πρώτον , το κείμενο μου δεν είναι υπεράσπιση προσωπικά για εσένα αλλά γενικότερα . δεύτερον , σίγουρα δεν είναι περιττή , διότι παντού , πόσο μάλλον σε μία κοινότητα , υπάρχουν όλων των ειδών τα κεράσια ( και τα “ σκληρά ” και τα “ μαλακά ” , υπάρχουν όλων των ειδών οι άνθρωποι ) .
τρίτον πρέπει να ξεκαθαρίσω τι εννοώ amoging , πέρα απο την καθιερωμένη έννοια που έχει στον κύκλο του pick - up .
για μένα , σε αμογκάρει ο καθένας που καθημερινά “ προσπαθεί ” να σου επιβάλλει τον τρόπο του , ή σου λέει , ότι “ αυτός είναι ο σωστός δρόμος , εάν θέλεις να πετύχεις ” . όλοι αμογκάρουμε ο ένας τον άλλον . εάν , θέλουμε να πάρουμε τεχνικά την έννοια και σημασία της λέξης , ναί , θα συμφωνήσω ότι κανείς δεν σε amogαρε . αλλά επί πρακτέου , “ if u don’t stand for what u are and what u believe and what u consider great and right , then somebody else will do it for u … ” . λέμε , ότι υπάρχουν ένα κάρο τεχνικές και τρόποι που “ πρέπει ” κανείς να ακολουθήσει για να πετύχει το ένα και να πετύχει το άλλο , ενώ ξεχνάμε το βασικότερο . ότι αυτές οι τεχνικές είναι η προσωπική μέθοδος κάποιου και δεν είναι απαραίτητο να λειτουργούν για όλους . αντίθετα , εγώ πιστεύω ότι επειδή ο καθένας έχει πλαστεί και δημιουργηθεί υπό διαφορετικές συνθήκες , ΕΧΕΙ τον προσωπικό του τρόπο αντιμετώπισης των πραγμάτων , απλά δεν το ξέρει . δεν λέω ότι δεν βοηθάνε και οι επιρροές ( πρός θεού ) . απλά ψάξε εκείνο που ικανοποιεί εσένα και σε κάνει να πετυχαίνεις . και αυτό δεν γίνεται αναγκαστικά με όλων των ειδών τα άρθρα και όλων των ειδών τα βίντεο και τις επιρροές ( indirect attack στον afc2pua , που μώλις έγινε direct 😛 ) . amog , μου κάνει η γιαγιά μου που μου λέει “ μην χαλάς τόσο νερό για τα πιάτα ” , ενώ εκείνη λόγω αδυναμίας τα πλένει πολύ χειρότερα , αλλά κάτι “ οφείλει ” να μου πεί . κοντράρουμε ο ένας τον άλλον , ασυναίσθητα … κάπου όμως πρέπει να καταλάβουμε , γιατί συμβαίνει αυτό …
τέταρτον είναι λάθος να λές , ότι δεν σε επηρεάζουν οι απόψεις του afc2pua και του εκάστωτε afc2pua , εφόσον είμαστε μία κοινότητα στην οποία , κάποια απο αυτά που γράφουμε , υπάρχουνε δημόσια και αύριο - μεθαύριο , θα μπεί κάποιος να τα “ συναντήσει ” και να “ δημιουργήσει ” στο κεφάλι του , απόψεις ( όχι για εμάς , αλλά για το pick - up ) . γιαυτό πρέπει να προσέχουμε τί λέμε , γιατί μπορεί εσένα να μην σε “ πειράζουνε ” , αλλά κάποιου άλλου το παιχνίδι , να του το επηρεάσουνε σε μεγάλο βαθμό . και όχι μόνο το παιχνίδι του , αλλά και τα beliefs του και τα πάντα του ( πράγματα τα οποία είναι πολύ , πολύ σημαντικά ) .
και τώρα θα σχολιάσω το παρακάτω :
3. Ορισμένες φορές, τα μέλη της κοινότητας οφείλουν να είναι σκληρά και ειλικρινή μεταξύ τους για να επιτυγχάνεται πρόοδος. Δεν τίθεται ζήτημα ανταγωνισμού/ηγεσίας, απλά ωμής αλήθειας.
ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ !!!!!!!! αυτή μπορεί να είναι η καθιερωμένη νοοτροπία που υπάρχει στους περισσότερους εγκεφάλους , αλλά αυτό δεν την κάνει και απαραίτητα σωστή . το να είσαι σκληρός και δεν ξέρω κιεγώ τί άλλο , δείχνει ναί μέν , πώς σου φερθήκανε και δεύτερον τι συνεχίζεις … ( θεμελιακό σημείο στην ψυχανάλυση , την οποία κάνω ) . εμένα περισσότερο κόμπλεξ μου θυμίζει αυτή η κατάσταση , παρά ενδιαφέρον . το πραγματικό ενδιαφέρον , σε αφήνει να είσαι εκείνος που θέλεις να είσαι και λέει την άποψη του μόνον όταν του ζητηθεί . δεν θέλω να είμαι δογματικός , αλλά αυτή είναι η άποψη μου και έρχεται απο το τί έχω δεί . απο εκεί και πέρα για μένα ο ανταγωνισμός δεν είναι κακός . ίσα ίσα , θεμιτός . !!
εγώ απλά διαισθάνθηκα μία “ ασχήμια ” απο μέρους του afc2pua και όφειλα να την αναγνωρίσω . απο εκεί και πέρα , μπορεί να “ πέφτω ” έξω ή να είμαι λάθος . είμαι όλος αυτιά . be good menzzz 😉 🙂
ps : εκεί που καταλήγω , ξεδιπλώνοντας όλες αυτές τις σκέψεις είναι ότι , μετράει πολύ ο τρόπος με τον οποίο λέμε κάτι . δεν είναι μόνο το τί λέμε αλλά και το πώς το λέμε . όχι ότι δεν το ξέρατε …. 🙂
ps 2 : είναι και λίγο ράδιοαρβύλα το όλο θέμα “ ποστάρω και μου λένε την άποψη τους άνθρωποι οι οποίοι δεν έχω κοιτάξει ποτέ στα μάτια ” … δεν ξέρετε τις διαφορές σας , δεν ξέρετε τις ομοιότητες σας , yet , δίνετε συμβουλές ο ένας στον άλλον ; εμένα λίγο ειρωνικό και αστείο μου φαίνεται αυτό … πόσο μάλλον , όταν αυτές οι συμβουλές δεν είναι καλοπροαίρετες αλλά εμπεριέχουν τρόπο ο οποίος καθιστά τον άλλο ανεπαρκή ή ότι χωλαίνει σε σημεία … ( πάλι indirect attack σε afc2pua , η οποία με το παρών , γίνεται direct 😉 ) . το να λές στον άλλο , ότι είναι ελλιπής , δεν τον βοηθάς ψυχολογικά …. μπορεί να αναθερμαίνεις το μίσος του ή τον πόνο του αλλά δεν τον βοηθάς . το πιθανότερο είναι ότι τον κάνεις να απορεί για πάρτη σου . αυτός ξέρει τί είναι και τί κάνει και πρός τα που πάει και τί αξίζει .
αυτά !!!