Κατ’αρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους δυο σας για τις απόψεις που προβάλλατε, και τις προτάσεις που δώσατε. Όσον αφορά τα βιβλία, η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησα λάθος γιατί μπήκα στα πολύ βαθιά από την αρχή με αποτέλεσμα το περιεχόμενο να είναι δυσνόητο σε μερικά σημεία, οπότε θεωρώ ότι μου δώσατε ένα σημείο για να αρχίσω και να μην “καίγομαι”.
Αναγνωρίζω το γεγονός ότι η ηλικία δεν πρέπει να με επηρεάζει, ούτε να “φοβάμαι” να είμαι ειλικρινής. Και το αστείο είναι ότι στο παρελθόν ποτέ δεν είχα κανένα θέμα, δεν με ένοιαζε καν αν θα κόμπλαρε μια γυναίκα στην ηλικία μου. Την έλεγα με αυτοπεποίθηση, και συνήθως έμεναν έκπληκτες που ενώ είμαι 1 ή 2 ή και 3 χρόνια μικρότερος τους, είχα το θάρρος να τους μιλήσω και να μην συμπεριφέρομαι σαν “μ@λ@κας” όπως οι ίδιες παραδέχονταν, για αυτό και οι μισές από τις κοπέλες που έχω καταλήξει σε lay , ή KissClose ή NumberClose ( Αν τα γράφω σωστά), είτε απλά χαμούρεμα, ήταν μεγαλύτερες μου.
Με τη συγκεκριμένη όμως όπως σας είπα γνωριστήκαμε στην παραλία. Και θα συμφωνήσω με τον Lordnick ότι δεν με κόμπλαρε η ηλικία μου. Ναι μεν θεωρούσα αρχικά “δύσκολο” το target , αφού οι μεχρι τώρα εμπειρίες μου δεν ήταν με HB-8, αλλά κυμαίνονται από HB-4 μέχρι και HB-7 (στην καλύτερη). Αυτό που με κόμπλαρε εκείνη την ώρα το ρίχνω στο γεγονός ότι φοβήθηκα ότι θα με απορρίψει, αν της πω την πραγματική ηλικία μου, πέρασε πολύ βιαστικά από το μυαλό μου σαν πιθανή απάντηση, και δεν διαφωνώ ότι παίζει ρόλο και το Mindset που προσπαθώ να αλλάξω, γιατί στην τελική δεν θα έπρεπε να με νοιάζει η απόρριψη. Όμως με κόλλησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι συνήθως με περνούν για 23 με 24, άντρες-γυναίκες, και αυτή μου ανέφερε ότι φαίνομαι μικρός. Δηλαδή , κακώς βέβαια, είχα συνηθίσει κάπως στην ιδέα ότι μεγαλοδείχνω και το είχα δεδομένο, οπότε και σκάλωσα.
Όσον αφορά το eye contact, να ξεκαθαρίσω λίγο την κατάσταση γιατί τα περιέπλεξα λίγο. Εγώ καθόμουν στην ξαπλώστρα στην ομπρέλα μου και αυτή έπαιζε με τη μικρή της αδερφή στην ακροθαλασσιά. Την κοίταξα ασυναίσθητα στην αρχή και μετά και αυτή. Από εκεί και μετά είχαμε έντονο eye contact. Την ίδια μέρα έπαιζα ρακέτες και πίσω μου ήταν το ντουζ του μαγαζιού. Και εκεί που έπαιζα περνάει ανάμεσα μας, πηγαίνει κάνει ντουζ και περνάει δίπλα μου και τινάζει τα μαλλιά της πάνω μου. Αν και χωρίς σκέψη ήμουν εντελώς unreactive εκείνη την στιγμή και συνέχισα να παίζω. Την επόμενη μέρα που την ξαναπέτυχα, με κάρφωνε, την κοίταξα καναδυο φορές εγώ , την υπόλοιπη ώρα όλο και κάτι άλλο θα με απασχολούσε. Κάποια στιγμή πήγε για βουτιά μόνη της και πήγα και της μίλησα, εκεί έγινε και η γνωριμία. Μετά παίξαμε λίγο ρακέτες μαζί και στη συνέχεια καθόμασταν στα ρηχά και μιλούσαμε. Την ρώτησα αν έχει facebook