Καλησπέρα παιδιά Φώτης από Πεντέλη,24, και για να φεύγουν λίγο τα βασικά από τη μέση, πάσχω τελείως από εμπειρία είτε με απλό πέσιμο είτε φυσικά με game.Για να είμαι ειλικρινής αυτός είναι και ο λόγος που καθυστέρησα το intro μου παρόλο που έχω εγγραφεί κάποιες μέρες(ακόμα μένει το άτιμο το inner game που είναι κρίσιμο).
Όπως φαντάζομαι ότι έχουν πρόβλημα και οι περισσότεροι αρχάριοι έχω θέμα με το AA αν και βοήθησε(σε θεωρητικό τουλάχιστον επίπεδο 😛 ) πολύ ο Franco και τα 3 seconds του shooter.Για να το αντιμετωπίσω όμως και πρακτικά σκεφτόμουν για sarging μία από αυτές τις ημέρες μέχρι που έπεσα σε ένα quote από tudor κατά τύχη : “Αλλά αυτό είναι το ίδιο με το να λες σε κάποιον που δεν έχει κάνει ποτέ πέσιμο στη ζωή του να αρχίσει να την πέφτει όπου βρει για να του φύγει το ΑΑ”. Υπάρχει κάτι ευκολότερο από “τυχαία” cold?(θυμάμαι τι λέει ο Franco για κοινωνική πίεση ανάλογα με το μέρος αλλά έστω και έτσι το ευκολότερο δεν θα ήταν cold open σε bar ή κάτι τέτοιο?).Όσο για το τι θέλω να αλλάξω βασικά τα πάντα,έχω να προσφέρω πράγματα και ως άνθρωπος και σεξουαλικά αλλά με έχει γαμήσει το conditioning και είμαι afc όσο δεν παίρνει.
Επίσης υπάρχουν πουθενά μαζεμένες ρουτίνες(δεν είδα κάτι στο outer),sorry για το offtopic.
Αυτά όσον αφορά μένα(i guess υπερβολική δόση ειλικρίνειας 😛 ) σχετικά με το site σας βρήκα επειδή έψαχνα κάτι για game προσαρμοσμένο όμως σε ελληνικά δεδομένα,είστε απλά αχτύπητοι, ωραία κοινότητα και ο Franco προσωπικά μου ήταν πραγματική αποκάλυψη(σκέφτηκα καμιά 5+ φορές “that’s fucked up”).Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ και οι οποιεσδήποτε συμβουλές είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτες.
Συγγνώμη που δεν ακολούθησα πιστά τα bullets αλλά είμαι λίγο ιδιάζουσα περίπτωση όπως βλέπετε.