θα απαντησουν και πιο εμπειροι απο εμενα αλλα δε χανεις κατι να του ριξεις μια ματια
Υπάρχει στην παρέα ένα HB 8. Την έχουν παρει.. αρκετοι με τα πολλά την θέλω και εγω για FB.
Αφου σου αρεσει χωσου μη το σκεφτεσαι ..οσο αργεις τοσο πιο πολυ θα μπαινεις στο friend-zone .
Με υπερασπίζεται στην παρέα μέσα με δίνει σημασία.
Τι εννοεις σε υπερασπιζετε ? ..μαλλον εχεις χασει κατα πολυ το frame ..
Σκηνικό τώρα να βγαίνουμε για ποτό με όλους και να μου κάνει νοήματα οτι θα με φαει… θα με δαγκώσει και τετοια. Μπορει να ειναι και καρ…λα και να τα κανει για επιβαιβέωση και αλλα πολλα.
μπορει αλλα πως θα μαθεις αν δε δοκιμασεις ..σε club εισαι χορεψε μαζι της ,κανε isolation το target ,kino …τρεξε λιγο game γενικα ..
Είχαμε κανονίσει να βγουμε μετα για μπυρα μαζί. και της λεω αντε τωρα που χώρισες χώσου με τον ταδε (που βγαινουν) ειναι ωραιο και καλο παιδι κλπ κλπ… Αρχισε να μου λεει ειναι πολυ καλος για μενα .. και σε λιγο καιρό θα φυγει και θα είμαι μονη μου και ειχε φαγωθει να παω μαζι τους για ποτο και εγω της εριχνα ακυρο… πηγαιντε καντε κατι κλπ κλπ συνέχιζα. την καιρασα και καφε μπροστα του να διξω οτι ειμαι large και φυγαμε.
Δε καταλαβα καλα τι παιχτικε εδω αλλα
1)Εχετε κανονισει να βγειτε οι δυο σας και φερνει και αλλα ατομα χωρις να σε ρωτησει ?
2)Εχετε κανονισει για μπυρα μετα και παει με τους αλλους για ποτο ?
εδω δειχνει οτι δε σε σεβεται ,εχει πεσει πολυ το value σου ….κατα τι γνωμη μου σε βλεπει φιλο
3) πληρωσες μπροστα του για να δειξεις οτι εισαι large ? (αυτος θα φαει τη γκομενα δεν τον νοιαζει αν εισαι large )
ειναι αρκετα δυσκολο να το γυρισεις . Αν εχεις μεγαλο κοινονικο κυκλο και δε σε νοιαζει αν θα τη χασεις απο φιλη μπορεις να το δοκιμασεις για το reference . Αλλιως το να τη κρατησεις ως φιλη η οποια θα σου φερνει να γνωριζεις φιλες και θα τη χρησιμοποιεις ως pivot χωρις να σκεφτεσε το ενδεχομενο για lay με αυτη .
Οτι και να κανεις πρεπει να συνεχεις τα cold και γενικα να μη κολλας σε καποια ..Κατι που ανεβασε εμενα προσωπικα στο game μου ηταν οταν αρχισα να βγαινω infield αλλα και να μιλαω με αλλους pua . Δοκιμασε το σιγουρα η παρεα μαζι τους θα σε βελτιωσει στο game.
υγ τωρα ειδα την απαντηση του shooter για να σου λεει next NEEEEXXXXXXTTTTT