- δεν μπορω να σου πω κατι για street γιατι δεν εχω πρακτικη εμπειρια . καταλληλοτεροι ειναι o cessay, bill89 κτλ
2. έστω ότι είσαι σε ένα μπαρ, καφετέρια που η μουσική δεν είναι δυνατή και υπάρχει ένα κατάλληλο κλίμα για παιχνίδι και μπλα μπλα. Βλέπεις HB το οποίο είναι με τις φίλες της και το bl όλου του σετ είναι κλειστό, μιλάνε μεταξύ τους λένε τα δικά τους και δεν δινουν σημασία για τους γύρω
Γενικα θα προτιμας τα σετ που εχουν ανοιχτο BL κ δεν μιλανε πολυ μεταξυ τους ,αυτο θα σου δωσει ενα περιθωριο χρονου κ ταυτοχρονα λαθων. Αν πας σε ενα πιο κλειστο σετ θα πρεπει να δεις τα εξης : πρωτα αν μιλανε εντονα (πχ διαφωνουν? ειναι εκνευρισμενη γιατι τσακωθηκε με τον γκομενο κ τα λεει στην φιλη της? , κανει νευρικες κινησεις ? ασχολειται με το κινητο ? κτλ ) αν δεις αυτα τα σημαδια καλυτερα μην ασχοληθεις , τουλαχιστον οχι ακομα αστες να μιλησουν κ οταν σταματησουν πηγαινε . Ωστοσο παιξε αλλα σετ πιο διαθεσιμα για να ζεσταθεις 😉
ασε τον αναπτηρα χρησιμοποιησε το situational ή αλλιως πηγαινε direct κ πες απο την αρχη ενα καλο pull πχ “μου αρεσεις κ ηρθα να σε γνωρισω” ειναι απλο αλλα καλο!
3. πώς κάνεις αυτή τη μετάβαση γρήγορα και χωρίς μεγάλη επένδυση..
εδω σε εχασα αν μπορεις εξηγησε μου ποια μεταβαση εννοεις ? απο qualification σε rapport?
Αυτά όμως τα έχω δοκιμάσει και είτε δε πιάνουν γιατί θέλουν περισσότερο invest στο interaction και να χτίσεις περισσότερο comfort κάτι το οποίο το θεωρώ πιο δύσκολο πίσω απο μια οθόνη είτε ανεβάζουν ασπίδες του τυπου “o creepy τυπος που μου στέλνει στο instagram”
όσοι παίζετε online τι τρόπους έχετε να προτείνετε για πιο smoοth και αποτελεσματικότερα κλεισίματα για day2;
αν εσυ πιστευεις οτι εισαι creepy θα το πιστεψει κ εκεινη . Πολλες φορες αναλογα απο το τι απαντηση σου δινει καταλαβαινεις αν λειπει comfort ή qualification. Συνηθως τι σου λενε οταν προτεινεις εξοδο? κ τι εχετε πει πιο πριν?
Το online game ειναι αρκετα παρεξηγημενο κατα την γνωμη μου, εχει σιγουρα πολλα μειονεκτηματα , αλλα εχει κ πολλα καλα .Πχ εισαι σε isolation απο την πρωτη στιγμη το μονο που εχεις να κανεις ειναι να ξεχωρισεις απο την μαζα . Οι ρυθμοι ειναι πιο αργοι αρα σου δινει το πλεονεκτημα, να εχεις χρονο να σκεφτεις πριν απαντησεις. μπορεις να μιλας με τολλα target ταυτοχρονα κ να κλεινεις περισσοτερα day 2 μεσα σε λιγες ωρες. Πρωτα να μιλας στο τηλ μετα θα κανονιζεις για day 2 το να μιλησεις στο τηλ χτιζει comfort κ πολλες φορες απλά σου μιλαει η αλλη μονη της. Τip; αν στο τηλ ζηταει να μαθει για σενα απλά βοηθαει εσενα κ τον εαυτο της για να μην σηκωσει αμυνες μετα. Πες 2-3 πραματα για σενα κ κλειστο πρωτος ή κανονισε απ ευθειας για day 2 (το 2ο ειναι πιο ρισκο).
Φτιαξε ενα σταθερο πλανο escalation (δες τα αρθρα στο φορουμ για vibing ) κ διορθωνε το στην πορεια, σιγα-σιγα θα “χτισεις” το “παιχνιδι” σου ετσι 😉