Καλησπέρα κι από μένα,
Είμαι 23 ετών από Αθήνα και οι εμπειρία μου με τις γυναίκες είναι σχετικά μικρή. Πριν από ένα περίπου χρόνο μπήκα στον κόσμο του PU χωρίς ακριβώς να το καταλάβω.
Καθώς έβλεπα ένα video στο YouTube, κάτι σαν documentary για τη ζωή ενός YouTuber, μέσα στο video αναφέρθηκε το όνομα του David DeAngelo. Έψαξα γι’ αυτόν και άρχισα να διαβάζω τα βιβλία του, να βλέπω τα DVD και να κρατάω σημειώσεις. Μέχρι τότε δεν ήξερα καν τι είναι PU ούτε ότι υπήρχε κάτι τέτοιο. Το γεγονός ότι κάποιος είχε αναπτύξει μεθοδολογία και τακτική για να προσεγγίσει αυτό το θέμα μου φαινόταν τελείως παράλογο και ήμουν πολύ δύσπιστος ότι όλα αυτά δουλεύουν στην πραγματική ζωή. Ήταν κάτι σα μαγεία για μένα γιατί νόμιζα ότι όλα αυτά περί του αντίθετου φύλου ήταν εντελώς τυχαία και πολύ ρευστά.
Το δυνατό χαρτί του DeAngelo είναι ότι εστιάζει κυρίως στο Inner Game, τομέας που ήθελα πολύ δουλειά. Πέταξα πολλά ψυχολογικά εμπόδια, τελείως λανθασμένες αντιλήψεις και στρες από πάνω μου και σ’ αυτό με βοήθησε επιπλέον το βιβλίο Mind OS του Paul Dobransky. Οπότε μετά από λίγο καιρό βρίσκομαι σ’ ένα club της Αθήνας με ένα φίλο και αποφασίζω να εφαρμόσω αυτά τα λίγα που είχα μάθει μέχρι τότε.
Η τύχη του πρωτάρη. First cold approach ever και με την καρδιά μου να χτυπάει πιο δυνατά από τη μουσική καταφέρνω να κάνω number-close σε λιγότερο από 3 λεπτά. Έκρηξη αδρεναλίνης και είμαι σε φάση “WTF ? Is this really happening ? ” . Φυσικά το νούμερο δε δούλεψε και είχαμε buyer’s remorse αλλά αυτό λίγη σημασία έχει.
Συνέχισα με DeAngelo (έχει άπειρο υλικό ο τύπος) όμως τα πράγματα είχαν βαλτώσει και δεν ήξερα πώς να συνεχίσω. Το καλό ήταν ότι συνεχώς ενισχυόταν το Inner Game μου. Καλός ο DeAngelo, αλλά δε σου δίνει κάτι συγκεκριμένο να δουλέψεις επάνω. Ακόμα και σ’αυτή τη φάση δεν ξέρω τίποτα για PUAs, Community, Methods κτλ.
Λίγο πριν το φετινό καλοκαίρι ανακαλύπτω τον Mystery και τη μέθοδό του και πλέον αρχίζω να βλέπω τη μεγάλη εικόνα. Εκτός από το να διαβάσω το πρώτο βιβλίο του (The Mystery Method), παρακολούθησα και το reality show που είχε κάνει (The Pickup Artist) και αυτό ήταν που με βοήθησε περισσότερο να καταλάβω την εφαρμογή της μεθόδου infield. Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο (κυρίως στην παραλία και λιγότερο σε clubs) έκανα περίπου 6 closes σε 2-3 εβδομάδες.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζομαι πολύ δουλειά ακόμα και έχω όλη τη διάθεση να την κάνω, τόσο από άποψη θεωρίας και διαβάσματος όσο και infield. Ενδιαφέρομαι να γνωρίσω άτομα από το community, να βγούμε για sarge και να βοηθήσει ο ένας τον άλλο. Πιο πολύ με νοιάζει η προσωπική εξέλιξη και το να γίνω καλύτερος άντρας/άνθρωπος. Οι γυναίκες θα είναι απλά το φυσικό επακόλουθο.
“This is not about picking up women. It’s about building a life.”
~ Mystery