keithMoon Βασικά είμαι γραμμένος στο forum εδώ και πολύ καιρό είμαι από Θεσσαλονίκη και έχω ασχοληθεί με το pick up άλλα δυστυχώς μόνο σε θεωρητικό επίπεδο καθώς έχω βγει έξω για sarge ελάχιστες φορές και μονο χαζοανοιξα μερικά σετ. Οπότε ως τώρα διάβαζα βιβλία και εβλεπα βίντεο με τους rsd κυρίως η αλήθεια ειναι οτι λόγω του σχολείου το οποίο μόλις τελείωσα (είμαι 18 πλέον) δεν ανοιγα αν και αυτό ήταν και μια δικαιολογία για να μη βγω για sarge διότι δε πιστεύω πως αυτό ήταν το μεγαλύτερο μου εμπόδιο αλλά τα limiting beliefs μου (μη με δουν οι συμμαθητές μου και τι θα πιστέψουν για έμενα μετά και μπλα μπλα μπλα…και το πιο αστείο ειναι οτι δεν τους εκτιμώ κιόλας ) Και ετσι αποφάσισα να αλλάξω γιατί πλέον ξέρω πως το pick up δεν έχει να κάνει μόνο με το να μπορείς να γαμάς όποια θέλεις αλλά όλο το game σε αλλάζει ριζικά προς τον καλύτερο σου εαυτό. Έτσι αποφάσισα να ξεκόψω με όλους τους afc “φίλους” μου οι οποίοι μου βάζαν μόνο εμπόδια και με έριχναν ψυχολογικά συνέχεια. Ειμαι αρχάριος αλλα έχω όρεξη να βελτιωθώ οπότε όποιος θέλει ας μου στείλει pm να βρεθούμε να sargaroume.
setran σωστη η αποφαση με τοςυ afc,ειναι αλλοστε πια πρωην συμμαθητες σου ελα στην επομενη συναντηση που θα γινει σαλονικα και θα γνωρισεις τους μελλοντικους σου συντροφους στο σαρτζαρισμα και οχι μονο το σαιτ που το ανθιστηκες δεν ειπες
keithMoon Πριν 2,5 χρόνια περίπου ανακάλυψα την Mystery Method και ετσι έψαξα για ελληνική pu κοινότητα και βρήκα το site