Δεν ειναι λίγο άκυρο όμως να της προτείνω κατευθείαν για σπίτι χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι άλλο?
Είναι άκυρο αν ήσουν υπερβολικά friendly οταν της μιλουσες και δεν ήσουν σεξουαλικα επιθετικός.
Όσο πιο σεξουαλικά επιθετικός είσαι απο την αρχή της γνωριμιας σας τόσο πιο πολύ δικαιολογειται/νομιμοποιειται να της κανεις μια τετοια προταση. Οταν λεω σεξουαλικα επιθετικος δεν εννοω να την χουφτωσεις η να την βιασεις.Εννόω να της δωσει να καταλαβει οτι εισαι καποιος που της μιλας για να την γαμησεις.
Αντλιθετα όσο πιο φιλικός/καλό παιδι εισαι τόσο πιο πολυ θα παραξενευτει με την προταση αυτή και κατα πασα πιθανοτητα θα σου ριξει ακυρο.
Έχει να κανει με τον “ρολο” που έχεις παρει εξαρχης και την αντιστοιχη συμπεριφορα που περιμενουν οι γυρω σου απο αυτον τον ρολο.Το εχω γραψει και σε αλλα ποστ.
Και για να σου πω κατι να σε βοηθησει για να καταλαβεις καλυτερα τι εννοω…
Οταν μιλαω σε καποια και την κλεινω της λεω εκεινη την στιγμη οτι θα της στειλω για να ερθει σπιτι μου η να παω σπιτι της.Δεν λεω φερε τον αριθμο σου για να παμε για καφε.Περναω frame εξαρχης.Θετω ενα στανταρ και μετα ειναι θεμα διαπραγματευσεων και ποσο διαθεσιμη ειναι για το αν θα ερθει σπιτι μου απευθειας.Ομως και να μην ερθει απευθειας,εχω θεσει αυτο το frame εξαρχης και ξερει οτι δεν αστειευομαι και αργα η γρηγορα θα γαμηθουμε.
Πιστευω οτι για να θεωρεις ακυρο να της πεις κατι τετοιο,οχι μονο εσυ αλλα και η πλειοψηφια του φορουμ, δεν το παιζεις επιθετικα.
Και για να στο πω και αλλιως…Αν εισαι κοπελα και καποιος σε αρπαζει απο το χερι,σε κοιταει στα ματια και σου δειχνει πολυ οτι θελει να σε γαμησει…Και σου στελνει μετα μηνυμα…Θες να ερθεις σπιτι μου?…Θα παραξενευοσουν?
Αν απο την αλλη σου μιλαει καποιος και ειναι πολυ φιλικος/funny αλλα το παει χαλαρα…Σου στελνει μηνυμα…Θες να ερθεις σπιτι μου?….Δεν θα παραξενευόσουν?