Καλησπέρα παιδιά είναι η πρώτη φορά που γράφω στο greekpua και αυτό επειδή αποφάσισα πλέον πως ήρθε η ώρα να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου όσο αφορά την ζωή μου !
Δυο πραγματάκια σύντομα για μένα, είμαι από ηράκλειο κρήτης, στον χώρο του pickup artist είμαι σχετικά παλιός και εννοώ παλιός γτ γνωρίζω γι αυτό από τα 18 μου τότε που θυμάμαι ότι διάβαζα το βιβλίο του Style τότε που είχε πρωτοβγεί και διάβαζα όλες τις ιστορίες του με τον Mystery και με όλα τα τρελά παλικάρια .Έχω φτάσει 25 χρονών αυτά την στιγμή είμαι φαντάρος αλλά πάω για αναβολή όπως όλα δείχνουν επειδή έχω ένα πρόβλημα στην μέση μου και χρειάζεται προσοχή αυτή την στιγμή και με το προσοχή εννοώ καλή ζωή καλή διατροφή και προπάντων καλή ψυχολογία ! Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι με το pickup artist δεν προχώρησα ποτέ μου γτ έπαιζα από μικρός ποδόσφαιρο είχα φτάσει μάλιστα και ένα βήμα μέχρι την α εθνική αλλά τελικά δεν έκατσε , καταλαβαίνετε τα μυαλά μου τότε μικρός σκεφτόμουν δόξα λεφτά και έλεγα τι το χρειάζομαι το pua θα πετύχω σε αυτό . Αφού δεν έκατσε η μπάλα αποφάσισα να βγάλω την σχολή μου που την τελείωσα φέτος και μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν τρελαίνομαι κιόλας και συν όλα αυτά πέφτει στα καπάκια το φανταρικό με πρόβλημα υγείας και από πάνω συμπληρώθηκε το καρέ !
Παιδιά σας γράφω γτ αρχίζω και καταλαβαίνω πως όλα γύρω μου είναι ασπρόμαυρα μου φαίνεται δύσκολο πλέον να βρω χρώμα στην ζωή μου και όλα αυτά επειδή μένω παθητικός και δεν κάνω πράγματα τα οποία μου αρέσουν όπως ήταν το ποδόσφαιρο και προπάντων δεν εξελίσσομαι ! Θυμάμαι όμως πως ήταν να ρίχνω μια κοπέλα πανέμορφη σε ένα χώρο επειδή είχα την αυτοπεποίθηση μου στα ύψη θυμάμαι πως ήταν να είμαι ο κύριος του εαυτού μου και όλα αυτά επειδή σαν χαρακτήρας από μικρο παιδί δεν μου αρκούσε το συνηθισμένο να βρεις μια δουλειά μια κοπέλα και όλα καλά ,θέλω να ζήσω την ζωή μου στα άκρα εκεί που νιώθεις ζωντανός νομίζω ξέρετε τι εννοώ και νομίζω πως επειδή όλοι γύρω μου είναι στάσιμοι δεν θέλω να είμαι και εγώ, θέλω να είμαι με παιδιά που κοιτάνε μπροστά παρ όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε !Σαν χαρακτήρας θα έλεγα ότι είμαι πολύ επίμονος ,σκεπτικός τύπος αρκετά όπως και συναισθηματικός όσο αφορά την επίμονη την δουλεύω όσο μπορώ !
Θα τελειώσω με μία φράση του Mystery "it’s not about pickining up a woman ,it’s about building a life’' αυτά 🙂 !!!