Γειά σας PUAs του forum!
UmbraDeorum 18αρης από Λάρισα. Σε 1 μήνα περίπου την κοπανάω για Ηράκλειο οπού ξεκινάω την περιβόητη φοιτητική ζωή.
Ως χαρακτήρα με θεωρώ αισιόδοξο γύρω από τα στοιχεία μου, καμιά φορά με έχουν πει και υπερόπτη. Δε συνδυάζω το να περνάω καλά με το κλασικό “Ντάμπα Ντουμπα” και με το game το συνδυαζω μόνο αν δεν τραβάει αλλιώς το παρεακι.
Με τα θηλυκά μέχρι στιγμής είμαι σε καλό όπως το βλέπω δρόμο. Λέγοντας αυτό, το συμπέρασμα το βγάζω σε σύγκριση με τους φίλους και γενικότερα συνομιλίκους που γνωρίζω. Έχω κάνει lay με 5 κοπέλες πέρυσι (όπου υπήρξε και η δική μου πρώτη φορά) το καλοκαίρι και με 2 μέχρι στιγμής φέτος ενώ τη φετινή χρονιά είχα μια κοπέλα σε ltr μέχρι το τέλος των πανελλαδικών.
Το game το είδα σοβαρά πέρυσι προς την άνοιξη, όπου ανακάλυψα τον κοσμο του PUA από ένα φίλο και εξέλιξα την ανιαρη μέχρι τότε επαφή μου με το άλλο φύλο. Μέσα σε ένα περίπου χρόνο έχω καταφέρει να εξελιχθω ακόμα περισσότερο. Αριθμό ανοίγματων που έχω κάνει δε γνωρίζω αλλά κλεισιματα επιπέδου *close έχω καταφέρει μερικά λιγότερα από τα μισά των όσων άνοιξα. Προφανώς #closes είχα παραπάνω αλλά πολλά τα είχα αφήσει λόγω χαζων ιδιοτροποιων. Έχω καταφέρει και μερικά ποιο “ακραία” για το σημείο που θεωρώ πως είμαι όπως το να ανοίξω 2-3 φορές παρεακι 6 με 9 κοπέλες και να βάλω και το δικό μου παρεακι μέσα στην ιστορία, όπου μέσα στην όλη διαδικασία απεσπασα και */#closes.
Στο συγκεκριμένο σημείο που βρίσκομαι τώρα, λίγο λόγω του ltr το οποίο ακόμα μου κολλάει πάρα τις όσες απορρίψεις, λίγο λόγω του ότι έχασα τη μπάλα με το διάβασμα και τις πανελλαδικές μέσα στη χρονιά γνωρίζω ότι δεν έχω πλέον ούτε το 50% των skills που είχα αποκτήσει πέρυσι. Έχω και πρόβλημα στην εύρεση wingman καθώς μέχρι στιγμής οι δύο απόπειρες που έκανα ήταν κάπως…. ανεπιτυχείς. Ο περυσινός μου wingman ζει πλέον εξωτερικό άρα δεν είναι πια επιλογή.
Από το pickup ανακάλυψα ότι κερδίζω πολύ περισσότερα απ’οτι ρισκάρω -δηλαδή το να ξεβολευτώ από το ανόητο comfort zone που μας τραβάει σαν μαγνήτης-. Βελτιώνω τόσο τον κοινωνικό μου χαρακτήρα όσο ικανοποιω τον αντρικό μου εγωισμό -ειδικά όταν η κατάληξη είναι lay-. Είμαι από μόνος μου άτομο που ικανοποιείται απλά και μόνο από την αίσθηση ότι γίνεται καλύτερος, οπότε ακόμα και μερικά bailouts ή άκυρα δε έγιναν ως τώρα αποθαρρυντικός παράγοντας. Το κύριο που αποζητω αυτή τη στιγμή από το game μου είναι να γίνει στοιχείο που θα ενισχύει τα επόμενα - προφανώς χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν προσπαθώ πάντα να δίνω το καλύτερο που έχω-.
Το GreekPua το ανακάλυψα πέρυσι αλλά δεν έκανα λογαριασμό καθώς είχα ήδη στήριξη από τις οδηγίες του ήδη καλού PUA φίλου που έχω προανέφερει και από διαφορά αλλά pickup sites. Φέτος είδα πόσο λάθος ήμουν και πόσο γαματο community βρίσκεται εδώ.
-> Παραληψη: Ltrs έχω κάνει συνολικά 5 με διάρκεια από μερικούς μήνες ως και 2 χρόνια(προPUA προφανώς το τελευταίο :razz: )