Μια παρατήρηση πριν απαντησω:
Δεν χρειάζεσαι δικαιολογια για να την απομονώσεις.
Αν έχεις αυτό το mindset, ειναι σαν να θεωρεις ΕΣΥ ο ιδιος παραλογο,αφυσικο και δυσκολο το να την ξεμοναχιασεις και να πηδηχτειτε.Και επειδη θα το θεωρεις ετσι,την στιγμη που θα το προτεινεις θα το προτεινεις με ανασφαλεια με αποτελεσμα να σου πει πολυ ευκολα οχι και να της φαινεται παραλογη η απαιτηση σου.
Προτεινε το σαν κατι φυσιολογικο:Παμε μια βόλτα με το αμαξι/Παμε καπου μονοι μας/Παμε απο το σπιτι μου να ειμαστε μονοι μας?
Αν σου φαινεται φυσικο ακομα και να το παιζει δυσκολη θα της φανει και αυτης φυσικο.
Οι περισσοτεροι δεν μπορειτε να pullarete γιατι εσεις οι ιδιοι θεωρειτε το pull βιαστικη κίνηση και ακατορθωτη.Δεν πιστευετε οτι ειναι λογικο να πηδηχτει μαζι σας απο το πρωτο ραντεβου.Και ετσι δεν το πιστευει και αυτη και σας ριχνει ακυρο! State transference
Παμε στο κυριως θεμα…
Αν δεν εχεις logistics, ακομα και αν εισαι ο κορυφαιος player δεν θα έχεις το αποτελεσμα που πραγματικά αξιζεις.
Τα logistics με ταξινόμηση απο το καλυτερο προς το χειροτερο ειναι:
1)Δικό σου σπίτι
2)Αυτοκίνητο
3)Κάποιος γαμηστρώνας έξω
4)Δικό της σπίτι
To να έχει σπιτι η κοπέλα το έβαλα τελευταίο γιατί καποια που στο παιζει δυσκολη είναι πιο ευκολο να γαμηθει μαζι σου καπου έξω,πχ σε ενα δασακι παρα να σε φερει σπιτι της.Παντα ερχονται πιο ευκολα σπιτι μου παρα με προσκαλουν σπιτι τους.
Ωστόσο δεν εχεις να χασεις τιποτα να της το προτεινεις αν δεν εχεις αλλη εναλλακτικη.
Τωρα στην περιπτωση σου επειδη το σπιτι σου ειναι μακρυα αν και το σπιτι ειναι το καλυτερο χαρτι αν έχεις σπιτι μακρυα το χαρτι αυτο χανει λιγο την αξια του.
Γιατι αν η κοπελα μενει μακρυα και της πεις να ερθει εχει να ξεπερασει 2 φραγμους:
Πρωτον να ερθει σπιτι σου και να γαμηθει και δευτερον να διανυσει ολη αυτη τη διαδρομη για να γαμηθει!
Πολλές που θα ελεγαν ναι αν μενατε πχ στην ιδια περιοχη ειναι πιο ευκολο να σου πουν οχι αν μενεις μακρυα, επειδη βαριουνται να ερθουν.Εχουν μια επιλεον καλη αφορμη να σου πουν οχι, για να μην φανουν τσουλες.
Ωστόσο αφου εχεις αυτοκινητο δεν εχεις προβλημα με τα logistics!!!!!
Ειμαι ακριβως στην ιδια κατασταση και το σπιτι μου ειναι μακρυα απο το κεντρο ωστοσο αυτο δεν με εμποδισε να κανω τα lay μου, γιατί εχω αυτοκινητο.
Την πρωτη χρονια που ξεκινησα να παιζω εκανα σχεδον 50 lays στο αυτοκινητο μου.
Οπότε μολις τελειωνεις το ραντεβου σου θα προτεινεις να πατε βολτα με το αμαξι σου και θα την πηγαινεις σε γαμηστρωνα.Δεν χρειαζεται να λες δικαιολογιες για το που πας.Θα λες παμε μια βολτα.Τελεία.Αν σε ρωτησει πες της σε ποιο μερος για να μην φοβαται.
Το αλλο που μπορεις να κανεις ειναι μολις φευγεις απο το μαγαζι να την φορτωνεις και να πατε με το αμαξι σου σπιτι σου και αφου την γαμησεις να την γυρνας εκει που βρεθηκατε αρχικα.
Το εχω κανει με καποιες που δεν ερχονταν σπιτι μου επειδη ηταν μακρυα.
Εδινα ραντεβου στο κεντρο,τις επαιρνα,πηγαιναμε σπιτι μου και η φευγαν μονες τους ή τις επεστρεφα, αναλογα την διαπραγματευση που εκανα απο πριν :lol: .
Γιατι να χασω ενα lay λογω χιλιομετρικης αποστασης?Αμαρτια.
Αυτη η τελευταια λυση ειναι πιο οικονομικη και καλυτερη απο ξενοδοχειο.
Αν παω σε ξενοδοχειο νιωθω provider, και πιστευω οτι η κοπελα μπορει να αρνηθει γιατι η φαση θυμιζει “παιρνω την πουτανα μου και την παω στο ξενοδοχειο!”