Χαιρετώ , με λένε Απόλλων (ναι είναι το πραγματικό μου όνομα) , είμαι 18 και ασχολούμαι ενεργά με το cold
approuch pick up απο το Νοέμβριο του 2015 και τους τελευταιους τρείς μήνες παίζω ασταμάτητα non stop beast
mode (όπως θα έλεγε και ο Jeffy) σχεδόν κάθε μέρα (μάλλον όχι , ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ) στο κέντρο της Αθήνας.Θα
μπορούσε κάποιως να ρωτήσει αν κάνω κάτι άλλο εκτός απο Game τους τελευταιους μήνες και σε αυτήν την
ερώτηση απαντάω με ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ, άλλωστε '‘to reach mastery obsession is required’' ή όπως θα έλεγε ο
αγαπημένος Julien '‘The road of excess leads to the palace of wisdom’'.
Ξεκίνησα αυτήν την Οδυσσεια του μυαλού που ονομάζεται pick up ως απολυτος newbie και μπόρω να πώ πως η
βελτίωση μου είναι εξεραιτικά γρήγορη, έχω φτάσει ενα σημειο που να έχω 2lays , να κάνω σταθερά αρκετά
κλεισίματα κάθε φόρα που βγαίνω έξω και να κάνω πολύ συχνά kiss closes και make outs (τωρα τελευταια με
8αρια , 9αρια , μεχρι κ ενα σουπερ μοντελ για το οποιο φυσικά και θα γραψω field report σύντομα).Αυτη τη στιγμη
το '‘sticky point’' μου είναι τα πολλά flakes αλλα νομίζω πως ειναι θέμα χρόνου μέχρι να λυθεί το θεμα.
Τέλος θα ήθελα γρήγορα να αναφέρω δύο παράγωντες οι οποίοι έπαιξαν τεράστειο ρόλο στην γρήγορη εξέλιξή
μου(εχω φτάσει σε σημείο κάθε μήνα να μην αναγνωρίζω τον εαυτό μου απο το προηγούμενο μήνα).Πρώτον ,πολυ
σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός οτι εφάρμοζα και εφαρμόζω το γνωστό σε πολλούς NoFap ή Sperm Retention
(σκοπεύω να γράψω αναλυτικό άρθρο σχετικά με τα χαρακτηριστηκα Natural Game που μπορεί να προσφερει
κυριως σε newbies αλλα κ σε πιο advanced players) και δεύτερον το γεγονός οτι τους τελευταίους μήνες έβγαινα
ασταμάτητα με τον φίλο μου Hedonist o οποίος ως πολύ πιο έμπειρος στο pick up με βοήθαγε συνεχώς
να αναπτυχθώ και πιο συγκεκριμένα να εκφράσω με άνεση musculinity και intent .Σίγουρα έχω πολλά ακόμα να βέλτιωσω αλλά το
party μόλις άρχησε.
Peace out