ή κάτι και μου είπε το όνομα της. Υπήρξαν και άλλες φορές που την πέτυχα, χαιρετηθήκαμε την μια από αυτές απλά, και την άλλη πήγα πάλι και της μίλησα εκεί που έπαιζε με την μικρή της αδερφή. Και εδώ θέλω να τονίσω Lordnick ότι ενώ στην αρχή το φοβήθηκα ότι επειδή όντως είναι κοινωνική, μήπως είναι στη φύση της να κοιτάει, να χαιρετάει και λοιπά, όμως είναι αρκετές οι φορές που την έχω πετύχει στην παραλία και ΟΛΕΣ με καρφώνει, ενώ εγώ ασχολούμαι με κάτι άλλο, ή ακόμη και αν δεν την κοιτάω καν, βλέπω με την άκρη του ματιού μου ότι δεν ξεκολλάει από πάνω μου. Μου έχει δώσει αφορμές να της μιλήσω ξανά, όμως έχω την εντύπωση ότι θα φανώ πολύ needy κάθε φορά που βουτάει μόνη της ή που κάθεται κάπου μόνη της να της μιλάω. Από όταν πήρα το facebook της έχουμε μιλήσει δυο φορές. Την μια της έστειλα κάνοντας μια απλή κουβέντα και μου φάνηκε λίγο απότομη. Και την επόμενη φορά που την είδα και μιλήσαμε της το ανέφερα. Συγκεκριμένα είπα “ Δεν σου στέλνω στο facebook γιατί μου φαίνεσαι απότομη και δεν μ’αρέσει να κάνω κουβέντα με έναν άνθρωπο και να μην έχω κάτι να πω.” και μου απάντησε “ Αλήθεια; Δεν νομίζω ότι είμαι απότομη, βασικά δεν το κατάλαβα ότι απαντάω απότομα.” Και τέλος της είχα στείλει άλλη μια φορά πρόσφατα, όπου την πείραξα λίγο αλλά δεν είπαμε και κάτι ιδιαίτερο, αφού μου είπε ότι είναι μόλις πήγε για καφέ στο μαγαζί που δουλεύει, οπότε και εγώ της είπα ότι θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή. Και οι δυο κουβέντες από το facebook ήταν μικρής έκτασης. Την πέτυχα πάλι χθες στην παραλία και πάλι με κοιτούσε καρφωμένη λες και περίμενε να την κοιτάξω να με χαιρετήσει αλλά εγώ χθες ούτε βλέμμα δεν έριξα.
Απλά προτιμώ να είμαι ειλικρινής με την ηλικία γιατί με κάνει να νιώθω και εγώ καλύτερα. Εξυπακούεται το ότι δεν έχω σκοπό να το κάνω με Apologetic Frame. Αν δεν της αρέσει δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας, αν κρίνει τους ανθρώπους ,και τους άντρες συγκεκριμένα, από την ηλικία , τότε το πρόβλημα δεν το έχω εγώ, αλλά αυτή.
Για να τελειώνω, εννοείται ότι βασικός μου στόχος είναι να βελτιωθώ εγώ. Απλά η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν κάτι σαν αφορμή για μένα αφού με έβαλε σε σκέψεις του τύπου :
“Πως θα αντιμετωπίζω γυναίκες αυτού του στυλ στο μέλλον;”
“Τι αντιμετώπιση πρέπει να έχει μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση στα ύψη;”
"Ποιός ο λόγος να την ξεχωρίζω αυτή ως “ανώτερη”, και να μην κατατάσσεται και αυτή στο σκεπτικό Who cares what she thinks ? "
“Γιατί ένιωσα φόβο στο να προσεγγίσω μια τέτοια γυναίκα, και γιατί να πιστεύω ότι δεν μπορώ να την ικανοποιήσω;”
Εκτιμώ το γεγονός ότι αφιερώνετε χρόνο για να μου προσφέρετε βοήθεια και βρίσκω πολύ χρήσιμα όσα είπατε μέχρι τώρα. Με συγχωρείτε αν σας κούρασα με το μέγεθος των κειμένων.