Καλησπερίζω την κοινότητα! Θα κάνω μια σύντομη εισαγωγή περιλαμβάνοντας τις βασικότερες πληροφορίες για εμένα. Το site το βρήκα κατόπιν έρευνας στο Google, έχοντας διαβάσει το Game και ψάχνοντας κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα. Χάρηκα που οδηγήθηκα εδώ.
Ατομικά Στοιχεία
Γενικά Χαρακτηριστικά
Με λένε Έκτορα, είμαι 25 ετών, εμφανίσιμος, με σχετικά αθλητικό σώμα. Μένω στην Αθήνα, εργάζομαι κάθε μέρα με τις ώρες εργασίας να ποικίλουν, έχω δικό μου εισόδημα, καθώς και μέσο μετακίνησης.
Ενδιαφέροντα/Δεξιότητες
Έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου και πλέον εργάζομαι στο χώρο της εκπαίδευσης. Είμαι αρκετά διαβασμένος, έχω καλό επίπεδο γενικών γνώσεων (έρχεται με το επάγγελμα)και μου αρέσει να τις επεκτείνω διαρκώς. Πρόσφατα μελέτησα γραφολογία (ανάλυση γραφικού χαρακτήρα) και το εφάρμοσα με επιτυχία σε 3 περιστάσεις. Δεν μαθαίνω εξαιρετικά γρήγορα, μαθαίνω όμως καλά και δε φοβάμαι να αυτοσχεδιάσω/εξελίξω αυτά που μαθαίνω εφόσον τα έχω κατακτήσει. Φυσικά είμαι διατεθειμένος να διαβάσω ό,τιδήποτε αξίζει πραγματικά, αλλά θα προτιμούσα να μάθω μέσω απευθείας πρακτικής εξάσκησης.
Σχέση με Αντίθετο Φύλο
Γενική Προσέγγιση
Το σκορ μου αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 7, με καμία από τις σχέσεις που έχω συνάψει στο παρελθόν να ξεπερνά τους 6 μήνες. Τους τελευταίους μήνες βλέπω ένα (h)b 6.5 χωρίς να έχω σοβαρές βλέψεις. Το διάγραμμα των τελευταίων 18 μηνών έχει ως εξής:
2015
Φεβρουάριος: 23yo (h)b 6 - φίλη φίλου – 3 dates – fclose – συνέχεια για 3 ακόμα μήνες σε casual επίπεδο
Μάρτιος: 19yo hb 8 - γνωριμία σε χώρο σπουδών – 1 date – kclose – 3 more dates - καυγάς/διακοπή δική της
Μάιος: 41yo hb8 – solo opening σε bar – 1 date- kclose – διακοπή δική της
Ιούλιος: 22yo hb7 – solo opening σε χώρο σεμιναρίου - 1 date- kclose – 4 more dates – διακοπή δική της
Σεπτέμβριος: 25yo (h)b 6.5 – γνωστή φίλου – 1 date – kclose – διακοπή δική μου
2016
Ιανουάριος: 24yo (h)b 6.5 – γνωστή φίλου – 3 dates – fclose – συνεχίζεται μέχρι τώρα σε casual επίπεδο
Ιούνιος: 19yo hb7* - γνωστή από χώρο εργασίας – 2 dates - ??
Το αστεράκι το χρησιμοποιώ με φίλους για hbs τα οποία έχουν σπάνια/ιδιαίτερα/εξωτικά χαρακτηριστικά τα οποία ξεφεύγουν της εξωτερικής εμφάνισης (το hb του Ιουνίου, για παράδειγμα, έχει καταγωγή από Κίνα). Παραλείπονται αρκετά #closes τα οποία δεν οδήγησαν πουθενά εν τέλει, λόγω έλλειψης ανταπόκρισης ή καθυστέρησης δικής μου επικοινωνίας.
Sticking Points
Έχοντας παρέες που αποτελούνται από βολεμένους (με μακροχρόνια σχέση με την οποία δεν είναι ικανοποιημένοι, αλλά δε μπορούν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να κάνουν αλλαγή) ή φίλους που είναι άσχετοι με sarging, οι περισσότερες προσεγγίσεις είναι σόλο. Με σωστή υποστήριξη wingman δεν έχω ενδοιασμό να ανοίξω ομάδα. Δεν αντιμετωπίζω ιδιαίτερη δυσκολία στο να πάρω τηλέφωνο. Αφού έχω τον αριθμό, δεν χειρίζομαι καλά την οργάνωση εξόδου με αποτέλεσμα πολλά @closes να σταματούν εκεί. Όταν κανονιστεί και πραγματοποιηθεί έξοδος, αντιμετωπίζω εξίσου δυσκολία στο kclose. Στη μετάβαση, ουσιαστικά, από την «απλή έξοδο με ένα τύπο» στο kclose/2ο date. Αξίζει να αναφέρω ότι προτιμώ το χειμώνα για sarging, καθώς το καλοκαίρι (ειδικά τις πρωινές ώρες και σε κεντρικούς προορισμούς) ζεσταίνομαι όταν στρεσσάρομαι και αυτό με οδηγεί στο φαύλο κύκλο «στρεσσάρομαι γιατί ζεσταίνομαι-ζεσταίνομαι γιατί στρεσσάρομαι», με αποτέλεσμα να χάνω το game μου και να γίνεται αντιληπτό. Σημαντικό είναι να αναφέρω ότι με τα hbs που με ενδιαφέρουν σε μεγάλο βαθμό, καταλήγω να τις απομακρύνω επιδεικνύοντας υπερβολικό ενδιαφέρον ή επιθυμία να περάσω χρόνο μαζί τους (βλ. Μάιο – Ιούλιο 2015). Όσες δε με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα, φαίνονται να έλκονται πολύ περισσότερο. Γνωρίζω ότι συμβαίνει αυτό, αλλά δεν μπορώ να το ελέγξω αρκετές φορές.
Επιλογικά Σχόλια
Παρατηρήσεις
Έχοντας διαβάσει το Game και έχοντας δοκιμάσει μερικές από τις τεχνικές του Mystery/Style έχω παρατηρήσει ότι πολλές δεν εφαρμόζονται με την ίδια επιτυχία στην ελληνική πραγματικότητα. Ενδιαφέρομαι και ανυπομονώ να μάθω τα αντίσχοιχα εργαλεία που δουλεύουν στις Ελληνίδες.
Προσδοκίες
Έγινα μέλος της κοινότητας γιατί βρίσκω το αντικείμενο άκρως ενδιαφέρον και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να βοηθήσει σε πολλά επίπεδα της προσωπικής/κοινωνικής ζωής. Αγαπώ τη ρουτίνα στα μικρά καθημερινά πράγματα, αλλά επιδιώκω την αλλαγή σε αυτά που μετράνε, καθώς η εμπειρία μου λέει ότι δεν υπάρχει πραγματική στασιμότητα. Η στασιμότητα σε τραβάει πίσω. Θα μου άρεσε εξόρμηση/επίδειξη on the field με μέλη της κοινότητας ή και κανονικός καφές. Ελπίζω να μην κούρασα με την εισαγωγή και να μην παρέλειψα στοιχεία τα οποία είναι σημαντικά.