Μερος Α
Ε: Γεια σου 🙂
Target: Γεια σου!
Ε: Τι κνς? Πως ηταν η μερα σου?
Target: Πολυ καλα! Το πρωι σχολειο, και τωρα μολις ξυπνησα… εσυ τι κανεις? Η δικη σου μερα?
Ε: Γεματη κ εμενα απ το πρωι.. Ξαπλωσα 2 ωρες κ ετοιμαζομαι να παω για χορό
Target: Κ εγω γυμναστηριο! Τι χορό κανεις?
Ε: Θελω να σε παρω τηλ, μπορεις σε 15 λεπτα? (για να μην το χασω κ καταληξει βαρετη η συζητηση κ γτ βαριομουν να γραφω)
Target: Οκ!
Την παιρνω, ειπαμε 2 πραγματα (ειναι δασκαλα 22 χρονων) και μου ειπε ενα προβλημα που αντιμετωπιζει με ενα παιδι, ζητησε τη συμβουλη μου, την συμβουλεψα (βαση εμπειριας γτ ειχα κ εγω δυσκολα παιδικα χρονια και της προτεινα παρακατω ενα πολυ καλο βιβλιο που θα τη βοηθουσε)
Ε: (μετα απο 1 ωρα πρπ) Δες αυτο το βιβλιο - τιτλος- , ειναι πολυ καλο.. Το εχω κ εγω, μπορω να στο δανεισω…
Target: Σ ευχαριστω παρα πολυ Topgear! Θα διαβασω τωρα την περιληψη!
Ε: Τελεια! Να μου πεις πως σου φανηκε.
Μερος Β
Μεχρι εδω δεν μ αρεσε πολυ η συζητηση, οκ comfort αλλα απο ουσια (που ειναι οτι ενδιαφερομουν ερωτικα, δεν εκανα κατι…)
Κοιταξα να το φτιαξω την επομενη μερα:
Target: Γεια σου Topgear! Πολυ ωραιο φαινεται το βιβλιο που μου προτεινες! Σημερα ηρθε ο μικρος απο μονος του και μου ειπε οτι ηθελε να μιλησουμε! Νομιζω πως εχει αρχισει να με εμπιστευεται!
Ε: Δεν σε φοβαμαι το χεις! εισαι στο στοιχειο σου 🙂
Target: Χαχαχαχαχα! Σε ευχαριστω! 🙂 🙂 🙂
Ε: Λοιπον οταν ξαναερθεις Αθηνα (δουλευει σε μια πολη πιο εξω), θα παμε σε ενα ωραιο μερος με θεα και καλη μουσικη….
Θα απολαυσουμε ενα ποτηρι κρασι και θα μπορεις να μου μιλησεις για σενα και τη δουλεια σου….
Δειχνεις πολυ ενδιαφερουσα και θελω να σε γνωρισω! 🙂
Target: Α πολυ ωραια! Να μου πεις κ εσυ για σενα! 🙂 🙂 🙂
Εσυ δουλευεις καπου?
Ε: Ναι! Τα καλοκαιρια στη Φολεγανδρο, υπευθυνος στο χχχ..
Λοιπον θα παιξουμε ενα παιχνιδι για να μαθουμε καλυτερα ο ενας για τον αλλον
Λεγεται η πρωτη εντυπωση! ( ετσι μου ηρθε :p )
Target: Οκ! Πως παιζεται?
Ε: Θα χαρακτηρισουμε ο ενας τον αλλον με τρεις λεξεις οπως μας φανηκε εκεινο το βραδυ!
