Shooter έγραψε :
Ρίξε μια ματιά στο site και για το οτιδήποτε δεν καταλαβαίνεις ή έχεις απορία, μη διστάσεις να postareis.
το site σίγουρα δεν θέλει μονάχα μία ματιά . οι περισσότεροι ξέρουμε πώς είναι χρόνια διαδικασία . pffff !!! haha
πάμε στο προκείμενο . καλησπέρα και σε εσένα harryp . αφήνω στην ακρη αυτά που λές περί θεωριών και mystery και the game κτλπ και πάμε στο βασικό . αναφέρεις αρχές του παιχνιδιού και θα σου πώ ένα πράγμα . οι περισσότεροι θα σου πούνε , ναί , πώς άν θές να γαμήσεις πρέπει να ακολουθήσεις συγκεκριμένα βήματα στις προσεγγίσεις σου και είναι αλήθεια .. αλλά εάν θέλεις να γίνεις ένας άντρας ο οποίος θα σαγηνεύει σχεδόν όποια γυναίκα του αρέσει , τότε αλλάζουν τα πράγματα και οι δεδομένες τεχνικές δεν νομίζω ότι χωράνε σε αυτό . εκεί έξω , υπάρχουν ένα κάρο πράγματα που “ οφείλεις ” να αντιμετωπίσεις , όταν βγαίνεις για Sarge . δεν είναι εύκολο να βγαίνεις έξω και να προσεγγίζεις 40 - 50 γυναίκες back to back . εάν οποιοσδήποτε νομίζει ότι αυτή η κατάσταση δεν πληγώνει ή ότι μας αφήνει αδιάφορους σαν όντα , τότε είναι λάθος . αυτές οι καταστάσεις μπορούν να σε αλλάξουν θηριωδώς . εγώ είμαι τώρα στην φάση που έχω ηρεμήσει , εκεί που άνοιγα τα πάντα και παντού . όχι ότι δεν θέλω να ανοίγω όλα τα σέτ και παντού . το θέλω , αλλά , άλλες σκέψεις για την ζωή μου και την εξέλιξη μου μπαίνουν εμπόδιο , ώστε να με κάνουν να μην είμαι τόσο ορμητικός στα “ πεσίματα ” μου και να τα έχω μειώσει εώς και 0 % , κάτι που θεωρώ απαράδεκτο για τον εαυτό μου . αλλά προχωράω . απο ότι έχω καταλάβει , το παιχνίδι είναι μία διαδικασία που δεν σε αφήνει ήσυχο . και τί θέλω να πώ με αυτό ; θα σου εξηγήσω αμέσως . με το παιχνίδι , κινητοποιείσαι !!! εάν είσαι τύπος ο οποίος έχει ανοίξει τουλάχιστον 600 σέτ , ξέρεις ότι οτιδήποτε θέλεις να κάνεις , είναι εκεί έξω και μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να σηκωθείς απο τον καναπέ σου και να πάς να το πάρεις . και μιλω κυριολεκτικά . βέβαια , δεν είναι τόσο απόλυτα τα πράγματα καθώς υπάρχουν τεχνικές λεπτομέρειες στην μέση , οι οποίες , μπορούν να σε εμποδίσουν ( άλλοι θα το πούνε limiting beliefs ) και όντως έτσι είναι . αλλά καλό είναι να κοιτάμε που βρισκόμαστε και τί εργαλεία έχουμε στα χέρια μας , γιατί αλλιώς καταλήγουμε παράλογοι και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό βοηθάει . εξάλλου η λογική δεν μας “ δόθηκε ” για να την αγνοούμε , κάτι που πολλοί στο παιχνίδι θα σου πούνε πώς δεν ισχύει και πώς οφείλεις να την αγνοείς πολλές φορές , όπου και θα συμφωνήσω σε έναν βαθμό . εξάλλου υπάρχει και το ρητό που λέει πώς “ εάν δεν δοκιμάσεις σκληροπυρηνικά πράγματα , τότε πώς περιμένεις να ανταμειφθείς σκληροπυρηνικά ; ” αλλά η αλήθεια για εμένα βρίσκεται κάπου στην μέση .
ντάξει , θα σου πώ το κλασσικό , πώς όσες “ γνώσεις ” και να πάρεις απο θεωρία και άλλους , δεν αναμετριέται με τίποτα με την εμπειρία που λαμβάνει κανείς στο field . και πάμε πάλι σε εκείνο που ανέφερες περί αρχών , στο game . το game είναι άναρχο φίλε …. δεν υπάρχουν πρέπει … κάνεις ότι θέλεις .. κάνεις ότι θέλεις να κάνεις , γιατί αλλιώς δεν μαθαίνεις .. θα “ κάψεις ” σέτ , μπορεί να φανείς ή να νοιώσεις περίεργος … γενικά δεν είναι εύκολο . μην ξεχνάς ότι κάνεις κάτι , που δεν κάνει κανείς , άρα ακόμα και ο εαυτός σου , σε κοιτάει περίεργα όταν την πέφτεις στις γκόμενες … και ξέρεις γιατί ; γιατί δεν σε έχεις συνηθήσει να το κάνεις … και λέει “ πώς σκατά θα το παίξω φυσιολογικός , ενώ αυτό που κάνω , νοιώθω ότι είναι περίεργο ; ” , ενώ κανονικά δεν είναι . απλά οι γύρω μας , δεν μας μάθανε ποιά είναι η “ σωστή ” συμπεριφορά , με αποτέλεσμα ο εαυτός μας , να νοιώθει λίγος μπροστα σε εκείνο που πάει να κάνει … θέλει προσπάθεια για να αλλάξεις . δεν γίνεται σε μία νύχτα . αλλά επανέρχομαι σε εκείνο που σου έλεγα παραπάνω περί pick up , game κτλπ , ότι σε κινητοποιεί και είναι αλήθεια . με το pick - up , θα ξέρεις ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα . στην ζωή του καθενός υπάρχουν τομείς στους οποίους θέλει να είναι καλός . το pick - up απλά είναι άλλος ένας τομέας . θεμελιακός , όμως . ποιός δεν θέλει γυναίκες ; ha ! αλλά δεν είναι μόνο αυτό στην ζωή μας … επείγει και η δουλειά , επείγουν και τα λεφτά και το κάθε τι που ο καθένας μας χρειάζεται και αγαπάει . δεν χρειάζεται να πλατιάζω σε αυτό το σημείο . ο καθένας ξέρει που θέλει να πετύχει .
