ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ
Καλησπέρα παίδες, μένω Ηράκλειο Κρήτης, είμαι 23 χρονών, φοιτητής πληροφορικής και μπορώ να πω ότι είμαι αμφιστρεφή ατομο (ούτε εσωστρεφής ούτε εξωστρεφής) , δεν τα βάζω εύκολα κάτω κι μεθοδικός.
ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΦΥΛΟ
Ξεκίνησα να ενδιαφέρομαι για γυναίκες όταν έγινα 18. Λόγω εφηβείας ήμουν anti-social και asexual.
Έχασα την παρθενιά μου από μία κολλητή μου, λίγο μετά τα 21 μου χρόνια. Κάναμε σχέση για δυόμιση χρόνια. Επειδή ήταν παρθένα, κάναμε σεξ πρώτη φορά στους 17 μήνες σχέσης. Από τότε που με χώρισε έκανα σεξ με μία άλλη κολλητή μου, που περίμενε πως και πως να χωρίσω. Γίναμε friends with benefits για 4 μήνες, αλλά αυτη το θεωρούσε σχέση έτσι την έστειλα από εκεί που ήρθε.
Εν ολίγεις συνολικά μαζί με τα παραπάνω έχω κάνει 2 f-close, 5 kiss-close και έχω κοιμηθεί με δυο χωρίς να κάνω sex και χωρις να με βλεπει φιλικα.
GAME
Όσων αφορά το game μου, μπορώ να πω με ασφάλεια ότι είμαι αρχάριος αλλά όχι ψάρακας (πλέον).
Ασχολούμαι 5 χρόνια με game, πρωτοξεκίνησα το 2011 που μπήκα στο πανεπιστήμιο, όμως οι κακές μου παρέες δεν με άφηναν να προχωρήσω μέχρι που τους διαόλοστειλα. Ξεκίνησα με The Game by Neil Strauss και με Magic Bullets by Savoy. Έκανα πάρα πολύ λίγα ανοίγματα κυρίως warm approach.
Wingmen είχα μόνο κάτι beta φίλους μου που διαβάζαμε μαζί λίγες θεωρίες.. ήμασταν τελείως underground χωρίς κοινότητα.
Τελικά σταμάτησα την πρόοδό μου στη μέση γιατί δεν είχα αρκετά αποτελέσματα και έκανα σχέση με μία φίλη μου (μέτρια). Το αστείο είναι ότι έπαθα one-itis (όταν γνωρίζεις πολύ λίγες κοπέλες είναι εύκολο να πάθεις one-itis) και ως εκτούτου έκανα παύση για 2.5 χρόνια.
Πέρυσι από τέλη Αυγούστου 2015 και μετά από μεγάλη ερωτική απογοήτευση (με χώρισε για ένα 30χρονο μαγειρα με κοιλιακους) το ξαναπήρα σοβαρά το παιχνίδι. Συνάντησα wingmen από κάτι παλιές γνωριμίες που είχα κρατήσει (πάλι underground).. με τους περισσότερους δεν έβγαζα άκρη γιατί ο ένας μου έκλεβε ό,τι φίλους (non-players) του γνώριζα, ο άλλος μου έλεγε ότι θέλει συνεργασία και οχι φιλίες (ήθελε τάγμα εφόδου cold-approach που και μόνο που το ακούς είναι πολύ creepy) και άλλος δεν μπορούσε καν να ρωτήσει μία κοπέλα στο δρόμο για κατευθύνσεις (χωρίς transition).
Εν ολίγεις, έκανα game ενώ διάβαζα/έβλεπα ταυτόχρονα Mystery Method (Venusian Arts), LoveSystems Social Circle Mastery, Real Social Dynamics (Julien κλ.π.)..
Συν τοις άλλοις, ξεκίνησα χόρο για να νοίωθω άνετα με το σώμα μου αλλά και να πιάνω συνεχώς γυναικεία σώματα,
ξεκίνησα θέατρο γιατί σημασία δεν έχει το τι λες αλλά πως το λες και γενικότερα ήθελα να προσθέσω στον εαυτό μου emotional expressiveness (εχω pokerface συχνα)
και πολεμικη τεχνη για να μου “ανεβει” η αυτοπεποιθηση.
