Επειδή το έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές παραθέτω τις εξής ερωτήσεις σχετικά με το που θα βγεις πρώτο ραντεβού και πως να οδηγήσεις την κατάσταση:
1) Καλύτερα έξω ή κατευθείαν σπίτι?
2) Πώς μπορείς να καταλάβεις αν κάποια γουστάρει κατευθείαν σπίτι? Ρωτάω γιατί θέλει προσοχή μη σε flakearoun.
3) Αν όχι από την πρώτη φορά, κάποια στιγμή θα προχωρήσει. Σπίτι σου ή σπίτι της λοιπόν?
4) Αν θες για σπίτι κατευθείαν, πώς μπορείς να της το φέρεις και τι της λες? Της μιλάς στα ίσια στυλ «σε πήρα να κανονίσουμε σπίτι μου» ή της το λες με άλλο τρόπο?
5) Επίσης οι επιλογές για έξω είναι πολλές και συχνά δεν ξέρω που να τις πάω. Για καφέ/ποτό/κρασί/φαγητό? Μέρα/νύχτα?
6) Πάμε στα logistics τώρα: Το καλύτερο ξέρω ότι είναι κοντά στο σπίτι μου/σπίτι της, αλλά πολλές φορές θέλουν κέντρο γιατί έχει καλύτερη νυχτερινή ζωή, οπότε δε γίνεται να κανονίζω πάντα κοντά.
Πολλές θέλουν να σε πάνε μόνο στα μαγαζιά που εκείνες γουστάρουν και θέλουν να οδηγήσουν αυτές. Πώς leidareis στην περίπτωση αυτή?
7) Μου έχει τύχει να χάσω lay γιατί είχα φασώσει κάποιες σε μαγαζί μακριά από εκεί που μένω και μετά τους είπα να πάμε σπίτι μου, αλλά αυτές θα έφευγαν έτσι κι αλλιώς. Αν είχα αυτοκίνητο θα τις πέταγα σπίτι τους και θα μπορούσαν να γίνουν πολλά πράγματα. Τι κάνεις στην περίπτωση αυτή?
8) Αν κάθεστε έξω σε μαγαζί πώς leidareis ώστε να την πας σπίτι σου? Και φυσικά χωρίς να περνάνε 1-2+ ώρες χωρίς να γίνεται τπτ. Ρωτάω γιατί έχω χάσει ευκαιρίες επειδή φάσωνα γκόμενες και μετά από την έξοδο flake. Μάλιστα ξενέρωναν εκείνη την ώρα. Αυτό σημαίνει ότι βιάστηκα εγώ ή μήπως δε γούσταραν γενικά?
Πέρα από το πρώτο ραντεβού:
9) Κανόνισα να βγω με κάποια και μου πρότεινε να βγούμε και τις επόμενες 2 μέρες. Της είπα ότι τις άλλες μέρες δε μπορώ, γιατί είχα κανονίσει εκδρομή. Δε βγήκαμε ούτε για 1 φορά και δεν το ξανασήκωσε. Ξενέρωσε επειδή με ήθελε συνεχώς διαθέσιμο ή ήταν ένα τεστ?
10) Με κάποια που είχα κάνει τρελλό σεξ, ήθελε να ξαναβρεθούμε τις επόμενες μέρες αλλά πάλι δε μπορούσα γιατί την επόμενη μέρα έφευγα εξωτερικό. Όταν γύρισα δεν το σήκωνε και τελικά δεν την ξαναείδα. Το μετάνιωσα γιατί έκανε το καλύτερο σεξ. Μήπως να ακύρωνα το ταξίδι για άλλη φορά ή είναι too much?