Καλησπερα και απο μενα παιδια..Μενω στην πολη της ροδου και ειμαι 23 χρονων. Μπορω να πω οτι σαν χαρακτηρας ειμαι αρκετα κοινωνικος δεν εχω προβλημα να μιλαω με αγνωστους ανθρωπους και να γνωριζω καινουριους ανθρωπους. Παλαιοτερα ημουν αρκετα ντροπαλος αλλα πιστευω τωρα το εχω ξεπερασει κατα πολύ αυτο αν και μου εχει μεινει λιγο ακομη . Επισης ειμαι αρκετα ανυπομονος σαν ανθρωπος και οταν θελω κατι πολύ κανω τα παντα για να το αποκτησω (αν και απο οτι εχω καταλαβει δεν μου βγαινει παντα σε καλο αυτο). Οι σχεσεις μου με το αντιθετο φυλο δεν ειναι ουτε οι καλυτερες αλλα ουτε και οι χειροτερες..ειχα 5 σχεσεις στην ζωη μου η μια απο αυτες 1.5 χρονο οι αλλες ηταν συντομες και 7-8 one night stands..Η αληθεια δεν μπορω να παω να μιλησω πολύ ανετα σε μια γυναικα (εκτος και αν εχω πιει τα ποτακια μου και αρχιζει και λυνει η γλωσσα χεχεχε) και νιωθω λιγο αβολα καποιες φορες αλλα υπαρχουν και περιπτωσεις που βλεπω μια γυναικα και μου το βγαζει να ειμαι ανετος και παω και της μιλαω και πραγματικα ειμαι πολύ ανετος..Ειμαι καινουριος στο παιχνιδι, εχω διαβασει ενα βιβλιο και εχω ψαξει λιγα πραγματακια και στο ιντερνετ. Επισης εχω διαβασει τις μαγικες κουκιδες..τα βρισκω πραγματικα πολύ ενδιαφεροντα ολα αυτα και πιστευω δεν αφορουν μονο τις γυναικεσ αλλα γενικα να αλλαξεις σαν ανθρωπος (ετσι πιστευω τουλαχιστον). Στοχο εχω απο ολο αυτο να προσπαθησω να αλλαξω τον εαυτο μου προς το καλυτερο να αρχισω να νιωθω και να προσσεγγιζω πιο ανετα τις γυναικες και εννοειται να ανεβασω το ποσοστο της επιτυχιας μου με αυτες. Πιστευω οτι αυτο το φορουμ και εσεις θα με βοηθησει σε αυτο..Και εννοειται πρωτων και κυριον η θεληση μου. Επισης κατι που αλλο που θελω να αλλαξω, και που πιστευω θα με βοηθησει πολύ οταν το αλλαξω, πιστευω ειναι τα limited beliefs μου..Οτιδηποτε σχολια και παρατηρεις θα χαρω πολύ να τα διαβασω.Ευχαριστω