Η λύση είναι απλή και ξέρω ότι είναι limiting belief που απλα θα καταπολεμησω γιατι ξερω οτι γινεται και γινεται και ευκολα.
Αφού ξέρεις ότι γίνεται εύκολα και ξέρεις ότι φταίει το Limited Belief σου, γιατί δεν το καταπολεμάς με το να βγεις έξω για Street?
Τώρα. Ο σκοπός που κάνω αυτό το post είναι για να δω τα mindset που έχετε πίσω από αυτό. Πχ τι σκεφτεστε σε μια συνομιλια στον δρομο; ποιο ειναι το plan? Δώστε και ένα παράδειγμα.
Καταρχάς, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με τον όρο “plan” ? :huh: Το Pickup είναι και θα είναι χαώδες (δεν υπάρχουν σταθερές). Δεν μπορείς ούτε να ελέγξεις κάποιον, ούτε το τι Reaction θα έχει αυτός ο κάποιος στο δικό σου Action (Δράση –> Αντίδραση). Βλέπεις και πράττεις εκείνη την στιγμή, και ανάλογα με τα Interactions/Logistics που έχεις.
Ο μόνος τρόπος για να αλλάξεις το Mindset σου είναι να το κάνεις μέσα από τα References που θα αποκτήσεις.
Να το εξηγήσω: Ας υποθέσουμε ότι σ’ αυτήν την ερώτηση που έκανες πάρεις 100 απαντήσεις από 100 διαφορετικά μέλη του Forum. Επειδή η ερώτηση σου είναι ευρεία και ανοιχτή (καθώς ρωτάς για το Mindset) θα πάρεις 100 διαφορετικές απαντήσεις, καθώς ο καθένας μας σκέφτεται διαφορετικά (παρόλο που κάποιες απαντήσεις θα έχουν αρκετά κοινά στοιχεία μέσα).
Μετά ποιο είναι το επόμενο βήμα στην έρευνα? Παίρνεις τις απαντήσεις που σου αρέσουν περισσότερο και τις εφαρμόζεις στο παιχνίδι σου? Δηλαδή παίρνεις το Mindset κάποιου άλλου και το εφαρμόζεις. Και ας υποθέσουμε ότι δεν πιάνει. Ποιος ήταν ο λόγος που δεν έπιασε? Τι θα κάνεις μετά?
Τα λέω όλα αυτά γιατί θέλω να σου πω αυτό που είπα και πιο πάνω:
Ο μόνος τρόπος για να αλλάξεις το Mindset σου είναι να το κάνεις μέσα από τα References που θα αποκτήσεις.
Καλό είναι να παίρνεις ιδέες, αλλά στη τελική διαμόρφωσε το δικό σου. Άμα είναι να έχεις ένα συγκεκριμένο Mindset να έχεις αυτό που έχουμε όλοι μας σε γενικές γραμμές “Βγαίνω έξω και περνάω καλά, γαμήσω δε γαμήσω”.
Αλλά επειδή ζήτησες και κάποια παραδείγματα με Kiss Closes σε Street, θα σου γράψω μερικά πρόσφατα που θυμάμαι:
(το Mindset μου είναι “Περνάω καλά και γνωρίζω νέο κόσμο”)
Παράδειγμα 1ο:
(Ενώ ήμουν σε State) Περπατάω στο δρόμο… Την βλέπω (ΗΒ 7,5). Μου χαμογελάει. Με προσπερνάει. Γυρίζω πίσω. Την πλησιάζω. Την σταματάω και…
(LN) - Γεια! 🙂 (Χαμόγελο) Σε είδα και μου άρεσες. (όντως μου άρεσε)
(HB) - Γειαααα!!! 🙂 (Δεν σπάει Eye Contact)
(LN) - Μου φαίνεσαι τόσο θετική όσο εγώ, γι’ αυτό και ήρθα να γνωριστούμε.
(HB) - (Είπε κάτι…δεν θυμάμαι)
Την πιάνω από το χέρι για χειραψία, το κρατάει σφιχτά και δεν το αφήνει. Την κάνω spin, lock in πάνω από τον ώμο μου και της πιάνω την μέση, έχοντας πάρει position για χορό. Παράλληλα κάποιος street performer παίζει σαξόφωνο που γουστάρω να το ακούω.
(LN) - Χορεύεις? (Ενώ έχουμε ήδη αρχίσει να χορεύουμε)
(HB) - Ννννναι αλλά… (πάει να πει κάτι σαν ναι, αλλά όχι στον δρόμο)
Δεν δίνω καμία σημασία και συνεχίζω τον χορό. ΣΗΜΕΙΩΣΗ (1): Δεν ξέρω να χορεύω!
(LN) - Ποια είσαι?
(HB) - Είμαι η ……… Εσύ ποιος είσαι?
(LN) - Είμαι ο …………
Spin ξανά και μόλις γυρίσει ερχόμαστε πιο κοντά και ακουμπάνε τα σώματά μας. Της πιάνω το πιγούνι και το σηκώνω ελαφρά. Είχε παραδοθεί. Την φιλάω απαλά και τραβιέμαι πρώτος. Φυσικά ήθελε κι άλλο… :kiss:
Συνολικός χρόνος Interaction μέχρι το Kiss Close: 20 Seconds
Μετά βάζει το χέρι της στην τσέπη μου και βγάζει το κινητό μου. Με κλείνει από μόνη της. ΣΗΜΕΙΩΣΗ (2): 32 χρονών αυτή… 21,5 εγώ.
