Καλησπερα σε όλους. Είμαι 24 ετών και ξεκίνησα να ασχολούμαι με το game το 2010 όταν και αγόρασα το γνωστό βιβλίο του Neil Strauss. Αρχικά ήμουν μέγας AFC αλλά μέσα σε 2 χρόνια είχα φτάσει σε ενα σχετικά κάλο επίπεδο με μέσο όρο 3 lays ανα μήνα. Μετά είχα ένα LTR το οποίο κράτησε 2 χρόνια και μετά τον χωρισμό κατέληξε σε oneitis.
Από τότε μέχρι σήμερα δεν είχα ούτε τον χρόνο και για να είμαι ειλικρινής ούτε και την θέληση να ασχοληθώ με το παιχνίδι καθώς είχα άλλα προβλήματα στο κεφάλι μου.. οικονομικά, οικογενιακά και άλλα.
Τον τελευταίο καιρό λοιπόν καθώς έχω ξεπεράσει πολλά απο αυτά, έβαλα στόχο να ξανασχοληθώ..αλλα αυτή την φορά έχω στόχο να φτάσω πολύ υψηλότερα απο ότι πριν..πραγμα δύσκολο βέβαια όταν απέχεις 4 χρόνια αλλα με σκληρή δουλεια όλα γίνονται.
Βγαίνω πλέον τουλάχιστον 3 φόρες την εβδομάδα, ανοίγω παντού τα πάντα και τον τελευταίο μήνα έχω 1 lay απο day two. Πιστεύω όλα είναι θέμα αυτοπεποίηθησης και να έχεις καλό vibe. Σύντομα θα γράψω field report και υπόσχομαι να είμαι ενεργό μέλος.
Αν το διαβάζει κάποιος απο Ηρακλειο Κρητης ας μου στείλει ενα μνμ να sargάρουμε παρέα