Nerd-Seducer Είμαι 17, μένω Αθήνα και ξεκινάω σε λίγες μερες 3η λυκείου. Γενικά ως άνθρωπος είμαι πολυδιάστατος, έχω μανία με την αυτοβελτίωση σε όλα τα επίπεδα και ασχολούμαι με πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα, ένα εκ των οποίων πρόκειται να γίνει το PU. Ο ενδιαφέρον μου χαρακτήρας (DHVs) και η σιγουριά που νιώθω εξαιτίας αυτού (σχετική αυτοπεποίθηση) σε συνδυασμό με τα σχετικα καλά κοινωνικά μου skills (humor και φιλοι) και την σχετικά καλή μου εξωτερική εμφάνιση κέρδιζουν πάρα πολλές φορές φυσικά και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια από μένα το attraction. Παρ’ όλα αυτά, έχω φασωθεί μόνο με μία γυναίκα (πέρα από παιδικές χαζομάρες οι οποίες δεν μετράνε) και δεν έχω γαμήσει. Αυτό οφείλεται στο έχω τρελά κολλήματα σε συγκεκριμένους τομείς και κόμπλεξ που με κρατάνε πολύ πίσω, κυριώς στο κομμάτι του να προχωρήσω πέρα από το attraction. Αυτή τη στιγμή είμαι στη φάση που προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να αρχήσω συστηματικά cold approaches (οχι οτι εχω αρχήσει μη συστηματικά, παρ’ όλο που έχω διαβάσει αρκετά έως πολύ τον τελευταίο χρόνο).
setran προσωπικα αυτο που αρεσε ειναι το nick σου,αν διεκρινα σωστα εχεις ενα αυτοσαρκασμο που θα σε παει παρακατω καλως ορισες
Topgearace Καλωσηρθες φιλε μ, βρισκεσαι στο σωστο μερος 🙂 Υπαρχει και μαλιστα δυνατη 😉 Νο1 (και το βασικοτερο ισως) σταδιο στο να λυσεις ενα προβλημα ειναι να συνειδητοποιησεις οτι αυτο υπαρχει. Μη φοβασαι τιποτα, προχωρα και θα σου αλλαξει τη ζωη B)
Nerd-Seducer Ευχαριστω και τους δυο σας για τα καλα και ενθαρρυντικα σχολια. Και ναι Setran, ακριβως, υπαρχει και αυτοσαρκασμος αλλα και αυτοαποδοχη στο nick μου! :lol: