kimk wroteστελνουμε τα παρακατω μηνυματα
Α:ελα κιμων τωρα γυρισα σπιτι κ μου μιλησε η αθηνα ,στα χανια δεν παω για να τα βρω με τον πρωην μου ουτε εχω αυτον τον σκοπο.Εγω σ ανέφερα για τον πρώην μου γτ μου ειν δύσκολο να το ξεπεράσω κ απλα τις τελευταίες μερες που γνωρίζω πως θ τον δω εχω αρχίσει να μπερδεύομαι κ αλλο. Ειναι ανούσιο να περιμένεις απο τη στιγμή που δεν ειμ σε φαση κ δεν νομίζω να ειμ για αρκετό καιρό .. Εισαι πραγματικά υπέροχο παιδι , αλλα δεν μπορω να κανω κατι . Αντίστοιχα δεν έχει νόημα να βρεθούμε , δεν θα αλλάξει κατι .
Η κοπέλα σου ξεκαθαρίζει την κατάστασή της. Δεν θέλει κάτι, δενέχει νόημα να βρεθείτε και δεν θα αλλάξει κάτι (τα 2 τελευταία είναι δικά της). Και κάνει push.
Μπορεί να είναι ότι δεν έχεις καλό attraction, μπορεί να είναι ότι το value το δικό σου είναι χαμηλότερο από του πρώην. Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι σου ξεκαθαρίζει την θέση της.
kimk wroteΕ:δεν ειμαι τυπος που πιεζει καταστασεις και ουτε ζητησα κατι παραπανω απο το να περναμε καλα…
Πας να κάνεις ένα μικρό IOD αλλά τελικά η ουσία είναι η εξής: έχεις ήδη δείξεις ότι γουστάρεις και μετά της λες ότι δεν ήθελες κάτι παραπάνω από το να περνάτε καλά
kimk wroteδεν ζητησα καποια δεσμευση αν ετσι το πηρες απλα μου αρεσες σαν τυπακι, σαν χαρακτηρας και ηθελα να βγαινουμε χαλαρα, να περναμε καλα και να ζουμε ωραιες στιγμες.. γενικα ειμαι αυθορμητο ατομο και δεν βαζω ορια οποτε δεν ξερω που θα καταληγαμε, το μονο που ξερω ειανι οτι θα περνουσαμε πολυ γαματα
Προφανώς δεν ζήτησες κάποια δέσμευση. Πας να βάλεις συναίσθημα σε αυτά που λες μπας και μιλήσεις στον συναισθηματικό της κόσμο και παρακάμψεις τη λογική της. Θέλεις να περάσεις την εικόνα του άντρα που ζει την ζωή του, που περνάει καλά, που του αρέσει η περιπέτεια.
kimk wroteαλλα το ολο σκηνικο αυτο με ξενερωσε γιατι ηταν σαν να βαζεις ενα τοιχος αναμεσα μας χωρις λογο και χαλασε την εικονα που ειχα για σενα
Κάνεις IOD. Αλλά από τη μια λες ότι θες να περάσετε γαμάτα και από την άλλη της λες ότι χάλασε την εικόνα που είχες για αυτήν. Τι από τα 2 ισχύει? Και αν χάλασε η εικόνα που είχες για αυτή γιατί να θέλεις να βγεις μαζί της? Και επανέρχεσαι να της λες ότι θέλεις να βγείτε.
kimk wroteκαι εδω ερχεται που σου ζητησα να βγουμε να τα ξεκαθαρισουμε για να δω αν οντως εισαι ξεχωριστη οπως μου φανηκες και θα μπορουσαμε να περασουμε καποιες στιγμες μαζι ή αν απλα θα ησουν αλλο ενα κοριτσι που γνωρισα και σταματησε εκει
Λοιπόν αν δεν είχες χάσει το παιχνίδι, το έχασες τελείως με αυτό. Πας να την βάλεις να κάνει qualify (‘’ αν οντως εισαι ξεχωριστη οπως μου φανηκες’’). Στη συνέχεια μιλάς για ‘’κάποιες στιγμές μαζί’’ (τώρα θες στιγμές, θες κάτι άλλο) και η συγκεκριμένη ακούει ‘’θέλω να σε γαμήσω’’. Και αφού έχεις κάνει όλο αυτό ρίχνεις και την ταφόπλακα
kimk wrote αν απλα θα ησουν αλλο ενα κοριτσι που γνωρισα και σταματησε εκει
Και σκέφτεται ‘’ Μα πόσες γυναίκες έχει γνωρίσει και δεν έγινε τίποτα? Θα έχει κάποιο θέμα’’
DLV. Γιατί βγάζεις προς τα έξω ένα ‘’γνωρίζω γυναίκες αλλά από σεξ λίγα εως ελάχιστα’’ χωρίς να φαίνεται επί της ουσίας για πιο λόγο γίνεται αυτό. Γιατί το επιλέγεις ή τρως άκυρα?