και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής
Σεπτέμβριος: 1 Cold Approach με wing-woman (η κολλητή μου λίγες μέρες πριν την πηδήξω) —> facebook + phone close + 2 dates —-> buyer’s remorse
Οκτώμβριος-Νοέμβριος: 10 Cold Approach με wingman —-> 2 phone close —> buyer’s remorse
Δεκέμβριος: 1 cold approach SOLO σε high self-esteem target αφού έκανε invite + proximity αυτή —-> facebook close —-> την κάλεσα σπίτι μου μαγειραψαμε φαγαμε, ηπιαμε, ειδαμε ταινια αλλα την πηρε ο υπνος (LMR) αλλα τυολαχιστον κοιμηθηκα μαζι της εστω χωρις σεξ
Γεναρης: 1 warm approach απο δραστηριότητα που έκανα —> fb close —-> one-itis —> blow out
Φλεβάρης: 1 cold approach σε drunk target
Μάρτιος: 1 cold approach μέσω facebook –> 3 dates —> τελικά τα έφτιαξε με άλλον ενώ βγαίναμε
+ 2 cold approach με wingman —> buyer’s remorse
Απρίλιος: 1 warm approach απο δραστηριότητα που έκανα –> friend-zoned
Μάιος: 2 cold approach SOLO σε high self-esteem targets –> fb close + buyer’s remorse η μία, και η άλλη seduction στο σπίτι μου στη day2 αλλά κόλλησα στο s2 (LMR)
τώρα εξακολουθούμε να μιλάμε και έχουμε συμφωνήσει για friends with benefits αλλά είανι πολύ unresponsive
Ιούνιος: 0 (μέχρι τώρα)
Ίσως παρέλειψα κανένα approach, αλλά όπως βλέπετε το πρόβλημά μου είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ… κάνω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ APPROACHES. Ο λόγος; Πέρα από AA που υπάρχει σε όλους, έχω κόμπλεξ με το να την πέσω σε μία κάτω από hb5. Γενικά την πέφτω σε αυτές που μου αρέσουν και δεν μου φαίνονται ξινές , κάτι που είναι σπάνιο γιατί αφενώς hb6+ δεν βλέπεις συνέχεια και αφετέρου οι περισσότερες το παίζουν ξινές λόγω bitch shield.. Πάω κυρίως σε αυτής που μου αρέσουν + μου κάνουν invite ή μου φαίνονται σεξουαλικά διαθέσιμες σε εμένα..
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι “it’s a numbers game”. Πιστεύω ότι όταν ο οποισδήποτε την πέσει σε 100 κοπέλες, τουλάχιστον η μία θα τον θέλει. Τα ποσοστά αυξάνονται φυσικά με καλό inner, outer game και με looks , αλλά οχι πολύ.. Δηλαδή εκει που ο AFC/Beta ή beginner PUA θα πάρει τηλέφωνο από 10-15, ο more advanced PUA θα πάρει τηλέφωνο από 25-30.. το ποσοστό μπορεί ναι είναι 200% παραπάνω, αλλά εξακολουθεί να απέχει πολύ από το 100. Το εξηγεί και σε μία εξωνυχιστική έρευνα που έχει κάνει ο GoodLookingLoser (google up) Πράγμα που σημαίνει ότι είτε κάποιος είναι beginner είτε advanced πρέπει να κάνει πολλά approaches.
Πράγμα που δεν κάνω εγώ… Και ό,τι και να διαβάσω, όσες συμβουλές και αν έχω ακούσει εξακολουθώ να μην θέλω να ανοίγω κοπέλες που δεν θα έκανα κάτι μαζί τους..
Δηλαδή στην ουσία όλη η εξάσκηση που κάνω είναι σε αυτές που μου αρέσουν πολύ, οι οποίες είναι λίγες. Άρα και η εξάσκησή μου λίγη.
Εντυπώσεις - Παρατηρήσεις
- Παρόλο που έχω διαβάσει ένα σωρό θεωρίες και ρουτίνες, όταν πάω να ανοίξω τα ξεχνάω ΟΛΑ...
κι έτσι τα μόνα ανοίγματα που κάνω είναι “ποια είσαι εσύ;” / “έρχεσαι καιρό εδώ, δε σε έχω ξαναδεί” και κάτι τέτοια
και τα μόνα conversation threads που κάνω είναι να τη ρωταω με τι ασχολειται και να λεω εγω με τι ασχολουμαι και αμα εχουμε κατι κοινο ή αμα μου πιασει αυτη την κουβεντα τοτε παω για fb/phone close αλλιώς κάνω false-time constraint γιατί δεν έχω τι αλλο να πω.
