Συμπαίκτες καλησπέρα,
Είμαι 17 ετών, από Κρήτη, πολύ φιλόδοξος άνθρωπος και με αρκετές επιτυχίες στο σχολείο και σε άλλους τομείς.
Η σχέση μου με τις γυναίκες ήταν μέτρια προ game εποχής. Είχα κάποιες επιτυχίες αλλά ήταν όλες από social circle και στην ουσία το πρώτο βήμα το έκαναν οι κοπέλες, ενώ όταν έπρεπε εγώ να κάνω το πρώτο βήμα συνήθως το απεφευγα. Έχω κάνει 2 σχεσεις χωρίς μεγάλη διάρκεια, αρκετά φασωματα αλλά οι περισσότερες αυτές “επιτυχίες” ήταν έτοιμες και δεν χρειάστηκαν πολύ προσπάθεια.
Οι πρώτες δοσεις game που είδα ήταν πριν 1.5 χρόνο περίπου μέσω simple pickup, ωστόσο δεν το είχα πάρει τόσο σοβαρά εξ αρχής. Το περασμένο καλοκαίρι δηλαδή βγηκα λίγες φορές, μερικά fbclose και makeouts από εδώ και από εκεί αλλά χωρίς consistency και χωρίς πολυ game στην ουσία.
Πριν 6 μήνες περίπου είπα να ανατρεξω το υλικό των SP και ανακάλυψα τους RSD. Χάρις σε αυτούς έλαβα πολύ πιο σοβαρά υπ’οψη την αυτοβελτίωσή μου, την υγεία μου και φυσικά το game. Υπήρχε ένα σοβαρο εμπόδιο στην ερωτική μου ζωη(φίμωση) και αποφάσισα να το αντιμετωπισω ώστε να έχω τη δυνατότητα για lay(Λογικά θα αργουσα πολύ να το αντιμετωπισω αν δεν με είχε επηρρεάσει το game).
Είχα αναρρώσει πλήρως μετά την εγχείρηση προς τα τέλη Ιουνίου και τότε ξεκίνησα εντατικό game. Μέχρι τότε έπαιζα ως wingman για τους φίλους μου και έκανα μερικες προσεγγίσεις για να ετοιμάζομαι.
Ίσως να κάνω FR κάποια στιγμή για τις διάφορες περιπέτειες του καλοκαιριού αλλά εδώ θα πω ότι στους 2+ μήνες sarge είδα καλά αποτελέσματα, αρκετά close: makeout, fb(τουριστριες όλες, προτιμώ φβ παρά τηλ λόγω χρέωσης αν δεν έχουν viber-whatsapp), τηλέφωνα και 1 lay από cold(Πρώτο). Πάνω κάτω αυτά αλλά το πιο σημαντικό είναι οι τρομερες στιγμές και αναμνήσεις με φίλους που δεν θα ζούσα αν δεν εβγαινα εντατικά για sarge ή και για “χαλαρές εξόδους” που κατέληγαν σε sarge 😛
Προς το παρόν σκέφτομαι να βάλω σε “maintenance mode” το game μιας και τώρα έρχονται οι πανελλήνιες και θέλω να εστιασω εκεί και να πετύχω τους στόχους μου.
Υ.Γ.1: Αν έχετε κάποιο πρόβλημα που χρειαζεται αντιμετώπιση(Ιδίως αν πρόκειται για θέμα υγείας) μην το αναβαλλετε, είναι ότι χειρότερο.
Υ.Γ.2: Το site το ανακάλυψα κάνοντας αναζήτηση greek pua μιας και ήξερα τον όρο pua και ήθελα να δω μήπως υπάρχει κοινότητα στην Ελλάδα.