Πιστευω πως πλεον ειμαι πιο ετοιμος, και θελω να βελτιωθω και να φτασω το game μου οσο γινεται πιο ψηλα,
αλλα για να το πετυχω αυτο χρειαζομαι ενα tribe για να μαθω νεες τεχνικες και να βελτιωσω τις υπαρχουσες.
κοίτα φίλε , θα είμαι ειλικρινής . κιεγώ την πρώτη φορά που βγήκα για game ( δηλαδή επισταμένα , για άνοιγμα πολλών σέτ , με πήρε ένα παιδί απο δώ μέσα και να μην στα πολυλογώ , έγινε η δουλειά και ψιλοκατάλαβα κάποια πράγματα ) . αλλά το πιό βασικό , είναι αυτό που θα σου πώ τώρα . εγώ είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος , είχε ευρύ κοινωνικό κύκλο ( αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα και υγεία , αλλά το αφήνω στην άκρη αυτό ) , αλλά τα έχασα όλα και μάλλον εσκεμμένα θα έλεγα . “ ασυνείδητα ” ίσως , αλλά το θέμα είναι το τί έγινε και όχι γιατί έγινε . τουλάχιστον το γιατί , είναι δικιά μου δουλειά . ας μείνουμε όμως στο θέμα ότι λές , ότι θές tribe . εγώ όσο καιρό παίζω , παίζω μόνος μου και με όσα άτομα έχω βγεί πολλές φορές δεν υπάρχει “ χημεία ” … το συγκεκριμένο πεδίο δεν είναι εύκολο να βρείς wings . άλλοι θα σε ζηλεύουνε … άπο άλλους θα είσαι μακράν καλύτερος … υπάρχει ανταγωνισμός . άλλοι θα θέλουνε να σε δασκαλεύουνε , ενώ είναι φλώροι …. θα δείς πολλά . και ο καθένας που μπαίνει στο pick - up , θα δεί πολλά . “ δεν είναι όλοι για όλους ” , έτσι για να δώσουμε ένα σχήμα . ο καθένας ντύνεται διαφορετικά , σκέφτεται διαφορετικά , έχει μεγαλώσει διαφορετικά , έχει άλλες αξίες στην ζωή του . ναί , μπορεί να μας ενώνει το pick - up , αλλά μας χωρίζουν άλλα τόσα και για εμένα δεν είναι καθόλου αμελητέα εκείνα που μας χωρίζουν . σκέψου το αλλιώς … εάν εκείνα που σε χωρίζουν με κάποιον είναι περισσότερα απο εκείνα που σας ενώνουν , τί νόημα έχει ; άσε που υπάρχει και ο αντρικός εγωισμός στην μέση , ο οποίος μπορεί να γίνει πολύ σκληρός και γαϊδουρινός και ενώ συμπαθείς κάποιον , να μην γουστάρεις να του πείς , να βγείς μαζί του , επειδή φοβάσαι ( ασυνείδητα ) να μην χαλάσεις την εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου . “ ποιός ; εγώ ρε ; να χρειάζομαι τον τάδε ή τον άλλον ; αρχίδια !! τα καταφέρνω και μόνος μου ” - λέει ο αντρικός εγωισμός … κάτι που όσο είναι αλήθεια , τόσο είναι και τρικλοποδιά . η μοναξιά θα σε κάνει πιό “ μάγκα ” και πιό hardκορά , αλλά δεν είναι εύκολο πράγμα . αυτό , στο οποίο θέλω να καταλήξω μετά απο τόσο μπλά μπλά ( ελπίζω helpful ) , είναι ότι , ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ , ΟΣΟ ΕΣΥ , ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ . και μπορεί να ακούγεται γραφικό και όντως είναι . μην το πάρουμε απόλυτα , γιατί έχουν υπάρξει περιπτώσεις , στις οποίες έχω λάβει βοήθεια απο “ έξω ” . αλλά , όσο εσύ δεν κάνεις πράγματα να βοηθήσεις τον εαυτό σου , τόσο οι έξω “ σίγουρα ” δεν θα σε βοηθήσουνε ( και σου λέω δεν είναι απόλυτα τα πράγματα 🙂 ) . θέλω να πώ , μην περιμένεις τρίτους για να κάνεις το παιχνίδι σου . ξεκίνα να το κάνεις μόνος σου και να το πηγαίνεις μπροστά και να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα .
Αυτη τη στιγμη το game μου θα ελεγα κυμαινεται στο 5-6.
τι εννοείς ; κάνεις cold approach ; που ; night game ; street game ; τι εννοείς στο 5 με 6 ; με ποιά κριτήρια , έβγαλες αυτό το απότελεσμα - συμπέρασμα ;
αυτά απο εμένα . :silly: :lol:
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ !!!!!!