Γεια χαρα μαγκες,
- Γράψε μας 2-3 πράγματα για σένα..
Που μένεις (πόλη-περιοχή), 2-3 χαρακτηριστικά σου (π.χ. ανυπόμονος), Ηλικία κλπ
Μενω Σερρες/Δραμα, ειμαι 28 χρωνων, σκληρα εργατικος θα λεγα, αλτρουιστης, εξυπνος και συναμα χαζος και εχω καμποσα χαρακτηριστικα του καλου παιδιου και θελω να τ αλλαξω πολυ αυτο επειδη πολυ δυστηχια και μιζερια μ εχει φερει μεχρι τωρα, εξου και το ψευδωνυμο Sh4rk.
- Γράψε μας για τις σχέσεις σου με το αντίθετο φύλο..
Το πόσο έχεις προχωρήσει με γυναίκες, πόσο πολύ μιλάς σε γυναίκες που δεν ξέρεις, τι ποσοστά επιτυχίας πιστεύεις ότι έχεις, με πόσες έχεις πάει, συνολικές σου σχέσεις κλπ
Γενικα δεν πολυμιλαω σε αγνωστες (κωμοπολη) λογω του τουπε υφους που κουβαλανε οι χωριατισσες. Τα ποσοστα επιτυχιας χαμηλα θα λεγα, μια μακροχρονια σχεση απο την οποια τωρα βγηκα και μπαινω στο game.
- Γράψε μας για το game σου..
Τι επίπεδο game έχεις, πόσο καιρό ασχολείσαι με το παιχνίδι, πόσα συνολικά ανοίγματα-κλεισίματα έχεις κάνει, πόσο καιρό sargareis κλπ.
omg πολλες ερωτησεις, σαν συνεντευξη μου φαινεται αλλα καταλαβαινω. Εχω αρχαριο επιπεδο , το γνωριζα απο παλια το game και ειχα κανει παμπολλα ανοιγματα με καμποσα κλεισιματα και εχω να sargarw παρα μα παρα πολυ καιρο.
- Εντυπώσεις - Παρατηρήσεις..
Τι εντυπώσεις έχεις από όλο αυτό, τι θέλεις από το game, γιατί ασχολείσαι με το pickup, τι στόχο έχεις, τι θέλεις να αλλάξεις κλπ
Η εντυπωση που μου δινει το pickup: Ειναι γαματη, ανοιγει τα ματια αν και σε πιανει μια καταθλιψη με την καταρευση της ψευδαισθησης και συνηδειτοποιηση της πικρης αληθειας. Δεν μ αρεσει το λεξιλογιο που χρησιμοποιουμε οπως ανοιγματα κλεισιματα κ.α. αλλα καταλαβαινω οτι και αυτο ειναι υποχρεωτικο για να γινει συννενοηση και να υπαρχει επικοινωνια.
- Site..
Από που βρήκες το site μας?
Απ οσο θυμαμαι εψαχνα συμβουλες για σχεσεις στα αγγλικα και εμαθα για το pu και υστερα βρεθηκα τυχαια μεσω google στο greekpua.