Με όλα τα παραπάνω προσπαθείς να κάνεις pull.
kimk wrote Α:Τι ν σου δώςε μου οποίο χαρακτηρισμό θέλεις ,παντως αν θυμασαι καλα απο την αρχή μίλησα κ σου ειπε πως έχουν τα πράγματα..απο κει και πέρα και εγω σε συμπαθώ και σε θεωρώ πολυ ωραιο τυπακι και άνετα θα έκανα παρεα μαζι σου , αλλα δεν ξέρω ποσο άνετα θα ένιωθες εσυ . Τελος πάντων .. Εσυ αποφασίζεις
Kαι σε όλο αυτό το pull απαντάει με push. Kαι σου λέει ότι καταλαβαίνει ότι γουστάρεις, αρα και τα προηγούμενα ‘’ και ηθελα να βγαινουμε χαλαρα’’ είναι στα αυτιά της κάτι που το έχει ξανακούσει. Εάν εσένα στο έλεγε αυτό γυναίκα που δεν πολύ γουστάρεις τι θα σκεφτόσουν? Θα σκεφτόσουν ότι προσπαθεί να βγείτε αλλά με έμμεσο τρόπο.
kimk wrote Ε:προτιμω να ζω με τυψεις παρα με αποθυμενα, προτιμω να δοκιμασω και να μη μου βγει παρα να πω τι θα γινοταν αν…
Και μόλις της λες ότι είναι ή πρόκειται να γίνει απωθημένο σου. Μόλις την ανέβασες σε βάθρο και είσαι από κάτω και την προσκυνάς. Πίστεψέ με ενώ η ματαιοδοξία μιας γυναίκας μπορεί να ικανοποιείται με την έννοια του απωθημένου, ότι κάποιος την θέλει πολύ, τελικά δεν αρέσει σε καμία. Πιο πάνω έχεις γράψει
kimk wrote γενικα ειμαι αυθορμητο ατομο και δεν βαζω ορια οποτε δεν ξερω που θα καταληγαμε
Ο αυθόρμητος άντρας δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το αποτέλεσμα. Κάνει κάτι και όπου βγει και χέστηκε κιόλας. Δοκιμάζει και δεν αναρωτιέται για το αν και το εφόσον της κατάληξης ή μη κάποιας κατάστασης.
Ξανακάνεις pull (με όλα τα παραπάνω που λες). Και προσπαθείς να κάνεις leading.
kimk wroteστην τελικη καθε σταδιο της ζωης σου εχει κατι να σου προσφερει
Ασ αφήσουμε τις πράξεις να μας οδηγήσουν παρά τα λογια
Ξανακάνεις pull.
kimk wroteΑ:Ωραία που θες να κατάληξεις;
Ε:στο να σε κυκλοφορησω στη γιορτινη θεσσαλονικη !!
Ξανακάνει push
kimk wroteΑ:Χαχα δεν εχω θέμα αλλα ζορίζομαι λιγο λόγω προόδου unsure emoticon
Ξανακάνεις pull.
kimk wroteΑλλά ψησου για μια ωρίτσα μόνο χαλαρά
Ίσα ίσα θα είμαι το διάλλειμα σου
Ξανακάνει push
kimk wroteΑ:Σημερα αποκλείεται γτ έρχεται ο πατέρας μου
Ξανακάνεις pull.
kimk wroteΕ:Οκ αύριο ποια ώρα σε βολεύει? Από το μεσημέρι και μετά Ελεύθερος Είμαι
Ξανακάνει push
kimk wroteΑ:Βρε σου λέω έρχεται ο πατέρας μου απο Κρήτη πως θ βγω
Παπάρια πατέρας. Ο πρώην από την Κρήτη έρχεται. Ή είναι απλά δικαιολογία για να σε ξεφορτωθεί.
