sexdragon wrote
Εγώ όταν βγαίνω το θεωρώ αυτονόητο ότι θα πάει για σεξ. Και της το δείχνω. Αυτή γουστάρει να κάνουμε σεξ έτσι δεν είναι?
Back to basics
Μια γυναίκα γουστάρει το πάρα πολύ το σεξ. Αλλά πάρα πολύ όμως.
Αυτό που περιγράφεις πιο πάνω είναι η διαδικασία την οποία ακολουθείς στο μυαλό σου με λογική σειρά.
Μου αρέσει, βγήκαμε, θέλω σεξ, το δείχνω, καταλήγουμε να φασωνόμαστε, καυλώσαμε, κάναμε σεξ.
Εάν ένα πράγμα έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι με οι γυναίκες αλλάζουν διάθεση συνεχώς. Τη μια μπορεί να θέλει να σε δει και μετά από 10 λεπτά να μην θέλει. Τη μια μπορεί να θέλει να βγείτε και την άλλη όχι. Έτσι λοιπόν και όταν βγεις με μια γυναίκα το τι θεωρείς εσύ αυτονόητο, το εάν έχεις κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις σου (και πολύ καλά κάνεις) είναι άσχετο με την τελική κατάληξη. Γράφεις
sexdragon wrote
Αν δε γουστάρει λοιπόν γιατί βγαίνει μαζί μου αφού της έχω δείξει ότι θέλω να κάνουμε σεξ? Και γιατί βγαίνει μαζί μου επίσης αφού ξέρει το λόγο που θα βγούμε?
Εδώ είναι ένα θέμα το οποίο θέλω να σκεφτείς.
Κάποτε πίστευα ότι από τη στιγμή που βγαίνω με μια γυναίκα πρέπει να γίνει σεξ ο κόσμος να χαλάσει. Άλλες φορές γινόταν και άλλες όχι. Όμως από τη στιγμή που είχα το σεξ στο μυαλό μου ως την μοναδική επιδίωξη και κατάληξη της βραδιάς, τότε ξέχναγα όλα τα υπόλοιπα. Αυτό όμως με έκανε δέσμιο του να κάνω lay με αποτέλεσμα να βγαίνω ανυπόμονος. Όταν όμως άρχισα να περνάω καλά με όποια γυναίκα είχα βγει και να παίρνω το μυαλό μου από το lay ή το φάσωμα ως απαραίτητη κατάληξη, άρχισε να συμβαίνει κάτι περίεργο: το lay γινόταν. Ίσως όχι εκείνη την ημέρα, αλλά την επόμενη φορά που θα βγαίναμε. Και γινόταν ως φυσική κατάληξη μιας ωραίας βραδιάς. Προφανώς και η γυναίκα που θα βγει μαζί σου γουστάρει. Αλλά τη μεγάλη διαφορά θα την κάνει όχι το εάν θα γίνει το lay αλλά το πώς.
Αρχίζεις να φασώνεις τη γυναίκα με σκοπό να την καυλώσεις και να μην μπορέσει να σου αντισταθεί. Το να καυλώσεις σωματικώς μια γυναίκα δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση ότι θα την γαμήσεις κιόλας. Αν δεν προσπεράσεις το λογικό της κύκλωμα και να χτυπήσεις κατευθείαν το συναισθηματικό της κύκλωμα, τότε θα καταλήξεις να αναρωτιέσαι γιατί αφού τα έκανες όλα στο τέλος δεν γάμησες. Και το λογικό κύκλωμα της δεν υπάρχει περίπτωση να το ξεπεράσεις ούτε με τη λογική που παραθέτεις πιο πάνω αλλά ούτε με φάσωμα. Τα καλύτερα lay που έχω κάνει σε day 2-3 είναι μετά από τουλάχιστον 4-5 ώρες, όπου έχω δημιουργήσει πολύ comfort-rapport και αφού έχω καυλώσει σε μεγάλο ποσοστό το σώμα αλλά κυρίως το μυαλό μιας γυναίκας. Προσωπικά δεν μου αρέσει να βιάζομαι και αυτό δεν με έχει λαθέψει ποτέ χωρίς να σημαίνει ότι αυτό ταιριάζει σε σένα ή σε κάποιον άλλο.
sexdragon wrote
Αφού λοιπόν πήγαν όλα καλά μέχρι εκεί, τι στραβό συμβαίνει και δε γίνεται το lay? ASD, αντίσταση της τελευταίας στιγμής, κάτι άλλο?
LMR (αντίσταση της τελευταίας στιγμής) θα βγει όταν είσαι ένα βήμα πριν το σεξ στο κρεβάτι. Εκεί που φασώνεστε χοντρά και η γυναίκα σου λέει πχ ‘’όχι δεν πρέπει δεν είναι σωστό’’ και σε κόβει.
Εδώ θα συμφωνήσω 100% με αυτό που λέει ο grasdas
grasdas wrote
Μη φασώνεις αν δεν υπάρχουν logistics για σεξ.
Aκόμα και τα logistics να υπάρχουν, το να μην πας για το lay υπάρχει περίπτωση να σου δώσει πολύ περισσότερα από την επόμενη μέρα. Αυτό βέβαια είναι κατά περίπτωση και είναι και εάν θα λειτουργήσει για σένα. Για μένα έχω δει ότι λειτουργεί. Με αυτό δεν σου λέω να μην πας για το lay αλλά όπως σου έγραψα πιο πάνω μην το κάνεις αυτοσκοπό.
Σκέψου εδώ και κάτι ακόμα που πάει λίγο πιο πέρα. Η κάθε γυναίκα που θα βγεις είτε λιγότερο είτε περισσότερο περιμένει ότι σε κάποια στιγμή θα της ορμήξεις για φάσωμα ή ότι θα το πας για σεξ. Το θέμα είναι ότι εσύ ξέρεις ότι θέλεις σεξ, δεν νιώθεις καμία απολύτως ενοχή για αυτό και το διεκδικείς. Και ενώ η γυναίκα απολαμβάνει το γεγονός ότι εσύ την οδηγείς προς τα εκεί, από την άλλη βλέπει ότι η κατάσταση πάει να ξεφύγει τελείως και λόγω του social conditioning (όπως έγραψε και ο grasdas) αρχίζει και κάνει back rationalization και να νιώθει ενοχές, να βγαίνει στην επιφάνεια το ‘’μα τι κάνω, μα πόσο τσούλα μπορεί να είμαι’’ και το αποτέλεσμα είναι αυτό ακριβώς που βλέπεις και μας μεταφέρεις
sexdragon wrote
Σηκώνονται να φύγουν με δικαιολογία ότι έχουν κάτι να κάνουν. Και αυτό γίνεται μέσα σε 1 μόλις ώρα από τότε που βγαίνουμε!
Εάν το ίδιο ακριβώς το έκανες στην άνεση του σπιτιού σου/της (εάν υπάρχει) τότε μόνο και μόνο λόγω της δικιάς σου επιμονής, του δικού σου persistence θα γινόταν το lay (να τα logistics για άλλη μια φορά).
Για το τέλος κράτα δύο πράγματα.
1) Όταν χαλαρώσεις και δείξεις ότι θέλεις να κάνεις σεξ αλλά δεν σε νοιάζει τόσο (άλλο θέλω να κάνω σεξ και άλλο το χρειάζομαι – Iceman) τότε η γυναίκα που έχεις απέναντι σου θα χαλαρώσει και αυτή με τη σειρά της και θα αφεθεί.
2) Και όταν όλα τα άλλα αποτύχουν, θυμήσου αυτό που είχε πει ο Tyler
CHANGE HER MOOD NOT HER MIND.
Αυτό για μένα είναι όχι απλά κανόνας αλλά νόμος.