Καλησπέρα.
Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που είχα γραφτεί στο φορουμ.
Διάβασα αρκετά πράγματα είναι η αλήθεια, κάποια τα εφάρμοσα, τα περισσότερα όχι. Δεν είχα ποτέ τρομερή επιτυχία με τις γυναίκες, αλλά αυτά που μάθαινα με βοηθούσαν είναι η αλήθεια. Τα παράτησα για να συνεχίσω μια μεγάλη σχέση, ή τουλάχιστον έτσι το έβλεπα τότε. Μάλλον απλά ήθελα να βολευτώ. Η σχέση τελείωσε πριν 2 χρόνια, με εμένα 40 κιλά παραπάνω, μια πάρα πολύ δύσκολη σχολή παρατημένη (ΗΜΜΥ ΕΜΠ για όσους ξέρουν) και γενικά υπήρχε μια κατάσταση παραίτησης.
Αρχικά έχασα τα 20 κιλά, ξαναμπήκαν γυναίκες στη ζωή μου και έκανα μια νέα εξάμηνη σχέση, που αποτέλεσε και την αφορμή να αλλάξω ριζικά και να πάρω τη ζωή μου στα χέρια μου. Πέρασα 30 μαθήματα σε 1 χρόνο, έκανα 1 χρόνο ψυχοθεραπεία, το οποίο μάλλον οι περισσότεροι δεν θα μπορείτε να καταλάβετε πόσο βοηθάει και στο game και γενικότερα στη ζωή, και αποφάσισα ότι έχει έρθει η ώρα να γίνω καλύτερος με τις γυναίκες και να ανακτήσω πλήρως τη σωματική μου υγεία.
Πλέον είμαι 24 χρονών, έχω πάει με 6 γυναίκες, οι 4 τον τελευταίο χρόνο και η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω από που να αρχίσω γιατί ούτε άσχετος είμαι, ούτε σχετικός. Ήμουν πάντα κοινωνικός με πολλές παρέες. Μπορώ να ανοίξω σχετικά άνετα γυναικεία σετ, να τραβήξω την κουβέντα και να κάνω #close. Δυσκολεύομαι πολύ στο day game, το indirect δεν μου ταιριάζει και μου είναι πιο δύσκολο να το συνεχίσω από το day2. H ψυχοθεραπεία μου έδωσε ένα πολύ σταθερό και δομημένο τρόπο σκέψης, ο οποίος βγαίνει πολύ έντονα στην αλληλεπίδρασή μου με κόσμο, γεγονός που κάνει αρκετές φορές τα πράγματα εύκολα, αλλά άλλες φορές τρομάζει.
Δεν ξέρω αν είναι το σωστό τόπικ, αλλά αφού το πάω από την αρχή, ήθελα να πω ξανά ένα γεια.
Ένα μότο που θα διάλεγα: Για να μπορέσεις να έχεις, πρέπει πρώτα να είσαι.