Ξανακάνεις pull και πλέον έχεις ξεπεράσει τα όρια του persistence και δείχνεις απεγνωσμένα ότι θέλεις να βγεις μαζί της. Πλέον το persistence και το ενδιαφέρον που δείχνεις πάει προς neediness (αν και θεωρώ ότι είναι ήδη εκεί).
kimk wroteΕ:Μέχρι την Τετάρτη δεν μπορείς να αφιερώσεις μια ωριτσα για να πάμε μια βόλτα μαζί στην παραλιακή να πούμε τις επιχειρηματικές δραστηριότητες? Εάν πεις στο πατέρα σου κρίνεται το μέλλον μου πιστεύω θα καταλάβαινε
Στο ξαναγράφω: o πατέρας είναι μάλλον ο πρώην. Και θα στο πω λίγο ωμά, στα παπάρια της τι θέλεις.
Ξανακάνει push
kimk wroteΑ:Οχι δεν νομίζω
Ξανακάνεις pull
kimk wroteΕ:Καλά οκ … Μετά όμως θα πρέπει να μου αφιερώσεις τις ώρες εις διπλούν
tongue emoticon
Ποια μέρα σε βολεύει?
Ρε παλίκαρε το έσκισες. Με πόσους τρόπους να σου πει ότι δεν θέλει? Έχεις κάνει καμιά δεκαριά pull και έχεις εισπράξει μόνο push. Το push-pull είναι αποτελεσματικό όταν είναι αμφίδρομο ή το κάνεις μόνος σου. Πχ
Μ’αρέσεις (pull) αλλά ας μην βιαζόμαστε (push)
Όταν κάνεις συνέχεια pull χωρίς να παίρνεις pull από την άλλη μεριά σε κάποια φάση τότε το έχεις χαμένο. Πχ πρόσφατο δικό μου παράδειγμα
ΗΒ: Δηλαδή δεν θέλεις να κάνουμε σεξ? (καλά SOI από μεριάς της αλλά ας το πάρω ως PULL)
E: Ναι θέλω (PULL) αλλά δεν είναι η ώρα και το μέρος για κάτι τέτοιο. Θα δούμε εαν και πότε θα γίνει (PUSH).
kimk wroteδεν θεωρω οτι ειμαι καβατζα…
Έχεις δίκιο. Δεν είσαι καβάτζα. Είσαι ή πρόκειται να γίνεις συναισθηματικό ταμπόν. Και για να στο πω και λίγο πιο ωμά, για αυτήν είσαι απλά ανύπαρκτος. Sorry ίσως ακούγεται λίγο σκληρό αλλά είναι η πραγματικότητα.
Και για να πάμε και λίγο περαιτέρω.
Ακόμα και ltr να την έκανες, δεν θα γινόσουν σε αυτή τη φάση η προτεραιότητά της. Στην καλύτερη θα σε γράφει στα παπάρια της. Στην χειρότερη θα είσαι πάντα με την σκέψη ότι βγαίνει μαζί του και γαμιούνται όταν σου λέει ότι έρχεται ο πατέρας της ή πάει στην Κρήτη.
Θα σου έλεγα να ασχοληθείς με άλλες και αυτή άστην στην καβάτζα ΣΟΥ. Αστη να υπάρχει σαν κάποιο πιθανό μελλοντικό lay όσο εσύ θα γαμάς άλλες. Θέλεις στη ζωή σου γυναίκες που να μπορούν και να θέλουν, να μπορούν να εκτιμήσουν όλες αυτές τι υπέροχες εμπειρίες που μπορείς να τους προσφέρεις. Μην συμβιβάζεσαι με δέυτερες καταστάσεις.
Ακροβατείς επικίνδυνα στα όρια του oneitis. Και για να επαναλάβω εδώ αυτό που έγραψα πιο πάνω, ότι σε βλέπει σαν συναισθηματικό της ταμπόν. Όταν θα την φτύνει ο πρώην ή θα είναι ψυχολογικά άσχημα εξαιτίας του, θα καταφεύγει σε εσένα για να την κάνεις να νιώσει καλύτερα.
Μπορείς να ασχοληθείς μαζί της. Δεν μπορώ να σου μεταδώσω την εμπειρία που έχω στο συγκεκριμένο θέμα αλλά πίστεψέ με δεν θες να ασχοληθείς παραπάνω μαζί της. Μέχρι mltr και πολύ είναι.