Flakes… To αέναο πρόβλημα της ιστορίας του PUA. Flakes τρώει ο Julien flakes τρώει ο Lady Killer flakes τρώει ο Next flakes τρώει ο Fug1eman flakes τρώει όλοι ακόμα και ο Θεός πιστεύω. Ποτέ μα ποτέ δε θα καταφέρουμε να τα εξαλείψουμε. Μπορούμε όμως να τα περιορίσουμε.
Φυσικά μετράει και το state, τα vibes, το calibration εκείνης της στιγμής. Πάμε όμως να δούμε το structure αυτό καθ αυτό
Λοιπόν
Okay
Κάποιο statement που κάνει μοναδικό το interaction (π.χ. : μου έβγαλες κάτι πολύ θετικό,
–> Φίλε δε ξέρω, νομίζω πως μου ακούγεται κάπως βαρύ. Μεγαλοποιείς το street πέσιμο και αυτό αποτελεί πρόβλημα. Στο μυαλό της γυναίκας θέλουμε να είναι κατι απλό, φυσιολογικό και συνηθισμένο.
Σύσταση και όπως μου δίνει το χέρι την κάνω spin
–> Μεγάλο compliance για αρχή. Ξέρεις τι, δεν είναι genuine το να τη κάνεις σβούρα καταμεσής του δρόμου. Αυτό ενδείκνυται σε club ή street έξω από τα club ή αργότερα σε σημείο όπου φαίνεται smooth. π.χ “μου αρέσει ο τρόπος που έχεις συνδυάσει τα ρούχα σου, για να δω καλύτερα” εκεί σβούρα..και μετα επιβράβευση του compliance “ναι ναι, σίγουρα έχεις καλό γούστο στο ντύσιμο”. Οπότε και calibrarismeno και smooth 😉
–> Πρόσεξέ με. Την ανοίγεις εκδηλώνοντας τις προθέσεις σου, της λες αυτό για τη θετική ενέργεια, σβούρα…και μετά της πετάς οτι σου φαίνεται για ευαίσθητη κοπέλα (!!) για να το εκλάβει αυτή “αχχχ αυτός είναι σα να με ξέρει χρόνια” Παπάρια. Είναι αφύσικο, δείχνει κακό social genuine και είναι creepy, τη σκαλώνει την άλλη. Το communication μεταξύ γενικότερα των ανθρώπων δε χτίζεται έτσι σκόρπια με τη χρήση pua τεχνικών. Υπάρχει μια φυσική ροή των πραγμάτων και εκεί χώνεις τη τεχνική ώστε να εκτινάξεις την απόδοσή σου. Δεν είσαι απλά πέφτουλας είσαι ένας Καλλιτέχνης του Πεσίματος. Οπότε, γνωρίζεις λίγο την άλλη και αφού υπάρχει ένα έστω και λίγο emotional investment, της πετάς και το cold reading. Τότε πιάνει πραγματικά.
Screening για Logistics και Qualities
–> coble
Multiple Threading/Vibing
–> ωραία. Αλλά μη το παρακάνεις με τα emotional words,γιατί θα φανεί εσκεμμένο
Προσπάθεια για σταδιακό kino
–> Το kino θα πρέπει να διαχέεται σε όλες τις φάσεις του interaction
Time Bridge και αν συμφωνήσει
Και εδώ θέλω να εκφράσω τους προβληματισμούς μου. Άλλοι ενδέχεται να συμφωνούν μαζί μου άλλοι όχι. Από τα lines σου περνάς sub στη κοπέλα neediness+insecurities. Ξεκάθαρα.
Τώρα εκεί που ίσως διχάσω, είναι το time bridge. Παιδιά ποτέ…μα ποτέ…, δε κάνω time bridge.Ποτέ !! Νόμος. Πιστεύω είναι μεγάλη παγίδα και θα αναλύσω το γιατί.
Πόρισμα καθαρά δικό μου, time bridge πραγματοποιείται, μονάχα εαν έχεις κάνει πολύ καλό Game και η ίδια η γκόμενα έχει αμφιβολίες για το εαν όντως θα βγείτε μαζί. Δηλαδή “αααχχ μου αρέσει τόσο πολύ, τα λέει τόσο ωραία, θα χει πολλές γυναίκες, σιγά μη βγει μαζί μου” Μόνο τότε. Αυτό είπαμε, καθαρά προσωπική γνώμη.
Fug είσαι ένας πολύ ελπιδοφόρος παίχτης, συνέχισε έτσι και μη μασάς πουθενά :evil: