κατά αρχήν δεν συμφωνώ με το να γίνει κλειστό κλάμπ εδώ μέσα και να λειτουργεί μόνο υπό καθεστός γνωριμιών. Από την άλη καλό θα ήταν να γνωρίζαμε ΟΛΑ τα μέλη του, αυτό απλά δεν είναι εφικτό, σε αθήνα, θεσσαλονίκη θα μπορούσαμε να το διαχειριστούμε με το να έρθουν οι καινούργιοι υποχρεωτικά σε μία συνάντηση για να τους γνωρίσουμε. τι θα γίνει όμως με όσους βρίσκονται σε επαρχία και σε πόλεις που η πρόσβαση για γνωριμία μεταξύ μας δεν είναι εύκολη, τους αποκλείουμε αυτούς;;;
ένας άλος λόγος είναι ότι παααρα πολά μέλη έχουν πρόβλημα κοινωνικοποίησης και είναι αποκλειστικά value takers, για μένα ο κύριος λόγος που έχουν πρόβλημα με τις γυναίκες, όλοι αυτοί παρακολουθούν το φόρουμ πολύ καιρό πριν ασχοληθούν, όσο ασχοληθούν, θα τους αποκλείσουμε όλους αυτούς;;;;
από εδώ μέσα έγω γνωρίσει και σκάρτους ανθρώπους και σωστούς, κάτι σαν την κοινωνία δηλαδή, τι σας κάνει να πιστεύετε πως εδώ μέσα δεν καθρευτίζετε η κοινωνία;;;;
στο τέλος θα καταντήσει το PUA ένα κλειστό κλαμπ 100 ανθρώπων που θα λένε μεταξύ τους εμείς είμαστε αυτοί που γαμάνε και δέρνουν, όλοι οι άλοι είστε εντελώς μαλάκες, θα βρισκόμαστε μεταξύ μας και οι υπόλοιποι άντε και γαμηθήτε.
σε ένα τέτοιο κλειστό κλαμπ, δεν θα ήθελα να ανοίκω, δεν μου αρέσει να αποκλείω άτομα, εκτός και αν περάσουν κάποια όρια και συγκεκριμένη συμπεριφορά. για μένα τα πάντα είναι ζήτημα ορίων στη ζωή. Το ζήτημα θα το λύσει η θέσπιση των ορίων. Ας δούμε ξανά ποιές είναι αυτές οι συμπεριφορές που προκάλεσαν αυτό το νήμα και αυτές που εν γένει προκαλούν πρόβλημα στην κοινώτητα και ας βάλουμε κάποια όρια. αν ξεπεραστούν αυτά θα υπάρχουν κυρώσεις. όχι αποπομπή κατευθείαν όμως, μπορούν να λειτουργήσουν επίπεδα για αυτούς που έχουν ξεπεράσει τα όρια και βλέπουμε μετά.
όσο για το ότι μπαίνουν εδώ μέσα γυναίκες και βλέπουν και ακόμη βρίζουν τον shooter δεν το βλέπω με άσχημο μάτι, είναι κάτι αναμενόμενο, απλά αγνοήστε τες. Ακόμη και το ότι πήγε σε συνάντηση κάποια δεν μου λέει και τίποτα, προσοπικά δεν με ενδιαφέρει, το ίδιο μου κάνει, αν ήμουν εκεί θα έκανα χαβαλέ μαζί της, επειδή όμως κάποιοι οι οποίοι ήταν στη συνάντηση ενδεχομένος να αισθάνονταν άβολα, καλό είναι να μην υπάρχουν.
νομίζετε πως μια μεγάλη μερίδα γυναικών δεν γνωρίζει για το PUA;;;; και νομίζετε πως η μόνη τους πληροφόριση για την κοινότητα των PUA είναι από εδώ μέσα;;; τόσα video υπάρχουν στο youtube, ένα να δουν και να είναι λίγο περίεργες και να δουν και μερικά παραπάνω video, μάθανε παρα μα πάρα πολλά για το τι παίζετε.
και αν δηλαδή μάθουν για το PUA θα βγάλουν τόσο μεγάλη bitch shield που δεν θα μπορέσω να τις γαμήσω;;;
προσωπικά δεν έχω τέτοιου είδους κολήματα, το ζήτημα είναι αν θέλω να τις γαμήσω εγώ