mustaine wrote
ΗΒ δεν ξέρω μου βγάζεις να είμαι γλυκιά. (comfort. υπήρχε ήδη atraction )
ΗΒ οποτε να εισαι ευγνόμων που είμαι γλυκιά μαζι σου ( εδω να πω πως αν ειχαπάει μεχρι εκεινη την στιγμη για το Kiss θα το επαιρνα).
Ξέρεις διάβαζα αυτό και θυμήθηκα μια φάση που μου είπε φίλος μου.
Έχει κάνει σεξ με μια τύπισσα και εκεί που κάθονται στο κρεβάτι ακολουθέι το παρακάτω
ΗΒ - Θες να φας κάτι?
Φίλος – Τι έχεις?
ΗΒ – Θα σου φτιάξω ένα τοστ.
Και καθώς πηγαίνει προς την κουζίνα του λέει
ΗΒ – Να ξέρεις ότι αυτό δεν το κάνω σχεδόν για κανένα
Επιστρέφει με το τόστ
Φίλος – (Καθώς τρώει το τόστ) Ωραίος ο μουσακάς
ΗΒ – Ο μουσακάς?
Φίλος – Ε ναι όπως μου το παρουσίασες για μουσακάς μου κάνει
Teasing στο άκρο. Δεν πειράζει όμως. Τον συγκεκριμένο δεν τον πείραξε σίγουρα.
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι πολλές φορές θα κάνεις επι της ουσίας όπως σου έρθει. Καλά έκανες και έκανες ότι σκέφτηκες. Ετσι σου ήρθε εκείνη τη στιγμή και έτσι έκανες.
Πάμε τώρα στο δια ταύτα.
Όταν έχω φτάσει πλέον να είμαι σε τέτοιο isolation με γυναίκα ή εάν έχουμε βγει day2 και βλέπω ότι το πράγμα κυλάει ομαλά, γενικά αποφεύγω τα πολύ μεγάλα push-pull και το υπερβολικό teasing, τα οποία και τα 2 αυτά τρελαίνομαι να τα χρησιμοποιώ.
mustaine wrote
ΗΒ συνήθως είμαι πιο σκύλα με τους άντρες.
Μ και τωρα γιατι δεν εισαι
Κοίτα εδώ σου λέει ότι αρχικά ότι νιώθει άνετα (κάνει Pull) και στο καπάκι κάνει push (να εισαι ευγνόμων που είμαι γλυκιά μαζι σου). Ξέρεις ειδικά αυτό μου ακούγεται λίγο και σαν ‘’σου κάνω και χάρη’’, σα να πηγαίνει δηλαδή να βάλει τον εαυτό της στη θέση του βραβείου. Παρόλα αυτά θα μπορούσες να είχες χρησιμοποιήσει την αρχική της φράση προς όφελός σου.
Δηλαδή
ΗΒ συνήθως είμαι πιο σκύλα με τους άντρες.
Μ Το ξέρω
εδώ παίζει να σε ρωτήσει πως το ξέρεις. Και είναι μια πολλή καλή ευκαιρία για ένα μεγαλοπρεπέστατο cold reading σε αυτή της την δήλωση. Δηλαδή
Μ Μπορώ να καταλάβω πολλά για σένα (cold reading)
Kαι αρχίζεις τις γενικολογίες του cold reading. Και καθώς κάνεις cold reading θα αρχίσει να αναρωτιέται που τα ξέρεις όλα αυτά. Και καθώς της κρατάς τον εγκέφαλο απασχολημένο, της χαιδεύεις το χέρι, την πλάτη κτλ. Και κάπου εκεί και ενώ έχεις έρθει κοντά της πετάς, σκυβεις και την μυρίζεις στο λαιμό έτσι γιατί ‘’τόση ώρα θέλεις να το κάνεις από κοντά’’. Και μπαμ kiss close στη συνέχεια. Ή μυρίζεις, τραβιέσαι λίγο, λες ‘’μυρίζεις υπέροχα’’ πας για το φιλί, κρατιέσαι σε απόσταση αναπνοής, ξανακάνεις λίγο πίσω, ξανακάνεις λίγο μπροστά και μπαμ kiss close.
Αυτό που σου έγραψα πιο πάνω είναι ενά παράδειγμα όπου δεν θα χρειαστεί να φτάσεις στα υπόλοιπα.
mustaine wrote
ΗΒ δεν ξέρω μου βγάζεις να είμαι γλυκιά. (comfort. υπήρχε ήδη atraction )
ΗΒ οποτε να εισαι ευγνόμων που είμαι γλυκιά μαζι σου ( εδω να πω πως αν ειχαπάει μεχρι εκεινη την στιγμη για το Kiss θα το επαιρνα).
Μ σιγά μην σε ευχαριστήσω και ολας, χέστικα (παιχνιδιαρικα)
ΗΒ οποτε να εισαι ευγνόμων που είμαι γλυκιά μαζι σου
Μ Ελα πες την αλήθεια. Πιάνει αυτή η ατάκα στους άντρες?
mustaine wrote
Μ τι επαθες?
ΗΒ περναγα πολυ καλα αλλα ολο μου την λες
Απάντηση που την έχω χρησιμοποιήσει άπειρες φορές
Μ Και τι είναι αυτό που σου αρέσει τόσο πολύ σε έναν άντρα που στην λέει?
mustaine wrote
τι θα μπορουσα να πω για να το σώσω αλλα χωρις να ζητησω συγνωμη η να απολογηθώ για αυτο που ειπα. ή απλα δεν χρειαζόταν καν να το σωσω?
Κοίτα εάν βλέπεις γενικά ότι μια γυναίκα έχει μια συμπεριφορά που δεν σου αρέσει προσωπικά υπάρχουν 2 τρόποι αντιμετώπισης. Ο ένας είναι να το δεις τελείως χιουμοριστικά οπότε και να το αντιμετωπίσεις έτσι. Ο άλλος είναι να κάνεις με πολύ χαλαρό και ήρεμο τρόπο calling στον τρόπο που φέρεται. Εκτός και εάν όντως έχει κάνει χοντράδα οπότε εκεί δεν απολογείσαι αλλά αναγνωρίζεις ότι το λάθος σου.