Είμαι 23 και διαμένω/φοιτώ σε πόλη του γεωγραφικού διαμερίσματος Ηπείρου. Το pick up το θεωρώ χόμπι και με ενδιαφέρει σαν ικανότητα, άλλωστε οι σχέσεις με το αντίθετο φύλλο υπάρχουν όποτε θέλω, με όποια θέλω και αν θέλω, ενώ είμαι μετριότατος. Παρ’ όλα αυτά θέλω την κατάκτηση σε αυτό. Όπως ήθελα στο air-guitar :silly:
Οι γυναίκες με λατρεύουν γιατί τους μιλάω όπως μιλάω σε φίλους μου, ίσως σαν τον μπαμπά τους καμιά φορά, είμαι καλός ακροατής και έχω μάθει να διαβάζω υποεπικοινωνία αρκετά εύκολα. Με γυναίκες έχω περάσει ότι κλασσικό έχουμε περάσει όλοι: τώρα είμαι στο σημείο όπου έχω wingwoman μια bisexual φιλενάδα μου που γουστάρει μαζί μου τριπλέτες αποκλειστικά με γυναίκες. Το πρόβλημα είναι ότι ζουμε σε μικρή επαρχεία και αυτό είναι τρελό ζόρι να παιχτεί, οπότε ότι στρατηγική, ιδέα ή λογική έχετε κατα νου, κεράστε, θα εκτιμηθεί 😉
Στατιστικά δεν κρατάω καθώς δεν ασχολούμαι με canned/structured material είμαι της σχολής που πιστεύει στο massive inner game για να γίνεις natural player και για μένα αυτό έχει δουλέψει έως τώρα, σαν μαγεία. Συν ότι θεωρώ αστείο να κρατάω στατιστικα καθώς αν κάνω 10 πεσίματα σε μια νύχτα και φάω 9 άκυρα, στο τέλος της βραδιάς δεν θα ’χω κοιμηθεί μόνος και αυτό μετράει για μένα B)
Το site σας το βρήκα απο το Google.