Δεν ξέρω πως φευγω απο αυτο το λουκι
- Εχω βαρεθει τη ζωη μου στο να ψαχνω για wingman.. ειτε βρισκω wingman που εχει διαβασει game αλλα εχει ψυχολογικα και ψαχνει αφορμες για να ξεκοψει μαζι μου, ή βρισκω wingman που δεν εχει διαβασει game και με βριζει που ασχολουμαι εγω με game (εννοειται δε λεω για ορολογιες ή για κοινοτητες ποτε)… γενικα οι δευτεροι ειναι χαμενη υποθεση, οι αλλοι κατι κανουν απλα κανουμε κατι ξεχωριστα
Δηλαδη ή θα εχω wingman που ειναι ασχετοι απο game ή τιποτα
3. Δεν έχω σωικούς φίλους.
Συγκεκριμένα όλοι μου οι φίλοι είναι καμμένοι, τόσο καμμένοι που δεν έχουν (κοινωνική) ζωή πέρα από την επιστήμη τους ούτε κοινά ενδιαφέροντα με εμένα, οπότε αναγκάζομαι να κάνω όλες αυτές τις δραστηριότητες ολομόναχος. Καταστρέφω τις σημαντικότερες στιγμές τις ζωής μου με το να μη γνωρίζω νέα άτομα.
Παρατήρησα ότι η κυρίαρχη αιτία της κατάστασής μου είναι το γεγονός ότι η καθημερινή μου ζωή επικεντρώνεται σε ομάδες ατόμων που δεν έχουν την όρεξη να βγουν έξω.
(Για την ακρίβεια, ένα άτομο ή ομάδα ατόμων που λειτουργεί κατ’αυτόν τον τρόπο ονομάζεται Κοινωνική Αδιέξοδος
Κοινωνική Αδιέξοδος είναι κάποιος ο οποίος ΔΕΝ προσφέρει ΑΞΙΑ στη ζωή σου, και σου χαλάει συνεχώς τη διάθεση
- συνήθως μέσω αρνητικών σκέψων, αδυναμία ή αδιαφορία στο να βελτιωθεί ή να εξελιχτεί σαν άτομο.
Συνήθως έχουν ένα περιορισμένο κοινωνικό κύκλο και δεν μπορούν να συνδεθούν με άλλους ανθρώπους ή δίκτυα αποτελεσματικά άρα ως εκ-τούτου γίνονται “αδιέξοδοι”)
Έχω προσπαθήσει να μπω σε άλλους κοινωνικούς κύκλους δια μέσου των δραστηριοτήτων που κάνω αλλά όταν προσπαθώ με θεωρούν ‘outsider’.
Πρόκειται λοιπόν για ένα φαύλο κύκλο, αφού η κοινωνική ζωή ενός ατόμου αφορά περισσότερο το να βγαίνει έξω με φίλους του, παρά το να κάνει ενδιαφέρουσες δραστηριότητες μόνο του.
Οπότε τα άτομα με τα οποία βγαίνω έξω παίζουν σημαντικό ρόλο και στην ερωτική μου ζωή, διότι πολλές φορές αυτά αποτελούν μία σημαντική ένδειξη της προσωπικότητάς μου.
Για να γίνω πιο ξεκάθαρος, οι κοπέλες δεν έχουν καμμία όρεξη να βγουμε όλοι μαζί γιατί φέρνω άτομα που το μόνο που κάνουν είναι να μιλάνε για υπολογιστές και έρευνα και league of legends, παρόλο που εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά.Για να μιλήσω λίγο έξω από τον εαυτό μου, η κοσμοθεωρία μου είναι η ακόλουθη:
Αν δεν κάνεις καινούργιους φίλους, στην πραγματικότητα χάνεις και αυτόυς που έχεις.Αυτό διότι οι άνθρωποι αλλάζουν, μετακινούνται σε άλλες πόλεις, αποκτούν νέα ενδιαφέροντα ή κάνουν νέες σχέσεις, φιλικές ή ερωτικές, και αυτό έχει επιφέρει αλλαγές στις φιλίες τους.
Αν δεν αποκτάς συνεχώς νέους φίλους, τότε θα έχεις ολοένα λιγότερους φίλους για να βγαίνεις.
Δεν είναι ότι δε σε συμπαθούν πλέον ή σε απορρίπτουν, απλά κάνουν κάτι άλλο, κάπου αλλού, με κάποιον άλλο.
Θέλω να βρω λύση και σε αυτό το πρόβλημα.
- Αν και σχετίζεται με το (2), παρ’όλα αυτα θελω να το πω.. Δυσκολευομαι να κανω solo.. έχω κάνει 2 φορές στη ζωη μου αλλα μου τρωει παρα πολυ ενεργεια και δεν μπορω να το κανω καθε μερα.
Πως μπορει να κανει καποιος pickup χωρις wingman, χωρις να του τρωει τοση ενεργεια;
Συγγνώμη άμα σας κούρασα
Υ.Γ.: Το site το έχω βρει από το Google.