Γεια σας παίχτες! Είμαι ο sexdragon μένω Αθήνα και είμαι 28. Σχετικά με μένα τώρα πολλές φορές δρω γρήγορα και ανυπόμονα, αλλά μου βγαίνει σε καλό μιας που είμαι και της άποψης ότι το γοργόν και χάριν έχει. Με τις γυναίκες μπορώ να πω ότι άλλοτε τα πάω τέλεια και άλλοτε χάλια. Δεν υπάρχει μια σταθερότητα σε αυτό. Γενικά δεν κολλάω, πλησιάζω πολύ εύκολα και άμεσα. Παλιά όποια έβλεπα, τώρα πλέον κόβω κίνηση και διαλέγω όποια γουστάρω (8+). Για ποσοστά επιτυχίας τώρα, εξαρτάται το τι είναι επιτυχία για τον καθένα. Π.χ. phone close, kiss close, make out, lays? Μέσα σε 3 μήνες game περίπου, έχω πάρει πολλά τηλέφωνα, έχω βγει instant date, 6-7 makeouts, 2 lays. Εδώ και 1 μήνα που ήρθα Αθήνα περίπου 1 same night lay σε στάση λεωφορείου και ταυτόχρονα παίζω με μια άλλη γκόμενα. Σχέσεις γύρω στις 6 με ρεκόρ τους 2 μήνες 🙂
Αυτό που μου έκανε τεράστια εντύπωση είναι ότι όλες οι επιτυχίες ήρθαν όταν δεν το περίμενα και όταν έκανα χύμα ότι μου έβγαινε, ενώ όταν πήγαινε με σύστημα δεν έβλεπα κάτι καλό. Ανοίγματα-κλεισίματα έχω χάσει το λογαριασμό. Υπήρχαν μέρες που μπορεί να χτυπούσα ότι κινείται και άλλες που να μην έκανα καθόλου παιχνίδι.
Γενικά το game είναι κάτι το οποίο με συναρπάζει. Αυτό που με ανεβάζει όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά είναι ότι χαλαρώνω και το βλέπω από την κοινωνική πλευρά. Το pickup είναι όλα τα λεφτά γιατί πέρα από τις γκόμενες και το σεξ, μπορεί να σου ανοίξει άλλες πόρτες. Προσωπικά ασχολούμαι γιατί τρελλένομαι να ανάβω εγκεφαλικά τις γυναίκες. Ο στόχος μου είναι να βρω 2-3 fuck buddies και να δημιουργήσω μέσω αυτών ένα κοινωνικό κύκλο από γυναίκες που θα μεγαλώνει συνεχώς, αλλά ταυτόχρονα να παίζω cold. Πιστεύω ακράδαντα όμως στην ισχύ του preselection μέσα από έναν κοινωνικό κύκλο, γιατί έτσι ξεχωρίσουν οι alpha leaders of group. Θέλω πολύ να βελτιώσω εκφραστικότητα, τονικότητα φωνητική, γλώσσα σώματος και φυσικά να έχω τα 10άρια που θέλω και όχι να συμβιβάζομαι με τα 6άρια για να λέω ότι έκανα σεξ.
Το sight σας το ξέρω από άλλες φορές που έκανα μεμονωμένα παχνίδι στη Θεσσαλονίκη και όταν συνάντησα παίχτες στο Μοναστηράκι μου ήρθε η έμπνευση να γίνω μέλος.
Αυτά συμπάιχτες! Εύχομαι να κάνουμε καλό παιχνίδι!