώ να σε διαβεβαιώσω με τις σωστές δόσεις επικοινωνίας και ποιότητας στην επικοινωνία, μπορείς να κρατήσεις μια γυναίκα για μεγάλο χρονικό διάστημα ευχαριστημένη και να γουστάρει που θα σε βλέπει. Βέβαια αυτό σημαίνει ότι και το σέξ είναι καλό αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο.
Εάν μια γυναίκα την έχεις για fb αλλά για τους λόγους σου θέλεις να την αναβαθμίσεις σε mltr ή ltr δεν είναι ούτε καλό ούτε κακό. Είναι αυτό που είναι.