Παράδειγμα 2ο:
Την βλέπω, με κοιτάει, μου δίνει ένα ντροπαλό χαμόγελο και κοιτάει μετά κατευθείαν κάτω (Έμοιαζε με 7 LSE από το ντύσιμο, την αρχική συμπεριφορά και την αποχή make up. Αλλά έκανα λάθος γιατί στο Day2 αποδείχτηκε 8άρι καθαρό και M-HSE).
Την ανοίγω και τρομάζει (γιατί δεν της έχει ξανασυμβεί στον δρόμο). Step back και joking για το ότι οι ανώμαλοι δεν φοράνε ιταλικά παπούτσια :silly: . Κοιτάει τα παπούτσια μου και πεθαίνει στα γέλια (ναι ήταν ιταλικά). Την πιάνω και πάμε βόλτα προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν που πήγαινε.
(ΗΒ) - Πρέπει να πάω σπίτι. Και θέλω να περάσω και από το Supermarket πριν κλείσει.
(LN) - 2 seconds, 2 seconds 😛 Θα σε γυρίσω μετά εγώ πίσω.
Μπλα, μπλα, μπλα (ακόμα όμως ήταν λίγο σφιχτή…σφιγμένη ήθελα να πω 😛). Μόλις περνάμε 2 τετράγωνα, αρχίζει πάλι…
(ΗΒ) - Πρέπει να πάω σπίτι… Δεν θα προλάβω. Με πήγες μακριά.
(LN) - 2 seconds. Έλα εδώ στην …. (γωνιακή οδός) θα κάτσουμε για λίγο και θα σε γυρίσω εγώ πίσω.
(ΗΒ) - Οκ.
Καθόμαστε και μιλάμε. Φαινόταν ότι της άρεσα και ήθελε να γνωριστούμε παραπάνω. Γνωριζόμαστε και μετά από 5-10 λεπτά λέει ότι πρέπει να ξαναφύγει και πάω για το #Close.
(ΗΒ) - Δεν μπορώ να το δώσω. Έχεις Facebook? (Καμπανάκι ότι έχει γκόμενο, όντως είχε)
(LN) - Είχα παλιά (ψέματα)
(ΗΒ) - ΕΕΕ και τώρα…?
Αλλάζω κουβέντα επίτηδες γιατί ήξερα ότι ήθελε λίγο παραπάνω για να το δώσει. Μετά από 5-10 λεπτά πάω πάλι για το #Close. Πάλι λέει ότι δεν μπορεί να το δώσει και ότι πρέπει να φύγει. Κάνει πως φεύγει… Τότε και μόνο σε τέτοιες περιπτώσεις χρησιμοποιώ ρουτίνες. Της μιλάω για το πάθος μου με τις γαλλικές ταινίες και της λέω για μια που είδα τις προάλλες. Jackpot! Χτύπησα φλέβα χρυσού! Ανοίγεται περισσότερο ως δια μαγείας και δεχόταν πιο άνετα το Kino σε σχέση με προηγουμένως. Μιλάμε λίγο ακόμα και πάω για το #Close 3η φορά.
(LN) - (Της δίνω το κινητό μου και της λέω) Βάλε το νούμερό σου μέσα.
(ΗΒ) - Με κοιτάει με ένα χαμόγελο του τύπου “πως με κατάφερες” :woohoo:
Μιλάμε λίγο ακόμα και αγκαλιαζόμαστε. Νιώθω ότι με κρατάει περισσότερο σφιχτά απ’ ότι περίμενα και σκέφτομαι what’s the next level? Kiss Close of course. Την αφήνω απαλά και την βάζω να με αγκαλιάσει από μπροστά. Τα γνωστά χαϊδέματα C στο πρόσωπο, λίγο άκρη τα μαλλιά και την φιλάω. Χαμογελάει σαν χαζό, χαιρετιόμαστε και παίρνει ο καθένας τον δρόμο του. Συνολικός χρόνος Interaction μέχρι το Kiss Close: 20-25 Minutes
Επίσης θεωρώ για μένα προσωπικά αδύνατο σε 2πλο σετ το kiss. γιατί υπάρχει το άβολο του mini isolation και η άλλη φίλη απλα κάθεται…
Καθόλου αδύνατο…
1) Βγες με wing
2) Άμα είσαι μόνος (εκείνη την στιγμή) άσε την φίλη της να σε λατρέψει b[/b], που αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να πάει παραπέρα μόνη της ή να σας παίξει την κουμπάρα
3) Ignore her (που εμένα προσωπικά δεν μ’ αρέσει να αγνοώ κανέναν, αλλά το βάζω μόνο και μόνο για να συμπληρωθεί η λίστα)
4) Mixed sets are keeping her occupied
5) Άμα είναι super bitchy, απειλώντας σε με ένα τακούνι που κρατάει στο χέρι της και θέλει να αφήσεις ήσυχο το target σου… μην μασάς μπλοφάρει. Σε αυτές τις περιπτώσεις μένεις Unreactive και συνεχίζεις κανονικά (μιλώντας και με τις δυο) μέχρι να παραδώσει το Frame της και να σε αφήσει να συνεχίσεις με την φίλη της.
P.S. Θα σου έγραφα περισσότερα, αλλά είμαι ήδη αρκετή ώρα πάνω από το πληκτρολόγιο. Κράτα το Mindset “Θέλω να περνάω καλά και να γνωρίζω νέο κόσμο.” Ευτυχώς είχα τη τύχη να γνωρίσω αρκετά άτομα, και όχι μόνο από τον χώρο το Pickup, που σκέφτονταν με αυτόν τον τρόπο. Θετικοί και φιλικοί άνθρωποι που έδιναν Value σε όλους. Και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να θέλουν όλοι οι υπόλοιποι να τους γνωρίσουν! 😉