Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω κ εγω μεγαλε… Δυστηχως οταν εισαι νεος στο παιχνιδι η δεν εχεις ασχοληθει πολυ σοβαρα - το κανεις πολυ μηχανικα… Προσωπικα ειχα αποτελεσματα και επιτυχιες αλλα νοιωθω οτι βρισκομαι ακομα σε αρχικα σταδια γιατι δεν ειμαι σε θεση να αποπλανησω συχνα μια κοπελα που μ αρεσει, καμια φορα συμβαινει απο μονο του γτ ειμαι σε state.
Αυτο που παει να με βοηθησει σιγα σιγα ειναι 2 πραγματα…
1) Προσπαθω να το δω πιο ανθρωπινα για να μην πηγαινω σαν ρομποτακι κανοντας τον Alpha male βασιζομενος σε κανα δυο βιβλια που εχω διαβασει με αποτελεσμα να ειμαι ακαμπτος και ακαλιμπραριστος…
2) Προσπαθω ν αλλαξω μεσα μου, για να μπορω να βγαλω κατι πιο θετικο και αυθεντικο προς τα εξω.
Δλδ να απαλλαγω απο καθε social conditioning και χρόνιες ανασφαλειες ωστε να αδειασω το κεφαλι μου και να ερθω πιο κοντα σε επαφη με τις προσωπικες μου αξιες (Core Values)
Και να αγαπησω τον εαυτο μου,να αποκτησω Self Love που λενε. Επειδη οτι αισθανεσαι, το αισθανεται και η κοπελα οταν εισαι χαρουμενος και ανετος στο πετσι σου πιστευω οτι ειναι ισως το σημαντικοτερο πραγμα στα interactions με οποιονδηποτε και οχι μονο τις γυναικες. Και ειδικα με τις γυναικες απ τη στιγμη που το 98% ισως των ανδρων ειναι afc.
Απλα το προβλημα συχνα βρισκεται μεσα μας, συγκεκριμενα στο μυαλο μας και τον τροπο που βλεπουμε τον εαυτο μας η τα πραγματα γυρω μας. Και ολοι εχουμε προβληματα… Εγω ειδικα πριν μαθω για το game ειχα αααααπειρα, και ακομα εχω παροτι ειδα μεγαλη διαφορά στον εαυτο μου (inner).
Πιστευω οτι ξεκινωντας να τα αντιμετωπιζει κανεις - σε συνδυασμο με την εκμαθηση ωραιου stractured game οπως ειπε ο φιλος πιο πανω (και τον ευχαριστω γτ ηταν το κομματι λειπει απ το παζλ μου) μπορει να βοηθησει πολυ αμεσα και δραστικα.
Αυτα και ελπιζω να βοηθησα.