Καλησπέρα με λένε Δημήτρη είμαι 17 πηγενο 3 λικιου να ξέρετε είμαι δισλεκτικος και έτσι έχω πρόβλημα με την ορθογραφία .. Λιπών . Αρχικά ασχολούμε με το greek pua από τον Ιούνιο που ένας φίλος μου διάβασε ένα σχετικό βιβλίο όπου ανέφερε το pua και έτσι έκανε λογαριασμό είδε ότι είχατε μια σιναντιση στην Θεσσαλονίκη και έτσι με έπεισε να έρθω και γνορισα παιδία που με έκαναν να θέλω να σινεχισω και τους ευχαριστώ ! Επιπρόσθετα τα χαρακτηριστικά μου μελαχρινός 1.73 υψος γιμνασμενος αρκετά εμφανισιακά υποκειμενικά πιστεβο είμαι καλός αλλά όχι αφτος που όταν περνάνε κοπέλες θα με κιτανε όλες .. Αλλά θα τους παρακινο το ενδιαφέρον .. Πηγενο kick boxing 13 χρόνια είμαι μέλος τις εθνικής Ελλάδας και ασχολούμε πολύ με τον αθλητισμό . Χάρης αφτο έχω ταξίδεψη σε χώρες όπως Ισπανία Ιταλία Αγγλία .. Και έχω κατάκτηση παγκόσμιες διάκρισης . Πιστεύω αγχώνομαι πολύ αν και δεν το διχνω χαμογελάο σινεχια αλλά όχι σαν χαζοχαρούμενο είμαι χαρούμενο άτομο έχω πισμα και υπομονή αλλά όχι όσο θα ήθελα . Με το pua θέλω να ασχολιθω αρκετά αλλά σαν χόμπι όχι κάτι παραπάνω . Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τέλος μένω στην Θεσσαλονίκη στην νέα μιχανιονα ! Ευχαριστώ πολύ ελπίζω να μην ξέχασα κάτι