Καλησπέρα παιδια, ειμαι ο Versick και γραφω απο την όμορφη θεσσαλονικη που ξέρετε και τι κενε για τις Θεσσαλονικιες.. :evil: για να μπούμε στα αρχικά γενικά ειμαι πολυ ανυπόμονος, ανχωτικος οταν εχω να μιλήσω με πολυ όμορφη κοπέλα αλλα και πολυ άνετος οταν μιλάμε για κατι μέτριο προς καλο ή οταν μου δίνει εστω καποια σημάδια η αλλη.. Εχω αρκετή αυτοπεποίθηση. Μεχρι τωρα εχω παει και εννοώ μονο για ολοκληρωμένο σεξ με 19 γυναίκες στα 20 μου. Νομιζω οτι ειναι καλώς παίκτης αλλα δε ξερω αν μπορώ να κρίνω το επίπεδο στο οποίο βρίσκομαι.. Η αληθεια ειναι οτι ενα απο αυτα που θελω να βελτιώσω μέσα απο το φόρουμ ειναι οτι κολαω να παω να μιλήσω εξω σε πολυ δυνατά κομμάτια.. Και εχω και ενα ακομα κακό εχω φάει καψούρα μεχρι τωρα με 3 απο τις 19 και καθε φορα απο αυτές τις τρεις έπεφταν με τα μούτρα.. Με όλες τις υπόλοιπες δε προσπάθησα και δε με πολυ έμοιαζε να κανω σχέση.. Οποτε στο ενεργητικό μου εχω μια σχέση δυο χρονια στα 16-18 μου και απο τοτε άρχισα το παιχνίδι και η μεγαλύτερη μου σχέση ειναι 2 μήνες