Θέλω να αρχίσω το day game
Αν θελεις γινε λιγο πιο συγκεκριμένος:
Street game την ημερα;
Game στο κυλικειο της σχολης σου;
Game σε καφε και μπαρ μεχρι το απόγευμα;
Οι εννοιες day game / night game είναι λιγο ασαφεις και ο καθενας εχει την δικη του ερμηνεια.
Η ερώτηση βρίσκεται στον τρόπο που ζητάω το τηλ. Είναι οκ?
Για μενα, οπως το περιέγραψες όχι, γιατι δεν υπαρχει σχεδόν καθολου επικοινωνια.
Πρωτα όμως θα επρεπε να σε γνωρισω για να εχω και αποψη (αυστηρα προσωπικη βεβαια).
Αν εισαι 1.87 γυμνασμένος φωτοαντιγραφο του Σπαλιαρα και με υφος αντιστοιχο, μπορει να είναι και υπερ αρκετος ο τροπος σου.
Στο daygame πρέπει να δοκιμάσεις instant date, kiss close, isolation, bounce, ή ακόμα και snl.
Αν μιλαμε για street game την ημερα, νομιζω ότι είναι λιγο δυσκολα αυτά. Μαλλον #close, η το πολύ instant date με την εννοια:
- Να σε κερασω ένα εσπρεσο εδώ διπλα;
Φυσικα, όλα είναι πιθανα.
Το πρωτο πραγμα που πρεπει να δουλεψει ειναι το ΑΑ
Συμφωνω απολυτως. Είναι το πιο σημαντικο.
Και γιαυτο προτείνω 2 πραγματα που δουλεψαν σε μενα:
1) Παρε σοβαρα αποφαση να προσεγγίζεις και ΣΠΑΣΕ τον εαυτο σου και πανε και κανε την γ@μημενη την προσεγγιση.
2) Παρε μαζι σου καποιον που ανοιγει πολύ και ευκολα (π.χ. Fug1eman). Μολις το δεις να συμβαινει, θα ζηλεψεις και θα σου γινει πιο ευκολο.
Οσο για την τεχνικη της προσέγγισης, δεκάδες βιβλια θα σου πουν δεκάδες διαφορετικα πραγματα.
Για αρχη, κανε 100 προσεγγίσεις. 100 αριθμημένες όμως.
Γραψε εδώ το στατιστικο αποτέλεσμα. Τα συμπερασματα θα βγουν μονα τους.
Αν μιλαμε για street game την ημερα, τοτε θα εχεις τελειως διαφορετικο αποτέλεσμα αν προσεγγίζεις:
30αρες καλοντυμένες executives τραπεζων και δικηγορικων γραφειων στην Βαλαωρίτου (εδώ εγω)
20χρονες φοιτήτριες εξω από την σχολη (εδώ παλια εγω)
20χρονες προστυχα ντυμενες εξω από τα club στο γκαζι (εδώ στο μελλον εγω)
40αρες πλουσιες στα Hondos, Sephora και στο Golden Hall (εδώ εγω)