(Για την δουλεια θα σου πω μετα)
Target: Πες εσυ πρωτα
Ε: Ομορφη - εξυπνη - σεξυ
Target: Ωραιος - εξυπνος - αστειος (με την καλη την εννοια παντα)
Α και καλος στα κοπλιμεντα :p
Ε: Μην το σκεφτεσαι, κλεισε τα ματια και γραψε αυθορμητα οτι σου ερχεται (αργουσε να απαντησει και της το εστειλα ταυτοχρονα με το δικο της απο πανω)
Target: Χαχαχαχαχα
Δεν μπορω
Ε: Χαχα εισαι πολυ γλυκια, αλλα ταυτοχρονα σεξυ, να ξερεις ειναι εκρηκτικος συνδυασμος για μενα! 🙂
Target: Χαχαχαχ! Το σεξυ που το στηριζεις?
Ε: Ειναι αυτο που βγαζεις…
Και στα ποδια σου θα ελεγα!
Εσενα τι σου αρεσει περισσοτερο πανω σου / πανω μου
(ελα δεν θελω ντροπες :p )
Target: Μου αρεσει ολο το συνολο! Χαχαχαχα!
Η αληθεια ειναι ειμαι λιγο ντροπαλη!
Ε: Αλλα ειναι μεχρι ν απελευθερωθεις! Μετα πιστευω με περιμενει πολυ ευχαριστη εκπληξη! (ψιλο-cold read εδω)
Target: Ναι οντως! Ειδικα εγω δεν μπορω να ανοιχτω και πολυ ευκολα.. Θελω χρονο!
Και θελω να μου το βγαζει ο αλλος για να μπορεσω να ειμαι πιο χαλαρη και ο εαυτος μου
Ε: Λοιπον ακου τι θα κανουμε
Target: Ακουω!
Ε: Θα σου κανω μια ερωτηση - και θα μου απαντησεις ειλικρινα
Και μετα θα μπορεις να μου κανεις κ εσυ μια
Target: Οκ
Ε: Σε τι φαση βρισκεσαι? πως τα πας με τους ανδρες?
Target: Αν εχω σχεση αυτην την περιοδο με ρωτας?
:S :S :S
Οχι δεν εχω! Ειμαι μονη! Αν ειχα σχεση δεν θα σου εδινα το κινητο μου
Ε: Δεν εννοουσα αυτο..
Target: δηλαδη?
Ε: Τι ειναι αυτο που θελεις απο εναν ανδρα? ποια ειναι η εμπειρια σου με το αλλο φυλλο?
Μιλα μου ελευθερα, ειναι κατι που εκτιμω πολυ
(Μη σκεφτεσαι το τι θα πεις, απλα πες οτι σου βγαινει) - εδω παω να την κανω να μου ανοιχτει
Target: (μετα απο 10 λεπτα) Βασικα δεν σου απαντησα τοση ωρα γτ ειχα μια δουλιτσα
Συγνωμη
Λοιπον…
Θα ξεκινησω με τη δευτερη ερωτηση για να παω στην πρωτη
Εχω και καλες και κακες εμπειριες οπως οι περισσοτεροι πιστευω
Εχω κανει 2 μακροχρονιες σχεσεις… ειχα και τα κακα τους και τα καλα τους…οπως ειναι φυσιολογικο δεν γινεται να ειναι ολα τελεια… Απλα αυτο που μου εχει κανει εντυπωση με τους ανδρες ειναι οτι πρωτον φοβουνται να κανουν το πρωτο βημα, να ερθουν να σε γνωρισουν… και εγω αυτο το θεωρω σημαντικο… να κανει ο αντρας το πρωτο βημα.. οχι και αν το κανει η γυναικα ειναι κακο… Απλα θελω να διεκδικουν οι αντρες… Αυτο που βλεπω και με στεναχωρει ειναι οτι οι περισσοτεροι θελουν τα παντα στο πιατο χωρις να εχουν προσπαθησει καθολου…
Ε: Μ αρεσεις
Εχεις απολυτο δικιο
Target: Δευτερον οι περισσοτεροι θεωρουν οτι οι γυναικες ειμαστε ευκολες και συμπεριφερονται παντα εχοντας αυτο στο μυαλο τους.. Οταν το αντιλαμβανομαι μου αναβουν τα λαμπακια!
