Καλησπέρα και από εμένα παιδιά!
Είμαι 21 και σπουδάζω τα τελευταία 3 χρόνια στην Πατρα.Πάντα όταν ξεκινάω συζήτηση με κοπέλα ειμαι μαζεμένος και θέλω λίγο χρόνο να ελευθερωθώ και να χρησιμοποιήσω χιούμορ κλπ για να τη κανω seduce.
Όλοι γνωριζουμε για το τι λένε και ακούγεται για την Πάτρα. Ωστόσο για μένα αυτή η φάση δεν έχει κάτσει και τόσο καλα..!
Έχω μέτρια εμπειρία απο γυναίκες.. Πέρυσι είχα σχέση για 4 μηνες με μια κοπέλα η οποία ξεκίνησε πολύ εύκολα για μένα γιατί ουσιαστικά αυτή με κυνήγησε και άργησα κιόλας να το καταλάβω γιατί γενικά έχω MPB θεωρώ και θέλω να το βελτιώσω.Έχω κάνει lay μέχρι τώρα με 3 κοπέλες και αρκετα makeouts.
Τον τελευταίο χρόνο είπα να παίξω λίγο παραπάνω και προσπάθησα να κάνω αρκετό sarge με μικρή συνήθως ανταπόκριση.Επίσης,παρότι εμφανίσιμος πολυ συχνα νιώθω AFC, και ειδικά οταν πρόκειται για κοπέλες HB8+ δεν μπορώ να πω κουβέντα και μπλοκάρω τελείως.Ίσως να φταίει και η παρέα μου που δεν είναι πολύ αυτής της φάσεις και ντρέπονται.. Ίσως απλά να ψάχνω εγώ αφορμές για να δικαιολογηθώ.
Το site μου το σύστησε πρόσφατα ένας φίλος που ασχολείται 3 χρόνια με το pu και έχει δει τεράστια διαφορά!
Ελπίζω να βελτιωθώ πολύ σε game και να αυξήσω το sarge μου σε αριθμό έχοντας πρώτα αυξήσει την αυτοπεοίθησή μου, με αποτέλεσμα να γίνω καλύτερος άνθρωπος.