Γεια σας και από εμένα .
Είμαι 20 ετών ,φοιτητής στην Αθήνα και μου σύστησε ένας φίλος το site σας.
Γενικά είμαι άνθρωπος που δεν μιλώ πάρα πολύ ( λίγα και καλά πράγματα , μ´αρέσει η λακωνικότητα ) είμαι ήσυχος γενικά , αλλά ταυτόχρονα κοινωνικός και εύθυμος και ιδιαίτερα επίμονος .
Με τις γυναίκες έχω ελάχιστη έως καθόλου εμπειρία , δεν έχω κάνει ούτε σχέσεις ( που να διαρκέσουν τουλάχιστον ) ουτε έχω πάει με κάποια . Δεν έχω μιλήσει με πολλές άγνωστες , πριν λίγους μήνες άρχισα να ασχολούμαι “ σοβαρά ” σε κάποια πάρτι και club χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία . Για αυτό και γράφτηκα στο forum προκειμένου να μου δώσετε κάποιες συμβουλές πάνω στο παιχνίδι και γενικά στο πως να φερόμαστε σε μια γυναίκα που γουστάρουμε κτλ. Τελείως αρχάριος στο gaming. Δεν παίζω και πολύ καιρό . Το πρόβλημα μου ειναι ότι ενώ ξεκινάω καλά στη συνέχεια χάνεται το παιχνίδι καθώς κομπλάρω στην κοπέλα μπροστά και χάνω την αυτοπεποίθηση μου και άρα ούτε τι να πω ξέρω ούτε τίποτα . Βασίζομαι στο eye contact για να ξεκινήσω το παιχνίδι. Και ενώ στη αρχή η κάθε κοπέλα δείχνει ότι της αρέσω , λίγο μετά που θα μιλήσουμε χάνει το ενδιαφέρον της .
Αυτό που θα ήθελα είναι να φτάσω με τη βοήθεια σας και την “ προπόνηση ” να μπορώ να κάνω μια γυναίκα που μαρέσει να νιώθει την αντίστοιχη έλξη προς εμένα . Ε και γενικά να αρχίσω να έχω και ερωτική επαφή ( έχω ήδη αργήσει ).
Κάθε συμβουλή- βοήθεια απο την μεριά σας είναι καλοδεχούμενη . Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.