Την κοιτάω-χαμογελάω-ανταποδίδει. Πάω δίπλα της κάθομαι και την πιάνω από τη μέση. Έρχεται κοντά μου και μου κάνει ματς (φιλί από μακριά χωρίς να με φιλήσει).
Εμένα αν μου το έκανε αυτό θα έμπαιναν στο μυαλό μου ιδέες για cockteaser. Ειδικά αν είναι 11 όπως λες…
(Δεν τη φίλησα και θέλω να μου πείτε αν αυτό είναι το λάθος γιατί μετά γαμήθηκε το game).
Το game δε “γαμιέται” με ένα μικρό λαθάκι (και αυτό αμφιλεγόμενο)… Αυτά συγχωρούνται. Το game γαμιέται από πολλά μικρά λαθάκια που γίνονται τελικά χιονοστιβάδα… Πολλοί όταν πρωτοξεκινάνε λένε “ααα ρε γαμώτο δεν έκανα καλά την ρουτίνα γι’ αυτό δεν έκλεισα” “ααα ρε γαμώτο δεν πέρασα το shit τεστ που μου είπε στο δεύτερο λεπτό γι’ αυτό δεν έκλεισα”… Η αλήθεια είναι “αα ρε γαμώτο δεν είχα καλό bodylanguage, eye contact, delivery, voice tonality, frame και έδειξα needy 😛” απλά δεν το αντιλαμβάνεσαι στην αρχή.
Σηκώνεται και πάει παραπέρα. Εγώ δεν πήγα κατευθείαν κοντά της και χάζευα τον καβγά-μαλακία το ξέρω.
Γιατί; Εγώ δε βλέπω κανένα λάθος… Θυμάμαι σε καλοκαιρινό κλαμπ να είμαι σε σετ και να ξεσπάει τρελός καβγάς περίπου 10 μέτρα πιο πέρα… Οπότε γυρίζω πλάτη στα ΗΒ και προσπαθώ να καταλάβω τι παίχτηκε… Φυσικά και δεν “γαμήθηκε” το game από αυτό το freeze out…
Πάω κοντά της την πιάνω της λέω μη φοβάσαι. Έλα πιο πέρα δεν ξέρεις τι γίνεται καμιά φορά.
Good, περνάς value.
Την τραβάω, φεύγουν οι τύποι, κάθεται σε μια καρέκλα και αρχίζω escalation: Καθώς μιλάει της λέω για πες… και της πιάνω το πόδι. Αφήνω το χέρι μου πάνω της και την κοιτάω στα μάτια.
Της μιλάω, συνεχίζω, την κοιτάω πάνω κάτω συνέχεια και με το χέρι μου αρχίζω να τη χουφτώνω με αργές κινήσεις κατά μήκος του ποδιού της, συνεχίζοντας το seductive βλέμμα.
Αυτό για 10 λεπτά. Συνέχισε να μου μιλάει, ώσπου σταμάτησα να μιλάω, και συνέχιζα να χουφτώνω και να την κοιτάω έτσι. Σταμάτησε να μιλάει. Πλησιάζω πιο κοντά. Πάω για kiss close.
Έτσι όπως τα περιγράφεις καλά μου ακούγονται όλα…
Δε με αφήνει. Μου λέει γράψε το τηλ μου. Εδώ κανονικά δεν έπρεπε να μπω στο frame της, αλλά ανταλλάξαμε τηλέφωνα.
Σηκώνεται να φύγει. Τη σταματάω και της λέω κάτι χρωστάς (αστεία). Γυρνάει το μάγουλο και μου λέει έλα. Της λέω οκ, τη φιλάω στο λαιμό και πάω να της γυρίσω το κεφάλι για φιλί.
Δεν κάθεται και πάλι και μου κάνει νόημα νύσταξα πάω για ύπνο, θα τα πούμε.
Δεν είναι απαραίτητα ήττα το ότι πήρες τηλέφωνο. Απλά στη θέση σου θα calibrara στα ένα από τα εξής 2 σενάρια:
1) Θα έπερνα τηλέφωνο και δε θα το συνέχιζα.. δε θα πήγαινα να τη ξαναφασώσω δηλαδή, όπως έκανες εσύ. Κατά τη γνώμη μου είναι λάθος, γιατί την οδήγησες να σου πει 2 φορές όχι στο φάσωμα, και αυτό θα της δημιουργήσει αρνητικά συναισθήματα όταν δει την κλήση σου για day 2 (δεδομένου ότι δεν είναι φουλ ψημένη να βγει μαζί σου αλλά ούτε και τελείως αλλού).
2) Δε θα έπερνα το τηλέφωνο και θα το πήγαινα φουλ για SNL… Μόνο αν δεν είχα logistics (π.χ. έπρεπε να φύγει με φίλη) θα έπερνα τηλ. και θα κανόνιζα επιτόπου 2η συνάντηση.
—
Για το phone game τσέκαρες μήπως σε τρόλαρε; Όπως σου είπα μου φάνηκε cockteaser συν το ότι ήταν με τις φίλες της… Μου έχει τύχει να παίρνω τηλ. σε hb που έκλεισα και να το σηκώνει φίλη και να μου λέει ότι ναναι!!!
Το μνμ που έστειλες δεν είναι απαραίτητα λάθος.. Απλά είναι τελείως άκυρο… Από τη μια κανονίζεις day 2 να γνωριστείτε και από την άλλη της λες οτι θες να τη γαμήσεις μόνο γιατί είσαι καβλωμένος!! (τότε γιατί δεν κανονίσατε να έρθει σπίτι σου😉
Αν όντως είναι cockteaser και της λες ότι είσαι καβλωμένος, της έχεις δώσει όλο το validation του κόσμου. Αυτή κέρδισε και μάντεψε ποιος έχασε 😉