Το ντύσιμο είναι πολύ σημαντικό και πολύ καλά που θες να το αλλάξεις και ψάχνεσαι. Δεν είναι ντροπή.
Συμφωνώ με όσα είπαν οι προηγούμενοι με μια εξαίρεση.
Προσωπική μου άποψη είναι οτι τα παπούτσια σου είναι κάτι που πρέπει να επενδύσεις χρήματα.
50-60 εύρώ είναι μια βατή τιμή αλλά καλύτερα να πας σε ένα ζευγάρι που κοστίζει γύρω στα 100 ευρώ για πολλούς λόγους.
Καταρχάς τα προσέχουν οι γυναίκες και για αυτό δεν θέλεις να φαίνονται μέτρια άλλα καλά.(ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που καβλώνεις όταν δεις ένα ωραίο τακούνι, με τον ίδιο τρόπο θα το εκτιμήσει και η γυναίκα. Επίσης το καλό παπούτσι προσφέρει άνεση και είναι πιο ξεκούραστο στο περπάτημα. (φαντάσου να κάνεις street 3-4 ώρες με ένα παπούτσι που σε '‘χτυπαει’'). Τελός, τα παπουτσιά αμα τα προσέχεις λίγο μένουν στην γκαρνταρόμπα σου για πολύ καιρό, οπότε γιατί να μην επενδύσεις σε κάτι καλό.
Όσον αφορά το ντύσιμο θα σου πω μια προσωπική ιστορία.
Εγώ γενικά μικροδείχνω (τώρα έχω ξεκινήσει να βγάζω μούσια….ή τέλως πάντων κάτι σαν μούσια 😛 ). Ο καλύτερος τρόπος για να το αντιμετωπίσω αυτό είναι να ντυθώ καλά. Και πιστεψέ με ποτέ δεν καταλαβαίνουν την ηλικία μου.
Όταν ήμουν στα 18-19 με λέγαν 21-22. Πλέον με περνάνε και για 27-28. Μεγάλο μπόνους σε target group.
Eπομένως, επένδυσε χρήματα σε παπούτσια. Εγώ λατρεύω τις μπότες(ένα ζευγάρι μαύρες και ένα καφέ σκούρο)…βγάζουν και κάτι πιο manly άλλωστε.
Για κάτι πιο casual συμφωνώ για λευκά Stan Smith, ή all star(τα οποία μπορείς να τα συνδυάσεις πολύ καλά και με πουκάμισο και σακάκι για κάτι πιο χαλαρό).
Αγόρασε 3-4 πουκάμισα και ενάλασε τα με παντελόνια.
Must χρώματα για τα παντελόνια είναι τα εξής :
- Ένα τζινάκι (μπλέ ανοιχτό/σκούρο)
- Ένα μάυρο παντελόνι
- Ενα κόκκινο/μπορντό
- Ένα γκρί
Επιπλέον κοίτα και για κάποιο πράσινο/λαδί.
Ενώ για πουκάμισα :
-Όπωσδήποτε ένα μαύρο πουκάμισο.
-Γκρι/λευκό
-Σκούρο κόκκινο/μπορντό
Όσον αφορά πουλόβερ, κοίτα σε μάλλινα πλεκτά τα οποία είδικά για χειμώνα πέρα από την ζεστασιά δίνουν και ένα πολύ ωραίο τόνο στο στυλ.
Must είναι επίσης και ένα δερμάτινο jacket, μάυρου ή και σκούρου καφέ χρώματος.
Τέλος 1-2 σακάκια και ένα παλτό σε σκούρα χρώματα.
Αυτά πάνω κάτω είναι στη δική μου γκαρνταρόμπα και όπως κατάλαβες είμαι μεγάλος fan του μαύρου, γιατί μου ταιριάζει στο χρώμα του δέρματος μου, και μαλλιών (είμαι μελαχρινός), αλλά και στο πιο μυστήριο και σοβαρό τόνο που βγάζω στα interraction μου.
Αυτά πάνω κάτω. Ελπίζω να μην σε μπερδευουν οι διαφορετικές απόψεις που σου είπαμε. Μπορείς να αντιγράψεις ή να βγεις και με μια φίλη σου να δοκιμασεις και να βρεις τι σου πάει. Σε κάθε περίπτωση όμως βρες κάτι που σου ταιριάζει εσένα και σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα.