Εμφανίσιμος είμαι, αθλητικός γυμνασμένος, σπουδαγμένος, με πολλά ενδιαφέροντα και χόμπι, με τη δουλειά μου και σύντομα και με το σπίτι μου
Συγχαρητηρια για όλα αυτά, εισαι σε καλο δρομο!
Μολις το διαβασα αυτό μου ηρθε ναυτια.
Αυτή η λεξη μου χαλαει το στομαχι.
Επίσης αυτά που έχω ακούσει κατά καιρούς από κάποιες κοπέλες (και φίλες και φίλους) και πολλές φορές αντιφατικά, ήταν
ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μην ακους συμβουλες από κοπελες για το φλερτ.
Βρίσκονται σε τεραστια συγχυση, ακομα και με τον εαυτο τους.
έχω θέμα με την απόρριψη, τρέμω την απόρριψη
Μου θυμισες έναν φιλο από την πυγμαχια.
Σκληρος αθλητης, είχαμε παει μαζι σε πρωταθλήματα, αντιμετωπισε πολύ δυνατούς αντιπαλους.
Και φοβοταν να μιλησει σε μια κοπελα.
Η λυση:
Κανε με το ζορι 100 προσεγγίσεις σε ένα ΠΣΚ. Καν’το για 4 ΠΣΚ σε ένα μηνα. Μετα θα εισαι άλλος ανθρωπος.
Περισσότερη επιτυχία έχω όταν δεν το σκέφτομαι και μου βγαίνουν αυθόρμητα (ακόμα και άσχετα με το game)
Παρομοίως.
Προσωπικα, εχω πολλες διαφωνιες με τις κοινοτητες και τα βιβλια του game.
Τελικα ισχυει ότι και στην πυγμαχια: οποιος κερδιζει, ξερει.
(Και όχι: οποιος ξερει, κερδιζει)
Τι να πάω να μιλήσω σε κάποια που δεν ξέρω σε μαγαζί η σε πάρτι ? Με καμία δύναμη!!
Μου θύμησες τον εαυτο μου όταν ημουν 20 χρονων σε ένα παρτυ, και μου ειχαν υποδειξει μια κοπελα,
και μου ειπαν ότι εδειξε ενδιαφερον για μενα, και να παω να της μιλησω.
Δεν υπαρχει περιπτωση, απαντησα!!!
Τωρα, αντιθέτως, αν βρεθω σε ένα μπαρ με ωραιο περιβαλλον και 5-6 σετ, δυσκολα θα κρατηθω να μην τα ανοιξω όλα,
με αποτέλεσμα πολλες φορες τελευταια να καψω ένα πολύ καλο σετ που εγινε #close, γιατι προσεγγισα και το ακριβως διπλανο σετ 10 λεπτα αργοτερα…
Στόχος μου είναι να μπορώ να μιλήσω να έχω άνεση και να “παίξω” με κοπέλες
Ελα μαζι μας ένα ΠΣΚ και θα μπεις αμεσως στο κλιμα.
Ισως ο πιο ευκολος τροπος να συνηθισεις να ανοίγεις, η ακομα και αν εισαι εμπειρος παιχτης να μπεις σε καλο state,
είναι να εχεις δυνατούς wings και να τους βλέπεις να ανοιγουν. Η ζηλια και ο ανταγωνισμος σου δινουν πολύ δυναμη!