μπορώ να σου πω πάρα πολλά πράγματα να διαβάσεις
δεν είναι ανάγκη να τα διαβάσεις όλα μπορείς απλά να τα ξεφυλίσεις και να δεις τι σου ταιριάζει, τα περισσότερα από αυτά είναι στα αγγλικά μερικά ίσως να τα βρεις και στα ελληνικά, σχεδόν όλα μπορείς να τα βρει στο διαδύκτιο
magic bulets
mystery method
David-X θα το βρεις στη σελίδα μας στο nutural seccion
απο εγχειρίδια μπορούνε να προσθέσουν παρακάτω τα παιδιά μια και εγώ δεν τα γνωρίζω
Δες video apo
simple pick up
RSD
συμπλήρωσε τις γνώσεις σου με τα παρακάτω
γλώσσα του σώματος allan peace
selfish gent richard dawkins
influence cialdini
red queen matt ridley
sperm wars robin baker
Daniel coleman
sex at down christofer ryan
και υπάρχουν άπειρα ακόμη να διαβάσεις
αποφάσισε τι σου πάει περισσότερο, mystery method, natural, direct, indirect και προσπάθησε να μείνεις σε μία μέθοδο, αν δεις τελικά ότι δεν σου πάει το αλλάζεις στη συνέχεια
σε κάθε περίπτωση δεν θα μείνεις μόνο στο διάβασμα και θα προσπαθείς να κάνεις πράξη ή όσα μαθαίνεις ή ό,τι νομίζεις εσύ πως θα άξιζε να δοκιμάσεις. Η πρακτική εξξάσκιση θα σου δώσει πολλά περισσότερα από οποιοδήποτε βιβλίο μεθόδου και αν διαβάσεις.
Μην παρασυρθείς από το διάβασμα μεθόδων και κολήσεις εκεί, υπάρχουν πολλά περισσότερα βιβλία να διαβάσεις και θα σε βοηθήσουν ακόμη περισσότερο από τα διάφορα εγχειρίδια, για αυτό σου έγραψα και μερικά. όσο παράξενο και αν σου φαίνετε εμένα με βοήθησε να καταλάβω αρκετά πράγματα το βιβλίο των μαρξ - ένγκελς Η καταγωγή της οικογένειας της ατομικής ιδιοκτησίας και του κράτους, τρομερά ενδιαφέρον.
Μην δεις τα πράγματα μονοθεματικά και ξυπνήσεις μετά από 15 χρόνια και δεις τον εαυτό σου να διαβάζει απλά εγχειρίδια για το πως θα ρίξεις γυναίκες, Οι γυναίκες πρέπει να είναι απλά το αλατοπίπερο της ζωής σου και όχι η ίδια η ζωή σου. Η επιβράβευση της ολοκλήρωσής σου ως άνθρωπος και όχι αυτοσκοπώς. Δυστηχώς το βλέπω να συμβαίνει συχνά. και στην προσπάθειά τους να μπορέσουν να το αναλύσουν περισσότερο τα πράγματα που συμβαίνουν με τις γυναίκες γύρω τους χάνουν όλα όσα διαφορετικά και σημαντικά συμβαίνουν γύρω τους.
Το σημαντικότερο είναι να προσπαθήσεις να αποκτήσεις μία γενικότερη γνώση που θα σε βοηθήσει ως άνθρωπο και θα αναπτύξει την προσωπικότητά σου και θα κάνει και την ζωή σου καλύτερη, μην νομίζεις πως οι γυναίκες είναι χαζές και δεν ξέρουν ποιός έχει ολοκληρωμένη προσωπικότητα και ποιός όχι, θα σε βοηθήσει να μπορέσεις να σταθείς καλύτερα σε μία συζήτηση και δεν θα μένεις σε μερικές τυποποιημένες ρουτίνες. θα βοηθήσει κυρίως στην αυτοπεποίθησή σου, στον αυτοσεβασμό και αυτοεκτήμισή σου. και πάνω από όλα θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα από μία διαφορετική σκοπιά. Θα βοηθήσουν την οξυδέρκειά σου, την αντίληψή σου και τη νοημοσύνη σου
ακόμη προσπάθισε να αποκτήσεις ένα χόμπι και ένα δεύτερο αν μπορείς. είναι τρομερά σημαντικό
απλά για να καταλάβεις τι γίνετε, εγώ προσωπικά έχω ασχοληθεί με φιλοσοφία, κοινωνιολογία, ψυχολογία/ψυχιατρική, ιστορία, πολιτική, λογοτεχνία/ποίηση, εξελεκτική βιολογία, νευροεπιστήμη, αθλητισμό, ζωγραφική, χορό, μουσική, γράφω ποιήματα και διηγήματα (για αυτό γράφω και κατεβατά), ενώ μιλάω αγγλικά και ισπανικά.
Από game το μόνο βιβλίο το οποίο έχω διαβάσει είναι ένα ebook πριν από 12 χρόνια περίπου, πριν από την εποχή του mystery (ναι υπήρχαν και βιβλία προ mystery, από που νομίζεις πήρε ο mystery ένοιες όπως opinion oppener, indirect, alpha male, ignore και πολλά άλλα) και το βιβλίο του david-x, τα υπόλοιπα απλά τα ξεφύλισα, απλά δεν τα χρειάζομαι. διάβασα την περίληψη και κατάλαβα για το τι πρόκειτε.
εγώ είμαι όμως 38 χρονών και ασχολούμε με τον εαυτό μου από τα 15.
ένα πράγμα κάθε φορά και όχι όλα μαζεμένα αλιώς θα πελαγώσεις
είσαι μικρός ακόμη, φρόντισε να εκμεταλευτείς το χρόνο που έχεις μπροστά σου
από τη μία διάβασμα και από την άλη διάφορες δοκιμές στο πεδίο. χωρίς δοκιμές στο πεδίο δεν θα καταφέρεις ποτέ σου τίποτα, χωρίς να πολυαναλύεις το τι έγινε, διαφορετικά θα χαθείς στην υπερανάλυση και δεν θα κάνεις τίποτα άλο.