καλησπερα! ονομαζομαι Γιωργος,ετων 24ων. Εχω γεννηθει Αθηνα αλλα απο τα 2 μου ζω Θεσσαλονικη. Τα χαρακτηριστικα μου ειναι η σοβαροτητα, η διαθεση να δοκιμαζω πραγματα, η λογικη και αυτοι με ξερουν καλα με χαρακτηριζουν ως ηρεμη δυναμη. Σχετικα με τς γυναικες η εμπειρια μ ξεκινησε απ τα 14, ημουν τυχερος και εκανα σεξ απο νωρις. Οι γυναικες με τις οποιες εχω παει ειναι 20-25 περιπου. 5 απο αυτες ηταν σχεσεις, η μεγαλυτερη απο αυτες σε διαρκεια ηταν 8 μηνες. Για το game μου δν μπορω να πω πολλα γιατι δεν εχω μαθει ακομα την ορολογια την οποια χρησιμοποειτε…γενικοτερα δεν θα με χαρακτηριζα πεφτουλα, αλλα παω αναλογα με τις ορεξεις μου. Δηλαδη μπορει μεσα σε μια βδομαδα να τν πεσω σε 4 καινουργιες περιπτωσεις κ για τον επομενο μηνα σε καμια…δεν ειμαι σταθερος σε αυτο λοιπον. Για το pua εμαθα προσφατα και τυχαια απο εναν φιλο.Αυτο που αρεσε ειναι οτι μεσω του pua εχεις την ικανοτητα να ασκησεις μεγαλη επιρροη στον εγκεφαλο μιας γυναικας. Ουσιαστικα θελω να βελτιωσω το καμακι μου και να μαθω πως ακριβως λειτουργει ολο αυτο με το pick up. Το σαιτ το βρηκα οταν googlara greek pua. Υ.Γ. δεν μ ανοιγει η σελιδα με τους ορους χρησης του site.