Λες και ειμαστε ενα κομματι κρεας… οκ μπορει να πεις οτι μπορει να προκαλουμε κλπ αλλα ποιος εχει το δικαιωμα να σε κρινει και να σε χαρακτηρισει με αυτα που φορας η με αυτα που λες, αν δεν εχει πει καν πρωτα μια κουβεντα μαζι σου..
Αυτα….
Χαχαχαχα
Αν αρχισω να μιλαω δεν σταματω
Οποτε πες κ εσυ τωρα
Ε: Να σε παρω λιγο τηλ, μπορεις να μιλησεις?
Εχω προπονηση τωρα και θελω να σ πω για να μην γραφω (ηταν αργα, επρεπε να κοιμηθει γτ δουλευε το πρωι)
Target: Οκ παρε με
Την πηρα, της εδωσα να καταλαβει οτι δεν μου αρεσει να κρινω τους ανθρωπους ως ευκολους η δυσκολους, οτι το σεξ ειναι το πιο υπεροχο και φυσιολογικο πραγμα στον κοσμο που θεωρω οτι εξισου οι ανδρες και γυναικες θελουμε να απολαμβανουμε και δεν κανω διακρισεις σ αυτο, και πως καποιοι ανθρωποι εχουν επηρεαστει απο κοινωνικα προτυπα (γονεις, καθηγητες, ταινιες) με αποτελεσμα να μην αποδεχονται την σεξουαλικοτητα τους η των αλλων - αλλά εαν δεν το ξεπερασουν πιστευω δεν θα μπορεσουν ποτε να απολαυσουν μια σχεση οπως θα μπορουσαν στην πραγματηκοτητα. Και την καληνυχτισα καπου εκει. ( Θα μου πειτε χαιρω πολυ - Thank you Game, ελα ομως που μου εγιναν πεποιθησεις ζωης πλεον :p :silly: )
(ολο αυτο για να την κανω να με καταλαβει καλυτερα και να νοιωσει ανετα με την σεξουαλικοτητα της - γτ μου φανηκε οτι με τις αλλες της σχεσεις δεν μπορουσε να ειναι απολυτα, οπως τις περιεγραψε μου φανηκαν ψιλομετριες - σαν τις δικες μου ενα πραγμα στην προ game εποχη)
Της εστειλα παλι την επομενη:
Ε: Να εχεις μια ωραια και ευχαριστη μερα!
Target: Σ ευχαριστω πολυ! Κ εσυ! 🙂
Ε: (πιο αργα το βραδακι που γυριζα απ τον χορό) Ουφ δυσκολη μερα, τωρα γυριζω σπιτι. Θα μου κανεις παρεα?
Target: Και για μενα ηταν δυσκολη μερα σημερα! Μολις γυρισα, εκατσα να φαω τωρα! Ναι θα σου κανω! Μεχρι να νυσταξω ομως! Ειμαι πτωμα!
🙂
Ε: Τοτε στειλε μου οταν φας να σε παρω 🙂
Μου εστειλε, την πηρα και κλεισαμε καπου 1 ωρα στο τηλ χωρις να το καταλαβουμε:p
Εχτισα comfort, περασα μερικα σεξουαλ subs με οχι τοσο sub τροπο που παραλιγο να τη φρικαρω, αλλα ευτυχως ειναι πολυ ειλικρινης και εκανα καλο reframe οποτε το αποτελεσμα ηταν πολυ θετικο… Πειραματιστηκα και με κατι που ντρεπομαι να ποσταρω, περιλαμβανει μονοκερο σε ενα φανταστικο τοπιο που συνδεεται υποσεινιδητα με την σεξουαλικοτητα της - αλλα αυτα ειναι πολυ προχωρημενα κολπα που δεν ειμαι σε θεση να κανω σωστα - και που βγηκε κατι θετικο τυχερος ειμαι, αλλα θα το παλεψω!!! :p
Ειναι φοβερο τελικα πως χουκαρει μια γυναικα οταν της δινεις εικονες και συναισθηματα, πεφτει με τα μουτρα!